Zbog čega ste se osmehnuli danas

Sestričini od skoro 5 godina sam skoro rekla da patku Dači pozajmljuje glas glumac iz serije Srećni ljudi.
Sad me stalno pita ko pozajmljuje glas drugim likovima iz crtaća koje zajedno gledamo.
:)
Gledamo uglavnom neke starije crtaće u kojima mi je lako da prepoznam glasove... kao, npr. glas Nikole Simića za Duška Dugouška.
Sutra da umrem, njoj će ostati informacija koju ne može ni na koji način da unovči ili da zbog nje bude cool u društvu... ali, to njoj sad nije uopšte bitno! :)

Sestričini od skoro 5 godina sam skoro rekla da patku Dači pozajmljuje glas glumac iz serije Srećni ljudi.
Sad me stalno pita ko pozajmljuje glas drugim likovima iz crtaća koje zajedno gledamo.
:)
Gledamo uglavnom neke starije crtaće u kojima mi je lako da prepoznam glasove... kao, npr. glas Nikole Simića za Duška Dugouška.
Sutra da umrem, njoj će ostati informacija koju ne može ni na koji način da unovči ili da zbog nje bude cool u društvu... ali, to njoj sad nije uopšte bitno! :)
Eeeh... Podsecanje na ovo me rastuzuje, a ne osmehuje...

Naime, navodno su svi ti snimci, video trake i zapisi, tih starih sjajno sinhornizovanih crtaca, stare dobre decije emisije, koje su edukovale i obrazovale mlade narastaje u ovoj zemlji decenijama, drzani i cuvani u podrumu Skupstine Srbije.
A 5-og Oktobra kada su upali i palili skupstinu, ne znajuci sta su, zapaljeni su i svi ti snimci, trake, crtaci i emisije...

Zato od tada nema repriziranja tih crtaca i emisija na televiziji... :(

c1bbaf1dd4705bd3dd448f20d2ba056e.gif

Back