Zbog čega smo stajali u redovima za mleko 1993?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li postoji mozak koji može to da objasni? Daću primer samo jednog ugla, i kako se odmah dolazi do nelogičnosti.

1. "Predsednik Francuske je morao da zaustavi monstruozni režim Vučića i njegovog tima. To je razlog sankcija 1993."

Pa ako je tako, zašto se onda predsednik francuske sreće s tim istim Slobistima srdačno 2021.
Ceo svet je sada uz SNS.

Seksi Djeda podrzavaju samo opskurna gej okruzenja, a Djitlera marginalni neonacisticki krugovi. Nemate nikakve sanse.

Sve najvece sile sveta su sa Marjanom Risticevicem na prst u bulju. To je za njih pitanje prestiza.

Od Djitlera, Seksi Djeda i Pizderca svi beze Ko od sugavog kuceta.

Da li postoji mozak koji može to da objasni? Daću primer samo jednog ugla, i kako se odmah dolazi do nelogičnosti.

1. "Predsednik Francuske je morao da zaustavi monstruozni režim Vučića i njegovog tima. To je razlog sankcija 1993."

Pa ako je tako, zašto se onda predsednik francuske sreće s tim istim Slobistima srdačno 2021.
Ti si totalno luda!

Zbog čega smo stajali u redovima za mleko 1993?​

Zato što niste imali po svoju kozu ili kravu, tj. babu i dedu na selu ko svaki normalan Srbin.

Ja sam i sa očeve i sa majčine strane od babe i dede imao i mleko i meso i jaja i povrće i voće i zimnicu.
Meni su mleko placali u mlekari da izbijem oci.
Inflacija pojede dok stignes na red u posti

Zbog čega smo stajali u redovima za mleko 1993?​

Zato što niste imali po svoju kozu ili kravu, tj. babu i dedu na selu ko svaki normalan Srbin.

Ja sam i sa očeve i sa majčine strane od babe i dede imao i mleko i meso i jaja i povrće i voće i zimnicu.
To je super pokazatelj koliko se dobro zivelo u SRJ haha , nista bez babe i dede ...

A sta kazes za sns botove danasnjice ?
Ko je bot?

Jel bot neko ko pohvali Vučića kad uradi nešto dobro?

Bili su primetni botovi pre par godina sa debilnim i iskopiranim komentarima.

Ja sad vidim očajnike koji napadaju svakog ko pohvali čak i ono dobro što današnja vlast uradi. Po automatizmu. A po gluposti napadaju i te koji nisu botovi, ali vide da se nešto od infrastrukture i radnih mesta pravi u njihovom kraju i to pohvale. I tako ti očajnici osiguravaju da neko poput mene više nikada ni ne razmatra opciju SSD, SDS i DS i sl.

E ti očajnici su po meni novi botovi, a za razliku od nekadašnjih naprednjačkih, čak ni taj sendvič ne dobiju.

Ko je bot?

Jel bot neko ko pohvali Vučića kad uradi nešto dobro?

Bili su primetni botovi pre par godina sa debilnim i iskopiranim komentarima.

Ja sad vidim očajnike koji napadaju svakog ko pohvali čak i ono dobro što današnja vlast uradi. Po automatizmu. A po gluposti napadaju i te koji nisu botovi, ali vide da se nešto od infrastrukture i radnih mesta pravi u njihovom kraju i to pohvale. I tako ti očajnici osiguravaju da neko poput mene više nikada ni ne razmatra opciju SSD, SDS i DS i sl.

E ti očajnici su po meni novi botovi, a za razliku od nekadašnjih naprednjačkih, čak ni taj sendvič ne dobiju.

sengrupcina

sengrupcina

1 year ago

Za leba nema a voli Vučića. Bednica.

sengrupcina

sengrupcina

1 year ago

Za leba nema a voli Vučića. Bednica.
To je nasleđe titoizma. Baš te babe su navikle da se takmiče u balavljenju za ćopavog, pa sad nastavljaju za svakog ko je na vlasti. Koliko sam babuskera čuo da glasaju za tadiju jer "mlogo je lep". Pre toga i za cobija.

Dakle, to nisu botovi već babe. Shvataš, babe! Ili si toliko naivan da misliš da one komentarišu po internetu?

To je nasleđe titoizma. Baš te babe su navikle da se takmiče u balavljenju za ćopavog, pa sad nastavljaju za svakog ko je na vlasti. Koliko sam babuskera čuo da glasaju za tadiju jer "mlogo je lep". Pre toga i za cobija.

Dakle, to nisu botovi već babe. Shvataš, babe! Ili si toliko naivan da misliš da one komentarišu po internetu?
he he he

https://fsi-live.s3.us-west-1.amazonaws.com/s3fs-public/serbia_march_twitter.pdf

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back