Zbog ustaške kape 25 dana zatvora

Najvisi sud ujedinjenih nacija se zove, evo sada citam. Znaci, UN. Tom presudom je takodje Srbija oslobodjena krivice da je izvrsila genocid, ali da je mogla da ga spreci, a da to nije uradila.

http://www.timesonline.co.uk/tol/news/world/europe/article1441632.ece

Medjunardni sud pravde je "cinjenicu" da je u Srebrenici bilo nekakvog genocida preuzeo iz presuda donesenih pred Medjunarodnim krivicnim sudom u Hagu - a posto svi znamo kakav je to sud i kakve su tamo presude moguce mislim da je potpuno bespredmetno uopste se i osvratati na to.

tema je "Zbog ustaške kape 25 dana zatvora", a ne jasenovac, četnici, ustaše, srebrenica..:dash:

znači kako vi gledate na osudu od 25 dana za nošenje kape??

Mozda malo preterano, ali bar neka im pokusha izbiti tu bljutavu ustashoidnu ideologiju iz glave :roll:

No uz sve te hrvatske mitove oko tzv domovinskog rata, gde se u pochetku (neko reche) sami Hrvati nazvali ustashama, teze ce to da ide.... Morace josh dosta da se radi kako bi se raskrstilo sa proshloscu.

Tom presudom je takodje Srbija oslobodjena krivice da je izvrsila genocid, ali da je mogla da ga spreci, a da to nije uradila.

Дакле, ја не знам по чему онда неко треба да одговара за тако нешто. Сам си рекао да је Србија ослобођена кривице. Доста о томе бре Но... стварно не знаш ни ти шта пишеш.

та је пресуда заснована на погрешно утврђеном чињеничном стању и неправилно примјењеном одредбом Конвенције о спријечавању и кажњавању злочина геноцида. нема ту ни говора о геноциду.

Tom presudom je takodje Srbija oslobodjena krivice da je izvrsila genocid, ali da je mogla da ga spreci, a da to nije uradila.

Дакле, ја не знам по чему онда неко треба да одговара за тако нешто. Сам си рекао да је Србија ослобођена кривице. Доста о томе бре Но... стварно не знаш ни ти шта пишеш.

Pa to sto Srbija nije direktan krivac ne znaci da se genocid nije desio :eek:

A velicanje genocida je zlocin. Mislim da ovde ti ne znas sta pishesh.

Но... ево ти одговорио чивек одмах...

Medjunardni sud pravde je "cinjenicu" da je u Srebrenici bilo nekakvog genocida preuzeo iz presuda donesenih pred Medjunarodnim krivicnim sudom u Hagu - a posto svi znamo kakav je to sud i kakve su tamo presude moguce mislim da je potpuno bespredmetno uopste se i osvratati na to.

Back