white_warg
Iskusan
- Poruka
- 5.889
Šta je to što vaš partner / partnerka ima u sebi? Ili na sebi?
Šta vas je privuklo kod te osobe?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi cudna. I like itKod poslednjeg me je privuklo to sto je lik namazan svim duginim bojama,na granici da bude zao,al bez prelaska te granice..Tj ko macka je..
Tj lozim se na manipuilante koji mogu da budu svasta ruzno al ne prelaze tu liniju..
Lik je ultra pametan sa nekm zenksom intuicijom i emotivnom inteligencijom,al mi smesno bilo kad ga uvatim u gresci kad zaboravi sta je reko..
Msm da moram da se lecim XD
Kod poslednjeg me je privuklo to sto je lik namazan svim duginim bojama,na granici da bude zao,al bez prelaska te granice..Tj ko macka je..
Tj lozim se na manipuilante koji mogu da budu svasta ruzno al ne prelaze tu liniju..
Lik je ultra pametan sa nekm zenksom intuicijom i emotivnom inteligencijom,al mi smesno bilo kad ga uvatim u gresci kad zaboravi sta je reko..
Msm da moram da se lecim XD
lele...A instant me je privukao miris, pa sam posle skontala da je to mesavina sa parfemom..
složili smo se na prvu.
edit:
no ona je insistirala da nastavimo... nekako je baš mene htela..
Prvo me privuče onim na sebi, pa onda u sebi. Mora da se zna red.Šta je to što vaš partner / partnerka ima u sebi? Ili na sebi?
uvek sam mislila da je prica sa parfemima prevara dok nisam skontala da me je prevario parfem XDlele...
Vece sise manje dupe duge nogeŠta je to što vaš partner / partnerka ima u sebi? Ili na sebi?
Kad smo se sreli... izgled (moj tip), inteligencija, vaspitanje, smisao za humor... malkice kasnije i hemija u vidu vatrometa, vrtoglavice, ludila.... oborio me s nogu. Bukvalno. A i ja njegaŠta je to što vaš partner / partnerka ima u sebi? Ili na sebi?
Privlaci me osobine koje ima a koje ja cenimŠta je to što vaš partner / partnerka ima u sebi? Ili na sebi?