Zbog seksi učiteljice ispisuju djecu iz škole!

Poruka
4.285
Bivša misica Ileana Tacconeli, danas profesorica s tri diplome, izazvala je ogorčenje roditelja koji su svoju djecu počeli ispisivati iz prestižne katoličke škole u Milanu. Naime, nedavno se pojavio video u kojem je Ileana u grudnjaku.

Ileana Tacconelli (28), bivša talijanska misica, izazvala je potpunu pomutnju među roditeljima učenika kojima predaje u strogoj katoličkoj školi. Ona danas, naime, ima tri diplome, no to očito roditeljima nije dovoljno, pa je tako jedna majka ispisala svoju kćer iz škole uz obrazloženje da je Ileana preseksi da bi bila profesorica.

Sve je kulminiralo nakon što se na internetu pojavio njezin video u kojem je samo u vrućim hlačicama i grudnjaku, dok je roditelje do kraja uznemirilo njezino poziranje za jedan časopis u policijskoj uniformi, prenose 24sata.

''Ne želim ništa dodatno komentirati kako ne bih pogoršala stvari. Da sam željela biti striptizeta ili model učinila bih to dok sam bila puno mlađa i zgodnija'', poručila je profesorica, dok iz katoličke škole tvrde kako je Ileana, poput drugih profesora, prošla kroz strogo testiranje koje je prošla uspješno.

http://danas.net.hr/svijet/page/2010/10/22/0384006.html?pos=n1

Izvinjavam se sto nisam postavio sliku ali evo je.
0398007.48.jpg

Kad bi htela meni da predaje.:mrgreen:

Па, какве везе има шта ради у слободно време ?
И позирање у грудњаку није нарочита срамота, Побогу није се гола скинула.
Када бисмо ишли тако далеко, донели бисмо уредбу да жене мумифициране морају ићи на плажу...
Мени је најважније да се она није пред децом није скидала у грудњак, а чиме се приватно бави и које су њене активности ван редовног посла, не занима ме много...
Пуна подршка за учитељицу и најоштрија осуда за родитеље !

jbga, tako je to sa katolickim skolama, traumiraju se od srednjeg prsta i sise, a pedofili su sitnica
Заправо, овде нису толико проблем католичке школе, већ поједини "верници" који су умислили да су већи католици од католичких свештеника.
Мислим, нисам римокатолик али ја тако видим !

Па, какве везе има шта ради у слободно време ?
И позирање у грудњаку није нарочита срамота, Побогу није се гола скинула.
Када бисмо ишли тако далеко, донели бисмо уредбу да жене мумифициране морају ићи на плажу...
Мени је најважније да се она није пред децом није скидала у грудњак, а чиме се приватно бави и које су њене активности ван редовног посла, не занима ме много...
Пуна подршка за учитељицу и најоштрија осуда за родитеље !

Taj rad!

''Ne želim ništa dodatno komentirati kako ne bih pogoršala stvari. Da sam željela biti striptizeta ili model učinila bih to dok sam bila puno mlađa i zgodnija'', poručila je profesorica, dok iz katoličke škole tvrde kako je Ileana, poput drugih profesora, prošla kroz strogo testiranje koje je prošla uspješno.
Све и да јеси била стриптизета, а ниси, шта сад ?
Све док ти децу коју учиш не усмераваш ка томе да је једног дана њихова будућност у манекенству и стриптизу и док на нормалан, моралан, пристојан и професионалан начин водиш наставу, никакав проблем !
Главу горе и не узбуђуј се због фрустрираних ликова ! И ни случајно се не повлачи са посла !

Све док ти децу коју учиш не усмераваш ка томе да је једног дана њихова будућност у манекенству и стриптизу и док на нормалан, моралан, пристојан и професионалан начин водиш наставу, никакав проблем !
Главу горе и не узбуђуј се због фрустрираних ликова ! И ни случајно се не повлачи са посла !

Tako je brate podrzimo je. :D

:mrgreen:

Заправо, овде нису толико проблем католичке школе, већ поједини "верници" који су умислили да су већи католици од католичких свештеника.
Мислим, нисам римокатолик али ја тако видим !
poslodavci pretjerano mjesaju privatan i profesionalan zivot

А и ти родитељи су вероватно по неком сајту претраживали "sweet clip", "atractive girl" у опцији за претраживање, мало уживали у гледању и онда када су Забога схватили да је реч о учитељици њихове деце, сетили морала и осталог што иде уз то.

Procitala te je 100%

šta je tu problem:dontunderstand: pa Bogu su draži pokajnici nego lažni moralisti:per::per:
To care ! Devojka je pored svoje proslosti (koja realno nije toliko sramna, koliko neki prenaduvase celu pricu), odlucila da predaje u Crkvenoj skoli !
Veliki plus za nju ! Onaj ko se pokaje za svoje grehe (mada ovo i nije Bog zna kakav greh), bude mu oprosteno, sem ako je bas rec o necemu uzasnom ( a ovo nije) !

Back