goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Mnogo smo mi bundeva naivni...Ne valja to

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
molim kontakt telefonŠta bre ne ebemo?! Ja bre ebem šes puta na dan.
Poenta je da se cipelicka od 3 votke napila, pa nije znala sta radi, i zato se i ne seca da ga je zaista sexulano provocirala... :-D
Btw, zar si mi ti cipelicka izbrisala poruku gde kazem da je to sto si od njega uzela ta tri skupa alko pica definitivno neopravdivo i previse, i zato nemas nikakav izgovor! Da si uzela samo jedno, ti bi bila u pravu, posto si uzela 3, ti si u krivu i kriva - grebatorka koja bi mufte ono sto valja, a za to se sluzi navlacenjem koje ne misli da odrzi. Ovo molim da se ne brise, jer je poenta sve ove price, hvala!
Situacija par dana posle moje..
Ode drugarica sa tipom na date, sto je najgore preko preporuke, provodadzisanje ili kako god.
Tip je drug sa faxa njene drugarice, znaju se sa vezbi, vidi fotku ove na njemom tel, trazio joj br,
ova kao da ne da broj bez znanja "objekta pozude" spari ih nekako da odu na kafu.
Free on, free ona, pa kao sto da ne!
Znaci tip nije imao nikakav kontakt sa doticnom, niti se ona danima "femkala" to vece odu na pice, bude sve strava,
ali hemija jok![]()
Sada da li su popili kafu i sok ili 3 pica ne znam, uglavnom ovaj je odveze do ispred zgrade ona ga cmokne u obraz i kao "hvala, ali to je to"
tip zakljuca auto i dobije n.napad![]()
Drao se, vristao. kaze ova mlatio rukama,
pocela devojke da place na kraju..
Znaci istina je da postoje jadnici koji posle 300 ili 1000din nebitno ocekuju sex...
Zagoreo decko, a ona se stisla, pa nije to sapun![]()
Ajde Jacobe, nemoj tako pisati, pomislicu da si ozbiljan..
Ja sam uvek bio na nivou
Al ozbiljno kakav bi mir u svetu nastao kad bi devojke svima, stalno davale
Nikad rata ne bi bilo jer ne mozes da vodis rat dok vodis ljubav jelte![]()