Zbog tebe zelim da postanem bolji covek

ja se FRLJAM SAMO SA TRULIM KROMPIROM :mrgreen:

aman Dano ja sam izneo svoje misljenje da se menjas ceo zivot i prilagodjavas i ucis da pravis kompromise i nema mesta za ono "yebe mise takav sam kakav sam ako hoce hoce ako ne boli me"....

nema tu zbog nekoga, moje misljenje je da se ja KROMPIR menjam zbog sebe jer uvidjam da neke stvari ne valjaju i kako dozivljavam metamorfozu i drugi to primecuju i naravno da se svi osecaju bolje pocev od mene pa svi bliski ljudi, a pogotovo devojka !

a kada se postavljacu teme njegovi "kompromisi i menjanje" budu obili o glavu svatice sta je jedan krompir zeleo da mu kaze !

da bi te drugi postovali moras na prvom mestu da postujes sebe :D (ovo nije egocenticno ovo je ziva istinakoju smo svi culi nebrojeno puta).

Hoćemo ili nećemo menjamo se. Godinama nam postaju bitne stvari, na koje inače ni pogledali ne bi. Ceo život je pubertet. Meni je još uvek tako kristalno jasan osećaj, kada sam u pubertetu, odjednom sinula za neku stvar, koja mi do juče nije uopšte bila bitna. Moja majka, sa 82 godine ima debelo pravo, ''Samo telo stari, a duh ostaje mlad, ako tako hoćeš???

Hoćemo ili nećemo menjamo se. Godinama nam postaju bitne stvari, na koje inače ni pogledali ne bi. Ceo život je pubertet. Meni je još uvek tako kristalno jasan osećaj, kada sam u pubertetu, odjednom sinula za neku stvar, koja mi do juče nije uopšte bila bitna. Moja majka, sa 82 godine ima debelo pravo, ''Samo telo stari, a duh ostaje mlad, ako tako hoćeš???
:super:
...teški su to ljudi...
Teški.
Ljudi su socijalna bića.
Da, ali neki su u stanju da vrše trijažu na osnovu nepremostivih kriterijuma, čak i po cenu samoće, takvi vole da dominiraju, razmena pozitivnih emocija im nije prioritet. Probaj da kritikuješ takvo socijalno biće pa ćeš videti kako ćeš proći. z:)

Back