Marty Misterija
Elita
- Poruka
- 22.419
ЗАШТО СУ МУСЛИМАНИ ЗАВИСНИ ОД СРБА.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kad postavish temu..probaj i malo samo malo da i objasnish.КиМ:ЗАШТО СУ МУСЛИМАНИ ЗАВИСНИ ОД СРБА.
vispak:kad postavish temu..probaj i malo samo malo da i objasnish.
Obadvojcu_-????????????vispak:nabijem vas na qurac obadvojicu
e yebi ga, KIM, sada si baš odvalio.КиМ:Obadvojcu_-????????????
Па нема нас четворо
Е ПИСМЕНОСТИ ТУРСКА
ali neko se smakovispak:nabijem vas na qurac obadvojicu
ОБА ДВА ЈЕ ЧЕТИРИ, ОБА СУ ДВАvecavestica:e yebi ga, KIM, sada si baš odvalio.
veKsla:ali neko se smako
pa tebe natako
lojino obrezana
***** ti materina
kad prolazis
ulicom stipaljki
nestane u gradu
marlon:Vekslo ja mislim da nesto treba preduzeti. Prvo miroljubivo, kao neku anketu. Evo KiM napravi molim te anketu da li ste za povratak Moderatora ili ne. Ja bih napravio, ali nisam bas vest u tome.
Iskreno, meni licno smrad ne smeta jer svakim topicom i postom pokazuje koliko je ogranicen, ali neke izgleda iritira. Za ostale obavestenje da za ovo sto on radi, bice primerno kaznjen i o tome je javno obavesten. Ako misli da moze da se sakrije grdno se vara.
eremita:Марлоне, сети се да су "Супер модератори" бановали искључиво Србе са овог форума - а да нису ни пипнули ни играчину, ни диоклеса, ни виспака... нити било кога другог који је пљувао по Србима и Србији...
... тако да може бити да су смарање виспака управо осмислили "супер модератори" е, да би ми рекли "еј, модераторе, дођи нам"... ја САМ ПРОТИВ МОДЕРАТОРА НА ПОДФОРУМУ !
marlon:Ne eremita, ja sam hteo da pre nego sto preduzmemo ekstremne mere jos jednom pokusamo civilizovano. Samo to i nista vise.
eremita:Слажем се да треба предузети "екстремне мере" и сјебати комп. виспаку.
Adalv:@marlon
Није ни то решење. Послао би он за дан 500 комада - укуцаш слово, па пошаљеш - и ето ти довољан број постова!
Човек је спамер и зато нам треба админ. - да брише теме које служе само за опструкцију нормалне расправе на форуму. Мени вређање не смета, игноришем будалу и за то ми админ. не треба!
Zvek_Zivi_Cetinjanin:Gedze i serebalji ,zajedno sa poserbicama su vazda izigravali zrtve kad im neko pokaze e je bolji i jaci ! Vi majmuni mozete samo ka zla djeca da se igrate, slavite izgubljeno Kosovo, marka kraljevica (te je bijo vazal kod turaka) i izmisljenije junaka stotinu, Za drugo i nijeste Cim vi neko dokaze makar i jednom jedinom facktom da nijeste u pravu ,odma serinjate ka majmuni ,nazivate narod pogrdnijem imenima ,pljujete na sve sto je sveto nekome drugome ,a kad dobijete po pic*ki (ka u Bosnu ,ka u Rvacku , ka na Kosovo ) onda izigravate zrtve ! Pi fukare od fukara ! U fukare oci od splacine !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ps. Zato ste postali supak od svijeta ,najjjzadnja zemlja u Evropu !!!!
ma on se ne sluzi rukamamarlon:Drobnjak, pre nego sto jedes govna naucu prvo da operes ruke.