pivosok
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
da odustani, koncentrisi se na mene, ali pre toga da naucis da kiselis kupus i paprike.Dakle da odustanem od ovoga?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da odustani, koncentrisi se na mene, ali pre toga da naucis da kiselis kupus i paprike.Dakle da odustanem od ovoga?
Da odustanes, nego staOvako ima jedan momak sto mi se svidjao godinu dana medjutim tu je bilo samo gledanja i nista vise.Govorila sam sebi da je mozda stidljiv ali sam videla da je druzeljubiv i da ima dosta drugarica.Ja sam ovako stidljivija i bilo je dosta momenata kad je mogao nesto da zapocne medjutim nista.I uvek slusam samo ruzne glasine o njemu a nisam to verovala a i poceo mi se svidjati neko drugi.Da li je moguce da je on mene zezao god dana i da nece nista vise sa mnom plizzz odgDa li da odustanem od njega?
odustani...ako njemu nije stalo do tebe, zbog cega se onda trudis oko njega...Dakle da odustanem od ovoga?
Pa na takve žene i padajuPa pazi nemoj moj savet da uzimas kao relevantan, jer ja ne znam ni tebe ni njega.. Ja ti samo pricam kako sve to vidim kroz ono sto kazes....
On mi se cini kao neki bezveznjakovic koji se lose ophodi prema zenama, covek je samoziv totalno bez razumevanja... Ako bude video da ti se svidja ili da si slaba na njega to ce da iskoristi i da time nahrani svoj ego, ali naravno da mu ne treba neka zaljubljena klinka...Rekao bih da tako vidi tvoju drugaricu pa bi tako video i tebe.... Ako si mlada mozes da probas i uveris se sama, ne mozes bez sopstvenog iskustva da shvatis te neke stvari kojima ces se jednog dana smejati.. Tacnije bice ono "koja sam ja budala bila"...Ali nije to nista strasno, samo jedno iskustvo, mozda neminovno.... Uopste nije vazno da li ces odustati od njega ili neces, ono sto je jasno je da vi nemate zajednicku buducnost, pa sad ako hoces da se igras igraj se, ako neces i ne moras imas i drugih koliko hoces...
Na kakve?Pa na takve žene i padaju
Prosto mislim da ako je on zaista hteo nesto sa mnom uradio bi makar nesto i ja sam stvarno mislila da ce iz tih pogleda biti nesto al evo vec god dana i nista a davala sam mu dosta znakova
Ruzne glasine i dalje se lozis na njegaOvako ima jedan momak sto mi se svidjao godinu dana medjutim tu je bilo samo gledanja i nista vise.Govorila sam sebi da je mozda stidljiv ali sam videla da je druzeljubiv i da ima dosta drugarica.Ja sam ovako stidljivija i bilo je dosta momenata kad je mogao nesto da zapocne medjutim nista.I uvek slusam samo ruzne glasine o njemu a nisam to verovala a i poceo mi se svidjati neko drugi.Da li je moguce da je on mene zezao god dana i da nece nista vise sa mnom plizzz odgDa li da odustanem od njega?
Na samožive koje se loše ophode prema njimaNa kakve?
slatke muke, dok realnost ne pokvari iluziju izrodjenu iz mašteOvako ima jedan momak sto mi se svidjao godinu dana medjutim tu je bilo samo gledanja i nista vise.Govorila sam sebi da je mozda stidljiv ali sam videla da je druzeljubiv i da ima dosta drugarica.Ja sam ovako stidljivija i bilo je dosta momenata kad je mogao nesto da zapocne medjutim nista.I uvek slusam samo ruzne glasine o njemu a nisam to verovala a i poceo mi se svidjati neko drugi.Da li je moguce da je on mene zezao god dana i da nece nista vise sa mnom plizzz odgDa li da odustanem od njega?
Mislis da je totalno drugaciji?slatke muke, dok realnost ne pokvari iluziju izrodjenu iz mašte
Mislis da je totalno drugaciji?