Zavisnost-ovisnost o nekoj osobi

kako mozes da volis nekog koga je bas briga za tebe i kako mozes nekog da zavolis ako nisi sa njim u vezi malo mi nije logicno da volim nekog sa kim nisam u vezi i to ne vezi od nedelju dana jer ipak da bi zavoleo treba vremena da ustanovim cinjenice da je ta osoba bas ono sto ja zelim pa onda da mi bude draga neki period pa onda da je zavolim al jbg nismo svi isti ima nas raznih sve u svemu doktorka94 oladi se toga i oprezno jer ne vredi da uleces i da dajes sebe nekom ko nije dao deo sebe tebi

jos jedan u nizu koji dodje na forum da se hvali
i usput sam sebe blamira dajuci prvo pitanje pa ondak odgovor
yebt al vam radi ego u pm
Kad nam prija da hranimo naš jadni i napaćeni nezajažljivi egić...
Nemoj mešaš-pustiš nas da nam suza suzu stiže...:hahaha::rotf:

(Već sam negde rekao:Moja lepša...no-veca mi rekla da nisam ja
Hari koji je postao drvo,već drvo koje je bezuspešno htelo postati čovekom:mrgreen:...
Oću kasti:Nešto sam slabije emotivan od kako sam se ponovo rodio...:hahaha:)

Poslednja izmena:
Nekada sam silno volela, brinula, čeznula i to mi jeste bilo dragoceno i važno. Kada više to nije htelo, da bude voljeno, maženo i paženo, molim lepo..Jelena još uvek dobro, vidi, čuje i osluškuje i nema potrebe da mi se išta ponavlja. Spakujem svoje srce, zaključam fiJočice u umu svom kao najdragoceniju dragost i nikakvih problema nema. Fakat je malo zeznuto samo bilo a možda i ostalo što sam ja osećajna, pa mi trebalo vremena da svarim neke tako, bljuvotinčice i ne lepe stvari, ali Bože moj..ehej, pa ja sma Vodolija..kada ja nešto ukapiram, ukapirano je za čitav život i posle nema plakanja i ono žao mi je, nisam znao, nisam hteo..ne, ne, neeeeee..baš ste to hteli, tražili, crtali..Jelena se trasnformisala i vilu i ispunjaav želje i ja sam ih poslušala, najblagodarnije moguće.

Mogu ja bez svega i svakoga. Pitanje je samo da li ja to želim. Nisam se ni sa kim rodila, pa prema tome..čemu drama? Ne..kako rekoše..patetika, a da..Da, stvarno nema potrebe, baš su u pravu.

To sam shvatila kroz život; previše sam se unosila u veze, previše davala, previše sam bila fina i popustljiva. To sam ja. Videla, to se neće i ne treba, molim lepo. Povlačim sa stola ono najvredinje što ima..u sebi..svoj um, srce i dušu. Meni kažeš jednom i to je amin, iako teako ne deluj(m). U sebi ću premotati još milion puta, jer nisam drvo, jer ću se pitati kako, zašto, zbog čega, u čemu greših..radiću an sebi, da shvatim sve, da razumem sve, neću gurati pod tepih, slomiće me iznova poraz, ali naučići uz istog verovatno opet nešto..i tako..proteći će vremenom vode u Dunavu, dok ne svarim, ne skontam i ne sažvaćem, i onda ću u sebi reći kraj, iak za to vreme patiću, ničim ne smetajući drugoma da žive svoje sretne živote.

Mogu bez svega u životu. A, što reče Balašević, ako nešto znam..onda najbolje znam da budem sam. E, tako i ja. Ako nešto najbolje znam, to je onda kako treba funkcionisati sama. Nikakav problem. Imam utisak, da čitav život samo to i radim...:) I ko kaže, da mi ništa ne ide od ruke, m? :mrgreen: Ouj, jea. Ide. Kako ne....

:hvala:

Interesuje me da li postoji mogucnost da neko toliko zavoli neku osobu da jednostavno postane zavisnik-ovisnik, kao sto su narkomani ovisni o heroinu.

Evo ja npr sam tip osobe, ne volim nikog u svojoj okolini, postujem ali ne i da se vezujem za nekog da mi taj neko fali kad odem negde na par meseci ni roditelji ni drugari ni niko ali naiso sam na devojku koju sam toliko zavoleo da jednostavno osecam se kao ovisnik
5min pre nego sto se probudim ona mi je u glavi, radim svoj poso i ona mi je u glavi non stop.
Nikad nisam imao neka preterana osecanja prema nekoj curi a imao sam ih po dosta, a i imao duze veze pa cak i ziveo sa curom 2 godine i opet nijedna nije meni ovako pod kozu usla kao ova sad sto je.

Ima li jos ljudi koji imaju slicno osecanje i sta radite u tim situacijama?

Trudim se da ne budem ljubomoran i posesivan ali po nekad ne uspem da to iskontrolisem ali sa njom imam savrsenu vezu i objasnio sam joj da je to jer je obozavam i da je to ispoljavanje moje neke vrste straha da je ne izgubim (verujem joj u potpunosti i ne sumnjam da ce me prevariti jer nije takva devojka).

Ko ne zna o čemu govoriš taj nikada nije bio pravo zaljubljen :)

Normalno je.I divno je. Sve dok/ako se ne razočaraš,jer se najlakše razočarati u onoga ko ti je najdraži i od koga najviše očekuješ.Ljubav te čini posebno ranjivim..

Ko ne zna o čemu govoriš taj nikada nije bio pravo zaljubljen :)

Normalno je.I divno je. Sve dok/ako se ne razočaraš,jer se najlakše razočarati u onoga ko ti je najdraži i od koga najviše očekuješ.Ljubav te čini posebno ranjivim..

retko ko ima hrabrosti da zaista iskreno voli, mnogi su sitni i slabi ljudi koji se kriju iza reci bez pokrica kao sto je "prazno" VOLIM TE ili pak nekih maski opasnih momaka i nafuranih riba, ipak moras biti previse hrabar da das sebe nekom 100%

retko ko ima hrabrosti da zaista iskreno voli, mnogi su sitni i slabi ljudi koji se kriju iza reci bez pokrica kao sto je "prazno" VOLIM TE ili pak nekih maski opasnih momaka i nafuranih riba, ipak moras biti previse hrabar da das sebe nekom 100%

Očigledno je da si razumeo moj post, a i sam si sličnog shvatanja.

Ne postoji ljubav bez potpunog davanja čak do momenta kad potireš sebe u ime tog nečeg zajedničkog,višeg ..Tek kad se dosegnu te visine, možeš reći da si osetio ljubav. Nažalost, mnogi nemaju u sebi emotivnog potencijala , a nekada ni hrabrosti da polete tako visoko :)

Interesuje me da li postoji mogucnost da neko toliko zavoli neku osobu da jednostavno postane zavisnik-ovisnik, kao sto su narkomani ovisni o heroinu.

Evo ja npr sam tip osobe, ne volim nikog u svojoj okolini, postujem ali ne i da se vezujem za nekog da mi taj neko fali kad odem negde na par meseci ni roditelji ni drugari ni niko ali naiso sam na devojku koju sam toliko zavoleo da jednostavno osecam se kao ovisnik
5min pre nego sto se probudim ona mi je u glavi, radim svoj poso i ona mi je u glavi non stop.
Nikad nisam imao neka preterana osecanja prema nekoj curi a imao sam ih po dosta, a i imao duze veze pa cak i ziveo sa curom 2 godine i opet nijedna nije meni ovako pod kozu usla kao ova sad sto je.

Ima li jos ljudi koji imaju slicno osecanje i sta radite u tim situacijama?

Trudim se da ne budem ljubomoran i posesivan ali po nekad ne uspem da to iskontrolisem ali sa njom imam savrsenu vezu i objasnio sam joj da je to jer je obozavam i da je to ispoljavanje moje neke vrste straha da je ne izgubim (verujem joj u potpunosti i ne sumnjam da ce me prevariti jer nije takva devojka).

Uh, lepo je kad to nađeš, ali može da boli i to jako...ali dobro..
Dao si malo jaku izjavu "ne volim nikog u svojoj okolini" i eto sad si našao nekog ko je centar tvog sveta...samo ona...nema tu puno drugih ljudi....ta isključivost može da košta....
...ali ne bih rekla da te ne razumem....:D

Poslednja izmena:

Back