Zbog cega Srbija ne hapsi prave teroriste?

Zasto drzavni organi Srbije ne hapse teroriste i paravojne formacije pod satorima u centru Beograda, a hapse ljude zbog besmislenih kafanskih prica?

Zasto Udbasi ne znaju nista o cinjenicnim stanjima i krivicnim delima?
То ће тужилаштво да уради када сменимо ове разбојнике.
Надам се само да студенти имају ту свест колико треба и које људе треба ухапсити и процесуирати у овој земљи.
Једном да се прекине ово зло које се запатило од '44.

То ће тужилаштво да уради када сменимо ове разбојнике.
Надам се само да студенти имају ту свест колико треба и које људе треба ухапсити и процесуирати у овој земљи.
Једном да се прекине ово зло које се запатило од '44.

Hoće studenti, hoće...sve će pohapsiti.
Ostaviće samo tebe i Kapetana Marka...kao pelcere.

Zasto drzavni organi Srbije ne hapse teroriste i paravojne formacije pod satorima u centru Beograda, a hapse ljude zbog besmislenih kafanskih prica?

Zasto Udbasi ne znaju nista o cinjenicnim stanjima i krivicnim delima?
Зато што им треба Неко Луд,јак и утицајан који ће уз извесни Проценат да сачува њихове опљачкане Милионе.
То не могу одраде лекари,пекари,апотекари и остали Поштен Свет него неко са Дна Каце.
Међутим,сад имамо Ситуацију да овај Поштен Свет спознао своја Права,Младост као таква иде и Главом кроз Зид ако треба,Ко дирне Децу ИЗ МЕСТА ЈЕ НАГРЕБАО..тако да се Олош нашао у небраном грожђу :D

Drži političke zatvorenike u pritvoru treći mesec
,jedu ih tamo stenice, spavaju na podu jer nemaju krevete..
. fali još samo da ih batinaju da bi priznali nepostojeće delo,da bi psihopata imao materijal za propagandni rat.
A mi pišemo "podrška"...
Ne mogu da dišem od besa!
Videli smo i čuli to " nepostojeće delo "
Toliko je nepostojeće da bi u svakoj , ponavljam svakoj državi dobili bar 20 godina. Negde bi ih i skratili za glavu.
A kod nas biće par godina max, ako i toliko.

Videli smo i čuli to " nepostojeće delo "
Toliko je nepostojeće da bi u svakoj , ponavljam svakoj državi dobili bar 20 godina. Negde bi ih i skratili za glavu.
A kod nas biće par godina max, ako i toliko.
Баци дедер Пешак тај волшебни,иначе неовлашћени сниман Снимак тих Телефоната где тренутно ухапшени позивају на рушење Уставног Поретка?
Ја сам то изгледа прескочио,не знам о чему се ради?

Back