''Zbog kauča, nema fotelje''!?

• Začetnik teme Začetnik teme lav8
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma press je pravi izvor podataka..................:dash::dash::dash:

Sta je sad,i Djilasov ''Press'' je na ''crnoj listi'',nisam znao.Znaci nista bez ''Blica'' i B92:lol:

Kako znaš da je Đilasov?!?!

Direktno od LDP-a,zamisli nije od radikala:mrgreen:

Liberalno demokratska partija zapanjena je bezobzirnošću lista Press koji najgrublje zloupotrebljava tragediju porodice Đinđić u cilju vođenja prljave predizborne kampanje.

Zapanjeni smo činjenicom da list čiji je jedan od suvlasnika Dragan Đilas, direktor Narodne kancelarije predsednika Srbije Borisa Tadića, na najgrublji način manipuliše imenima majke i sestre ubijenog premijera Zorana Đinđića.

U tekstu za koji si postavio link nema ovog dela teksta koji si boldovao a odnosi se na izjave LDP-a.........................U čemu je štos?!?!?Izmišljaš ili...................

Over and out.....................

:bye::bye::bye:

Odgovori ti meni na moj post ako imaš imalo mozga............Evo ja sad povezujem Grobarčinovu izjavu od pre 1-2 godine sa sadašnjom situacijom....................Ajde jadniče.............

A što se tiče svega prethodnog ja ti rekoh da bolduješ gde sam ja to tvrdio.............Ako ne možeš da nađeš ćuti i pokri se ušima po glavi (ne po mozgu jer ga nemaš):ok:

I,ciji ono bese list ''Press'':think::whistling:

Posto smo utvrdili da je ovo Djilasov list,kako ti kao vrsni ''demokrata'' komentarises naslov teme.

Samo nemoj ponovo ''Press'' kao izvor podataka'':idea:

Utvrdio si na osnovu izjave LDP-a?Pa zar ti, kao provereni "patriJota" veruješ LDP-u?

Mislim toliko ih pljujete da su lažovi i izdajnici da mi je prosto neverovatno da ih ti citiraš.........Ili ti selektivno neke njihove izjave odgovaraju u nekom nebuloznom kontekstu?

Ne pokaza mi gde sam ja tvrdio da to nije tačno?!?!?

Ne vodi vise stranku Tadic nego expert Dinkic, a to je brate konkurencija :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
E,ovo moze biti ''u tom grmu lezi zec''.Hvala na prvom odgovoru,koji je povezan s temom
Njima press odgovara kada plju po narodnjackoj koaliciji, nekad citiraju i Gazetu:hahaha::hahaha:
To je sustina,ali kad se zapetljaju,onda spamuju
Al ste smesni, videce se za par dana da li im je tacna informacija ili ne....
Brzo ce nova vlada, strpite se jos malo....:mrgreen:

Evo ovome javlja B92,a mene sad ubedjuju da ne verujem LDP-u,mislim svasta:mrgreen:

@Lav
Evo sta kaze vlasnik Press-a....
Đilas: Biće formirana vlada o kojoj se priča u medijima
Међународни Радио Србија - Пре 19 минута

Pregovori liste "Za evropsku Srbiju" i koalicije SPS-PUPS-JS još nisu počeli, ali će uskoro doći do dogovora o formiranju vlasti na nivou Srbije, Vojvodine i u Beogradu, izjavio je kandidat Demokratske stranke (DS) za gradonačelnika Beograda Dragan Đilas. On je naveo da će iste grupacije formirati vlast na niovou Srbije, Vojvodine i u Beogradu. Đilas je rekao da je listi Za evropsku Srbiju, koju predvodi DS, jedino prihvatljivo formiranje vlasti na evropskim principima na kojima je ta lista formirana, ali i da su otvorena vrata svima koji to isto žele.
:mrgreen:
I sta cemo sad?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back