- Poruka
- 1.633
Nemo'te da brišete modovi zadnja ovakva tema bila kad se rodio deda Titovog dede. I malo opširnije braćoo ovo je vazda zanimljivo...
Napisaću i ja samo da se nakanim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Smarashh
Мораш мање да играш Minecraft.
apropo repke oprosti mi moju ruznu proslost sad cu da se samokaznim gumicom![]()
Нисам ја крив што ти се тема појавила у понудама.![]()
Него, шта те нервира код Minecraft-a? Дај да то решимо боље.
Ево, за први пољубац треба опрати зубе.
Nemo'te da brišete modovi zadnja ovakva tema bila kad se rodio deda Titovog dede. I malo opširnije braćoo ovo je vazda zanimljivo...
Тако је, Дрогба неће помоћи код првог пољубца.
Kako može zbirna tema? Kada se sve ne dešava u istom danu i istoj godini![]()
Dobro vise,vi i vasi poljuBci
Meni je prvi poljubac bio sa 15 i prvi izlazak,sex je dosao kasnije. Upoznala sam decka na rodjendanu od drugarice, najbolji drug njenog svezeg tadasnjeg decka I bio je bas onako visok i zgodan, tri godine stariji i cim sam usla, seo je pored mene odmah, i pokusao da me muva. Tresla sam se kao prut jer mi je bilo sokantno da mu se uopste svidjam, ah klinka tipicna. Kasnije smo stajali pola noci na nekoj zastakljenoj terasi u sred januara i pricali, tacnije on je nesto pricao, ja sam bila potupuno nema i u soku, i tada je pokusao da me poljubi nekoliko puta, ali sam se ja izmicala. Secam se da su ovi sa rodjendana kroz prozor sobe ka toj zastakljenoj terasi navijali,vikali i palili i gasili nam svetlo, ali posto nisam znala da se ljubim i svi su nas gledali, bilo mi je bezveze i izmicala sam se izmicala. E da, nosila sam suknjicu i neke mamine tanke carape, secam se da sam imala promrzline na nogama od stajanja na toj terasi satima na minusu, bilo je ledeno. Na kraju smo samo razmenili telefone i on je rekao "Zovem te sutra". I nije me zvao sutra, vec prekosutra
, sto je bilo katastrofa u to doba. Sve to vreme nisam oka sklopila, od nervoze i zamisljanja svega. Kasnije smo izasli u neki kafic, u 16:30 je bio dogovor, nasla sam se sa drugaricom vec oko tri i onda smo setale tuda i gledale iza nekog drveta da li se pojavio. Otisli smo u kafic i posle u neki parkic u blizini, i poljubili se na nekoj od klupa gde penzioneri igraju sah. Smotala sam se naravno, i odmah je provalio da ne umem da se ljubim, ali ostali smo tu i napredovala sam po malo kako je vece odmicalo
. I dan danas prodjem ponekad pored te klupe na kojoj penzioneri jos uvek igraju sah, neke nove generacije penzionera sasvim sigurno. Posle smo izasli na drugi izlazak, nasli smo se na Trgu, spartali Knezom, sedeli u Meku i jeli jedan zajednicki pomfri i toplu cokoladu sa dve slamcice, ljubili se na nekoj klupi na Kalisu. To je bio bas onako filmski izlazak, osecala sam se ko da se sve desava nekom drugom i bila najsrecnija tinejdzerka na svetu celom
![]()
Igrao sam se sa komšinicom mame i tate u prvom osnovne .
Da li smo se i ljubili nemam pojma .
@ N3W
^ Humora bez.
Па ко се тога сећа још, а и да се сећа то је све било офуље и без искуства тако да и нема сврхе причати о томе.
Не могу ја да имам више хумора од теме која убија од смеха.![]()
Код првог пољубца се мора добро применити центрифугална сила
![]()
![]()
Nisi hebo 100%