Da li neko u ovom forumu zna da napise zavrsni rad ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
završni radDa li neko u ovom forumu zna da napise zavrsni rad ?
Ne maturski ,zavrsni na kraju faksa ,dobro ja idem u visu skolu al to je to ,malo je lakse valjdaSta je zavrsni rad? Mislis maturski? Zna ChatGPT
Ali sta ako provale da koristimSta je zavrsni rad? Mislis maturski? Zna ChatGPT
Onda je to valjda diplomskiNe maturski ,zavrsni na kraju faksa ,dobro ja idem u visu skolu al to je to ,malo je lakse valjda
daj bre dete kaži , šta je tema , koliki obim da bude, stručna smernica , uže područje temeDa li neko u ovom forumu zna da napise zavrsni rad ?
Ne maturski ,zavrsni na kraju faksa ,dobro ja idem u visu skolu al to je to ,malo je lakse valjda
Verujem da moze ali sta ako provale da koristim toOnda je to valjda diplomskiKoju visu, koja tema.... Ja se nisam zezao kada sam napisao da moze ChatGPT da ti napise.....
Visoka poslovna , tema je zajednicka poljoprivredna politika EU i oko 25 strana davima , ,ali jos uvek nisam sigurna da li cu nekom dati da radi nego cisto da vidim da li ima ovde nekog , ko bi mogao toKoja skola, smer, tema?
Nije isto ni za tehničke nauke koje deluju srodno.
Zajednicka poljoprivredna politika EU ,najmanje 25 strana , nema nikakvog uzeg podrucja teme ,msm nebitno samo me zanima koliko bi to kostalo ,znam neka zena radi ali za 6000 , a ocekivala sam oko 4 -5hdaj bre dete kaži , šta je tema , koliki obim da bude, stručna smernica , uže područje teme
Valjda ja znam bolje pise lepo zavrsni u uputstvu na sajtu moje skoleOnda je to valjda diplomskiKoju visu, koja tema.... Ja se nisam zezao kada sam napisao da moze ChatGPT da ti napise.....
Moj diplomski/master je imao oko 100str bez dodatakaNemoj da me shvatiš pogrešno...treba ti 25 strana...to je jbt, jedan seminarski
Moj 120, ali, eto neki savet njoj da nije toliko teško sam napisatiMoj diplomski/master je imao oko 100str bez dodataka
pa ako bolje znaš , tih 25 stranica trebala si do sada da ih pojedeš za doručakValjda ja znam bolje pise lepo zavrsni u uputstvu na sajtu moje skole
Nekako mi se čini da nije to imala u planuEvo 15 sekundi da napisem, razradi svaki deo I imaces 25str
Visoka poslovna , tema je zajednicka poljoprivredna politika EU i oko 25 strana davima , ,ali jos uvek nisam sigurna da li cu nekom dati da radi nego cisto da vidim da li ima ovde nekog , ko bi mogao to
Nemoj da me shvatiš pogrešno...treba ti 25 strana...to je jbt, jedan seminarski
Znam al moze onda lepo da ukucam napisi mi vise o delu 1, barem 2000 reci I tdNekako mi se čini da nije to imala u planu![]()
OkeeejMoji seminarski su imali 4-5 strana
Diplomski vec lici na knjigu a sklapanje maturskog je bio origami izazov![]()
Okeeej
Ne znam šta bih rekla, ali verovatno je moglo tako