Zbogom JAT-u, poleće Air Serbia

Bogu hvala. Zadnje jugoslovensko gowno u ovoj državi ode na đubrište istorije... Opširnije ovde:

http://www.slobodnaevropa.org/content/polece-air-serbia/25063646.html

Trebalo je to ranije uraditi. JAT - Jugoslovenski aerotransport... A još 5 meseci do početka 2014. godine. Samo još da sklone onu buđavu oznaku YU sa aviona.

Dole Jugoslavija i SCG. Živela Srbija.

Nije "bogu hvala" nego Dinkic Mladjanu hvala. On je uspesno preduzece pretvorio u gubitasa, a onda ga spasao prodajom arapima.
Dole Jugoslavija i SCG i Srbija. Zivela Saudijska Arabija, Ujedinjeni Arapski Emirati, Oman, Katar i Kuvajt. (da li ste znali da je Kuvajt iracko Kosovo, teritorija koju su Ameri otrgli iz srca Iracana).

Nista nije otislo na djubriste, i dalje je u Surcinu. I neravne piste, i divlji taksisti, i avioni, i osoblje, i izdvajanje od poreza za pokrivanje nerada, velikih plata i namestenih tendera.
Vlasnicka struktura se malo promenila, bilo je 51% drzavno, a 49% akcionarsko (gradjani su dobili akcije).
A sada je 51% drzavno, a 49% arapsko i 49% akcionarsko. To je moguce upravo zato sto poslednjih 49% vredi kurrcic, jednako kao vlasnici.

Sto se tice "jugoslovenskih gowana" sve sto vidis, dokle god pogled seze a nije stvorio bog, stvorila je Jugoslavija.
I kablove za struju do tvog kompa, i vodovod do tvog stana, hidrocentralu, i vecinu ulica kojima si danas hodao...

Usudicu se da kazem da sam ja, ti, i priblozno 100% forumasa rodjeno u Jugoslaviji.
Kopaj novi bunar, ali u stari ne pljuj.

Poslednja izmena:
Moji preci nisu bili turska raja i austrijski konjušari, no su živelči u svojoj državi, koja se zvala Crna Gora, i koja je postojala pre Smrdoslavije, a koju su nam ukinuli buđavi Karađorđevići kad su stvorili Smrdoslaviju. Razumem ja potomke turske raje i austrijskih konjušara, čiji su preci živeli, recimo, 12 godina u XX veku u Turskoj (koje dno dna), pa im je prva domovina bila Smrdoslavija. Oni i treba da budu ljubomorni na Crnu Goru i njenu državnost. Ali ne treba da se stide svoje države, kao aktuelni predsednik Srbije. Samo kad se setim tog 5. juna 2006. godine, kako je „velikosrbin“, odnosno samozvani četnički vojvoda, Tomislav Nikolić, sadašnji predsednik, bivši štrajkač glađu i galamdžija protiv sopstvenih građana, koji je 80% građana nazvao “strani plaćenici” i “domaći izdajnici”, vikao na domara koji je krenuo da skine usranu zastavu SCG sa Skupštine Srbije, i zameni je našom srpskom - “Ne diraj tu zastavu! To je naša zastava! Mi nismo Srbija! Mi smo SCG!” - muka mi pripadne. Kad se samo setim kako je pre toga žalio što Srbija nije ruska gubernija... žubori mi se... Da se on pitao, i da su se ostali degenerici pitali - Srbija nikada ne bi postala država. Ja sam 21. maja 2006. godine bio jedan od 1100 Crnogoraca iz Srbije koji su glasali na referendumu u Crnoj Gori (ja u Danilovgradu) za nezavisnu Crnu Goru. Uradio sam to zato da bih dobio domovinu, jer da nisam - nikad ne bih imao nezavisnu državu Srbiju. Eto, ja zajebah grobara i samozvanog četničkog vojvodu, i ja i svih nas 1100, jer je naš glas prevagnuo, a vojvoda dobio državu protiv svoje volje. Tako, da, ja se i njemu i ostalim degenericima popišah na SRJ i SCG - a oni neka vide šta će... Muaha ha ha ha ha ha ha... I ja nisam rekao - "dole Jugoslavija, SCG i Srbija" - kao ti, hakim bej, već samo - "Dole Jugoslavija i SCG". Dakle, živela Srbija. Ako sve države imaju pravo na svog avioprevoznika, sa sopstvenim imenom, treba da imamo i mi. JAT (Jugoslovenski aerotransport) više ne postoji, drago mi je što je tako, a domovina mojih predaka, i ova u kojoj sam se rodio, postoje, a ti vidi šta ćeš. To što smo silom prilika rođeni u Smrdoslaviji, za koju je pobijeno 3 miliona Srba, a koje više nema, ne daje nikome za pravo da primorava Srbiju da nema ništa svoje već da koristi jugoslovenska gowna. Da je svaki dan na oltarima vampirskih hramova Maja i Asteka žrtvovano po 100 Srba, za vreme za koje je postojala Smrdoslavija - ne bi bilo uništenoi toliko ljudi. Sramota. Idi u Zagreb pa tamo propagiraj Jugoslaviju, ako smeš. Pljujem u bunar zvani Jugoslavija. Kome smeta - neka me tuži Svinjskoj partiji Srbije i Gljivici Krmačiću. Ojha.

Pa ti se onda vozi Fokerom i Embererom:confused:
4O-AOK-Montenegro-Airlines-Fokker-F100_PlanespottersNet_299378.jpg

Demijurg;bt241661:
Samo kad se setim tog 5. juna 2006. godine, kako je „velikosrbin“, odnosno samozvani četnički vojvoda, Tomislav Nikolić, sadašnji predsednik, bivši štrajkač glađu i galamdžija protiv sopstvenih građana, koji je 80% građana nazvao “strani plaćenici” i “domaći izdajnici”, vikao na domara koji je krenuo da skine usranu zastavu SCG sa Skupštine Srbije, i zameni je našom srpskom - “Ne diraj tu zastavu! To je naša zastava! Mi nismo Srbija!
Mnogo je budala iznedrila plodna Sumadija, ali ne treba po njima meriti drzavu, nego po umnim i casnim ljudima (ovo nekako uvek ide zajedno, pa je skoro pleonazam).
Sto se tice JAT-a, Srbija je makar imala "Jadan Avio Transport".
Nebo je kupio NATO, a avione Al-Kaida (Al-Dahra, isti krac), a gradski prevoz başka Kentkart Yaşadığınız.
Kompletna elektro infrastruktura, od Djerdapa i Kostolca, pa do stekera u stanu, ce biti prodata za dve mesecne penzije. Kompletan vodovod, svaki bunar, svaka cev, sve do vodokotlica u stanu, za kamatu kupice Nemac.

Srbija nema vise nista. Ni "Jadan Avio Transport" ni bilo sta sto je radom stvoreno. Cak ni teritoriju koju je krvlju stvorila.

Kao zločesto derište koje porodicu teroriše i iskorišćava i kome roditelj sve oprašta i hirove ispunjava tako se jedan deo naroda našeg ponaša već decenijama.Iako zna šta je istina pravi se lud i štetu i dalje pravi i računa da će sve roditelj da plati .Al izmuzli su sve i pitanje je dal će imati čime.Ali kad lupe glavom o zid opet će se matici okrenuti a ova će ponovo sve što ima nesebično sa njima podeliti i oni to znaju.I zato se tako i ponašaju a to što pišu koješta i svašta manje je zlo nego to što rade al takvi su ,nije to od juče.

Poslednja izmena:
Moji preci nisu bili turska raja i austrijski konjušari, no su živelči u svojoj državi, koja se zvala Crna Gora

Ako je to tačno, zašto bi tebe smarala jedna ovakva tema? Zašto bi se smarao dovoljno da je postavljaš?

(Jedni od) mojih predaka su vitlali Bičem Božjim po Panoniji; i (jedni) su glumili negativce u Salaš(u) U malom Ritu. Druga strana dana nije provela pod turskom kandžijom, već je svoj svetli nos otišla da diže što dalje od te žgadije može. Ja nikad nisam mislila da je pošteno od mene da kažem: živela Srbija; bez SCG, Kraljevine Srba, Hrvata i Slovenaca, i Jugoslavije. Nekako sam uvek verovala da ima onih verodostojnijih od mene. Onih koji s više prava mogu da nose barjak.

Ali ja priznajem da je (jedno) od pisama kojima se služim, srpsko. Ne kačim mu čardaš ni ulaštene čizme za rep. Ni, kad smo već kod toga, izmišljene, nazovi-ranosrednjevekovne, odskorašnje varijacije slova i jezika.

Nit mislim da će bilo što što ja uradim, značiti za Srbiju više, ili manje.

A ja živim u ovoj zemlji.

Back