Архангел
Iskusan
- Poruka
- 5.891
Поента овог колорита би била... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam rekao da smo se trenutno olenjili a ne da smo genetski lenj narod,ako je uopste o tome raspravacrow:Citat:
Original postavio Vagrant
nerad,nerad,i u vecini slucajeva nerad je kriv za situaciju u zemlji ali i oni to znaju samo im je lakse ovako
To i ja mislim...
Vagrant:crow:aha
nisu i to nikad nisam rekao
nismo
jesmo
uticaj sredine postoji jer kad ti vidis coveka koji nista ne radi pa jel si ti budala pa da radis
jel nije tako (i sto je tu kriva drzava jel treba da uzme bic pa sve da nas sibaju i teraju da radimo)
ops:
ops:
sto to meni pricas ja misim da sam sa tobom normalno pricao bez uvreda i kulturno,pa zasto onda mene i njih stavljas u istu grupu,samim tim sto mene (valjda) stavljas u istu grupu sa njima ti nisi nista bolji od njih, samo si na levu stranu
procitao sam,video sam i primio k znanju
vidish
kad vidish drugod da ne radi pa i ti ne radish nije uticaj sredine.
uticaj sredine je kad ti radis ko konj i nemash nishta
a neko krade, otima, ubija i umesto da robija dzivotu, on je visokocenjeni chlan drushtva.
onda se ni tebi ne radi.
a ko odredjuje te norme. ko favorizuje i ne sankcionishe takvo stanje, ja? ti?
ili jedan mehanizam koji se zove drzava?
a ako nije tako, vec smo mi sami po sebi takvi, onda je nasledje.i ja ne tvrdim da smo mi u genima loshi, vec da su pojedine institucije srozale ovaj narod josh pochetkom devedesetih, i to sam hiljadu puta reko na forumu! . i to nisu moje izjave ovde. a jel si vido shta ispade, izjava za kopirajt(ovo je tvoj citat) a ne mogu da verujem da nisi vido ironiju u mojoj izjavi, da je bila maloprepravljena tvoja izjava za Koshtunija i C++.
a za ovo izvini, vishe se odnosili na arandjela...
i to je uticaj sredinecrow:kad vidish drugod da ne radi pa i ti ne radish nije uticaj sredine.
u odbranu drzave toga ima svuda (ali da mnogo bolje se zivi pa se ne primecuje)crow:uticaj sredine je kad ti radis ko konj i nemash nishta
a neko krade, otima, ubija i umesto da robija dzivotu, on je visokocenjeni chlan drushtva.
onda se ni tebi ne radi.
drzava (slozili smo se otvaraj sampanjac)crow:a ko odredjuje te norme. ko favorizuje i ne sankcionishe takvo stanje, ja? ti?
ili jedan mehanizam koji se zove drzava?
i tu si u pravu ali to nedaje za pravo da se covek izvrne i neradi nista (zar nije tako)crow:a ako nije tako, vec smo mi sami po sebi takvi, onda je nasledje.i ja ne tvrdim da smo mi u genima loshi, vec da su pojedine institucije srozale ovaj narod josh pochetkom devedesetih, i to sam hiljadu puta reko na forumu! . i to nisu moje izjave ovde. a jel si vido shta ispade, izjava za kopirajt(ovo je tvoj citat) a ne mogu da verujem da nisi vido ironiju u mojoj izjavi, da je bila maloprepravljena tvoja izjava za Koshtunija i C++.
nije, da on snosi posledice koje treba, ne bi ga ti ni primetioVagrant:i to je uticaj sredine
ima, al shto je u normalnoj zemlji u promilima kod nas u desetinama procenata...Vagrant:u odbranu drzave toga ima svuda (ali da mnogo bolje se zivi pa se ne primecuje)
;D mozeVagrant:drzava (slozili smo se otvaraj sampanjac)
(za ironiju, prochitaj ponovo... mada stvarno nekad nejasno pishemVagrant:i tu si u pravu ali to nedaje za pravo da se covek izvrne i neradi nista (zar nije tako)
nikako nisam mogao da pretpostavim da je to bila ironija
e,e tu smo ne mrdaj,rekoh ne mrdaj.To i jeste poenta cele ove rasprave,da popravimo drzavucrow:ja sam samo reko da moramo raditi na tome da "popravimo drzavu", a evo shta ispade od rasprave...
a taman sam mislio da smo krenuli normalnim tokom kad ono marao si da ubacis jos koju,crow:al (poslednje obracanje arandjelu)
to uopshte nije chudno, jer patriote prosto imaju potrebu da neistomishljenicima nabijaju na nos neku izdaju, nepatriotizam, mrznju prema drzavi i narodu, i ostale stvari koje svaki dan mozesh da chujesh na nekom od patriotskih medija. a poshto 1000 puta ponovljena laz postane istina, ono je prosto tako.
Vagrant:e,e tu smo ne mrdaj,rekoh ne mrdaj.To i jeste poenta cele ove rasprave,da popravimo drzavu
tako sto ce svak da radi svoj posao i povremeno ali samo povremeno pljuje po drzavi jer je stanje stvarno uzasno ali ne treba preterivati.Jer vidis Arhangele da moze da se dodje do poente (valjda se doslo videcemo u sledecih nekoliko minuta)
pa jel sam se uvek slozio sa tobom kad si kritikovao (jesam) a da nisi pljuvao jesicrow:ko ovde pljuje po drzavi!!!
mora da definishemo neke pojmove![]()
![]()
![]()
sta od mojih postova je pljuvanje?!?!?!
sve shto sam reko je istina. mnogo toga nisam, jer nemam toliko para da uplatim internet.
diskutovali smo na sajtu u srbiji, koji koriste srbi i ostali stanovnici iste.
shta je tu pljuvanje?
jel sam pljuvao po plasmanu na sp s jednim primljenim golom?
jel sam pljuvao po najboljem vaterpolu na planeti?
jel sam pljuvao o ichem shto srbija ima dobro?
to je pljuvanje. kad govorish o loshem, to je kritikovanje, nije pljuvanje.
primer ,naveo sam ovo samo kao primer,iskreno boli me uvo sto postoji neko ko daje takav posao i takvu platucrow:a to, radi svoj poso... slushash li sebe, presrecan si jer si saznao da u fnishu ima firma koja placa 8 puta manje nego u svetu poso za koji ti uchish! a jel znash kolko radna mesta imaju i dal ce skoro da se oprazni neko?
znaci da legnem i da umrem posto drugo ne mogu da postignemcrow:nadash se privatnom biznisu.pa ako su ti mama i tata produkti devedesetih, onda dzabe kucam. ako nisu, onda je krajnje vreme da otvorish ochi...
kad i shta? i shta je neistina u tome shto sam reko?Vagrant:pa jel sam se uvek slozio sa tobom kad si kritikovao (jesam) a da nisi pljuvao jesi
vidish, mene je briga. ako neshto u svetu vredi 4000 evra, a meni neko daje 400, pitam se gde su onih 3600. ja razumem zakone ekonomije, ponuda - traznja... al da smo 10 puta grdji od sveta, to boli!Vagrant:primer ,naveo sam ovo samo kao primer,iskreno boli me uvo sto postoji neko ko daje takav posao i takvu platu
naravno da ne, kao shto ne treba da polazesh nadu u odlazak kao jedino reshenje. i jedno i drugo ne valja.Vagrant:znaci da legnem i da umrem posto drugo ne mogu da postignem
ja samo kazem da covek moze sasvim normalno da zivi od tih 400 evra, ja naravno da nisam lud da radim za te male pare kad znam da mogu mnogo vise bio ja u Srbiji ili negde u inostranstvucrow:vidish, mene je briga. ako neshto u svetu vredi 4000 evra, a meni neko daje 400, pitam se gde su onih 3600. ja razumem zakone ekonomije, ponuda - traznja... al da smo 10 puta grdji od sveta, to boli!
pa to i ja pricam,dodju ovde ostave post kako idu i kako ce im tamo cvetati ruze pa jel nije da se covek iznerviracrow:naravno da ne, kao shto ne treba da polazesh nadu u odlazak kao jedino reshenje. i jedno i drugo ne valja.