Zbog čega muškarci posle 40-e nisu više za upotrebu?

BasMeBriga:
Koje ti je to odelo? za pljuvaonicu ili svečarsko:(? ko te na to nagovorio? Mislim da si na dva posta istakao tvoj koeficijent gluposti. Tebi:( niko ništa nije do sada ni lepo ni ružno rekao:)? nego si ti jedan od "ONIH" koji bi da se malo pr.....ju i na ovoj temi:? nema potrebe. Veličina čoveka je da se izdigne iznad onih koji nemaju nivo...a ti ga baš nemaš:(? možeš piskarati ovde šta hoćeš tvoji postovi me ne dotiču. Levi žmigavac i parkiraj se u hladovinu:).

Pogledas li u retrovizor videces me u njemu.
To pokusavas da pokazes svoju velicinu?Mala si ali velika KOLICINA GLUPOSTI!
Jesam jedan od onih koje tvoje gluposti nasmejavaju,uostalom zato ovo i radim,narodu je potreban smeh a ti si dobar materijal za ismevanje i podsmevanje.

Šakal:
Pogledas li u retrovizor videces me u njemu.
To pokusavas da pokazes svoju velicinu?Mala si ali velika KOLICINA GLUPOSTI!
Jesam jedan od onih koje tvoje gluposti nasmejavaju,uostalom zato ovo i radim,narodu je potreban smeh a ti si dobar materijal za ismevanje i podsmevanje.
Uzmeš ogledala veliko? pogledaš se 3 puta dnevno:) videćeš isfrustiranu budalu:) požutelih zuba:) zapuštenog stomaka:) smrad iz odela duše i tela:) shvatićeš da si dvorska budala? koju niko neće:)? jedino ti ostaje da se poistovetiš sa Raspućinom:(? zato, ako ti je jedini zadatak da se kriješ iza nika:( da zabavljaš druge:) preporučujem ti da posetiš odmah psihijatra jer već sutra će biti kasno:).

BasMeBriga:
Uzmeš ogledala veliko? pogledaš se 3 puta dnevno:) videćeš isfrustiranu budalu:) požutelih zuba:) zapuštenog stomaka:) smrad iz odela duše i tela:) shvatićeš da si dvorska budala? koju niko neće:)? jedino ti ostaje da se poistovetiš sa Raspućinom:(? zato, ako ti je jedini zadatak da se kriješ iza nika:( da zabavljaš druge:) preporučujem ti da posetiš odmah psihijatra jer već sutra će biti kasno:).

Kolicino Gluposti,tvoj veoma veliki problem u daljnjoj prici bice taj sto ja nemam komplekse i ne mozes me nijednom tvojom stjupidnom recju isprovocirati,recenica je za tebe vec pojam.
Pocela si da penis,to je dobro,jako dobro,svidja mi se.Idemo dalje.
Ovaj opis isfrustrirane budale upravo odgovara tebi a o skrivanju iza NIKA pise se nicka ubuduce da znas,jos si i nepismena,bas je nasao ko ce da mi prica,koliko istih ti koristis?
Tvojim glupostim nikad kraja,nadam se da ces nastaviti istim tempom.

Šakal:
Kolicino Gluposti,tvoj veoma veliki problem u daljnjoj prici bice taj sto ja nemam komplekse i ne mozes me nijednom tvojom stjupidnom recju isprovocirati,recenica je za tebe vec pojam.
Pocela si da penis,to je dobro,jako dobro,svidja mi se.Idemo dalje.
Ovaj opis isfrustrirane budale upravo odgovara tebi a o skrivanju iza NIKA pise se nicka ubuduce da znas,jos si i nepismena,bas je nasao ko ce da mi prica,koliko istih ti koristis?
Tvojim glupostim nikad kraja,nadam se da ces nastaviti istim tempom.
Zbog čega na svakoj temi ima ovakvih primera?

Captain Jack Sparrow:
Tajsone nije ovo upereno protiv tebe majke mi .... ali da bi bio pravi tajson moras postavljachici ove teme da odgrizes uvo ! Mozda ce se tada prizvati pameti ... :twisted:

Auuuu lele
Doh.gif

Back