Mastrangello
Domaćin
- Poruka
- 3.375
Sta vam je izmamilo osmeh danas, bilo prijatno i donelo malo radosti?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eeeh... Podsecanje na ovo me rastuzuje, a ne osmehuje...Sestričini od skoro 5 godina sam skoro rekla da patku Dači pozajmljuje glas glumac iz serije Srećni ljudi.
Sad me stalno pita ko pozajmljuje glas drugim likovima iz crtaća koje zajedno gledamo.
Gledamo uglavnom neke starije crtaće u kojima mi je lako da prepoznam glasove... kao, npr. glas Nikole Simića za Duška Dugouška.
Sutra da umrem, njoj će ostati informacija koju ne može ni na koji način da unovči ili da zbog nje bude cool u društvu... ali, to njoj sad nije uopšte bitno!![]()
Poruka.Sta vam je izmamilo osmeh danas, bilo prijatno i donelo malo radosti?
Mozda nije za zakljucavanje, ne razumem se u pravilnik, ali je takvo osecanje... Nesto je svakako za brisanje, bar kao off-topic...ako neko drugi hoće nek zaključa, ja ne vidim razlog
Zatvorite Temu...
Imaš pravo kao autor i domaćin teme da je vodiš kako misliš da bi bilo ok. Skroz je legitimno da tražiš da brišu retardirane postove, može to da se pokrije pravilnikom. Ako moderator neće da ispoštuje tvoj legitiman zahtev kao autora teme, traži od supermoderatoa.Bio sam ozbiljan...
Imaš pravo kao autor i domaćin teme da je vodiš kako misliš da bi bilo ok. Skroz je legitimno da tražiš da brišu retardirane postove, može to da se pokrije pravilnikom. Ako moderator neće da ispoštuje tvoj legitiman zahtev kao autora teme, traži od supermoderatoa.
Normalnu, duhovitu, pristojnu osobu je blam da piše ispod ovakvih poruka, kao i da takve budu napisane posle njih.
To je kao da napraviš tematsku sedeljku, zabavu i dođu ti neki drekavci, primitivci i rasteraju goste.
Tako se guši forum, između ostalog. A što moderacija ne može da ukapira nego je u fazonu- neće da se mešaju.
E pa onda će ti zavladati Ćaci
Moje životno pravilo je - kad već zovem goste da im obezbedim normalnu atmosferu.Izgleda da opet ispastam zbog nekog, sopstvenog, zivotnog "pravila", a to je da - izbegavam isticanje ociglednih stvari...
Kao sad za one "dinje" i ovo u autobusu.
Naravno.Moje životno pravilo je - kad već zovem goste da im obezbedim normalnu atmosferu.
I nemam problem da se zamerim okalnim gedžama i pijandurama koji prave gluposti.
Upozorim ih da se upristoje, a ako neće zovem policiju da ih izbaci.
Ako je i policajac neka pijanica koje se i plus ispovrća preko već napravljenog sranya onda zovem specijalce da ih sve džumle izbace.
Kako god, i ako se smire, mora da se pozove profesionalna služba sa gas maskama i potrebnom opremom koju domaćin nema, da očisti to sranye i povraćku.
Jer koji gost će da to preskače kad naleti na ulazu u sred hodnika
Jedino ako i sam nosi gas masku sa sobom, znajuću na kakve sve smrdljive gluposti može da naleti.![]()