bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 31.965
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Male plate i ‚ukradenog toplog obroka.![]()
Obroci.топли оброк ...(једнина) ...
Ja na poslu. Danas frka. Preživjeću valjda.знам... него да видим, мораш ли увек писати допуне...![]()
Ja na poslu. Danas frka. Preživjeću valjda.
Kakvu penziju?! Ima još xx godina...Каћемо ти и ја у пемзију ?
Баш ми се то слави ...![]()
Simo svima laže da sam ja stara, da ih odvrati. Lopov je to!Kakvu penziju?! Ima još xx godina...
Нашег Симу убили су Немци,Simo svima laže da sam ja stara, da ih odvrati. Lopov je to!![]()
Kakvu penziju?! Ima još xx godina...
Simo svima laže da sam ja stara, da ih odvrati. Lopov je to!![]()
Jel i ravnozemljaši imaju radnog staža?Каћемо ти и ја у пемзију ?
Баш ми се то слави ...![]()
Čuo sam da je Deroka presjeko švabo s nadimkom Alter Ego.Нашег Симу убили су Немци,
пресекли га митраљески меци.
Jel i ravnozemljaši imaju radnog staža?![]()
Čuo sam da je Deroka presjeko švabo s nadimkom Alter Ego.
Simo svima laže da sam ja stara, da ih odvrati. Lopov je to!![]()
pa vrati se zemljaceCeo život sam živeo ili u Engleskoj ili u Norveškoj, i pošto sam oduvek bio etnička manjina, ili se nikada nisam zaista osećao kao deo te kulture, ili mi se jednostavno nisu sviđale neke stvari u tim kulturama koje sam voleo u srpskoj — na primer, to što su ljudi opušteniji, duhovitiji, što ne shvataju sve previše bukvalno itd. Ali s druge strane, razlog zašto sam i živeo u te dve zemlje, a ne u Srbiji, jeste zato što je kvalitet života ovde generalno bolji — a i na Zapadu uopšte.
Ali meni to ne prija. Jer ako posmatraš zemlje kao fudbalske timove, meni se uvek činilo kao da svakog dana gledam kako moj tim gubi, samo zato što više volim da živim u nekoj drugoj zemlji, a ne u onoj u kojoj su mi rođeni roditelji. I onda na sve to još dođe NATO bombardovanje i ljudi koji se hvale kako su 'pobedili zle Srbe'.
Zato želim da se preselim u Srbiju i da budem bliže porodici, ali u isto vreme želim da se stvari zaista poprave i u Srbiji i u drugim zemljama van Zapada. Jer u suprotnom, mi koji nismo sa Zapada samo hranimo njihov kompleks superiornosti — a ja to više ne želim da radim, pogotovo ne kao etnički Sloven.