S&L
Početnik
- Poruka
- 32
skoro sam izasla iz duge veze.sad ne znam da se ponasam normalno kad me muvaju tipovi.odnosno zaboravila sam kako to izgleda.pa sad mi se konacno dopao neki deckic al ne znam da li je to simpatisanje uzajamno?daj te mi savet! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

S&L:skoro sam izasla iz duge veze.sad ne znam da se ponasam normalno kad me muvaju tipovi.odnosno zaboravila sam kako to izgleda.pa sad mi se konacno dopao neki deckic al ne znam da li je to simpatisanje uzajamno?daj te mi savet!![]()
sinnke:Daj mu carobni napitak shja shja ... shja za zavodjenje. Ima kod kineza shja![]()

marlon:Ma zavali mu jezik, pa ako ostane na nogama, onda se simpatisite![]()
S&L:skoro sam izasla iz duge veze.sad ne znam da se ponasam normalno kad me muvaju tipovi.odnosno zaboravila sam kako to izgleda.pa sad mi se konacno dopao neki deckic al ne znam da li je to simpatisanje uzajamno?daj te mi savet!![]()
S&L:pa nisam takva!da jesam uradila bi to odmah

A i kome se to uopste svidja?
Helena Lena:Kapiram te u potpunosti i mislim da treba malo bolje da upoznas tog decka da bi znala kakav je i da li je obostrano.Pozovi ga da negde izadjete ili tako nesto. Ne moras da zabijas jezik do grkljana![]()
![]()

scharfschuetze:Ovo je neverovatno. Neverovatno.
Tebe treba uhapsiti odmah. Sta ce ovom svetu neki romanticni neodlucni platonci?? Srbija propada zbog vas.
Devilishgirl:nemoj da ga zovesh..pozvace on tebe..valjda hehehe..tako obicno biva..mada shta znam..nikad se ne zna![]()
Helena Lena:Kapiram te u potpunosti i mislim da treba malo bolje da upoznas tog decka da bi znala kakav je i da li je obostrano.Pozovi ga da negde izadjete ili tako nesto. Ne moras da zabijas jezik do grkljana![]()
![]()
S&L:al ja ga poznajem sto je najgore

Pera_Zdera:Budi opustenija...i ne opterecuj se sa glupostima...
Bitno da se on tebi svidja...
"Jao, kuku mene sta cu sad?"![]()

Pa ispipaj stvar....ovaj htedoh reci ispitaj...S&L:pa sad mi se konacno dopao neki deckic al ne znam da li je to simpatisanje uzajamno?daj te mi savet!![]()
"rekla je napisi mi pesmu" (Balasevic) 

U potpunosti se slazem s tobom i primenjujem to skoro u svim sferama svog zivota i mogu slobodno da kazem da sam zadovoljnaSport_Billy:Ono sto mnogi ljudi nikako da shvate....a slusam slicne price i od svojih poznanica, ne mora da znaci da su klinci, iako zvuce tako.....
Zivot je isuvise kratak da bi gubili vreme u premisljanjima, neckanjima i izradama raznoraznih taktika u pristupu suprotnom polu. Ma koliko se trudili da izgleda suprotno, ljudi su u sustini vrlo jednostavni i mahom svi zainteresovani za istu stvar. Dakle, na tebi je da odlucis....hotjes ili neces.....i ne cekas onda da ti nesto padne sa neba. Kada hotjes eurokrem moras da odes u frizider po njega....primeni analogiju.
![]()