limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 38.715
Kako riješiti? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
UmerenošćuKako riješiti?![]()
Zameniš slatkiše voćem i zdravim grickalicama( bademi, urme,pistaći i sl.)Kako riješiti?![]()
Има. Одувек волим што мање и што тање парче, лепши је укус.to kod slatkisa ne postoji
![]()
Definitivno,...by the way, većina kupovnih slatkiša je jako nezdrava.Kupovni šećer je među najnezdravijim namirnicama koje imamo u kuhinji.Ne sadrži ni jedan vitamin, niti mineral, potreban organizmu.Мислим да је зависност од шећера најраспрострањенија јер га има свуда, где ни не слутимо.
umesto dva kolaca ili parceta torte uzmes jedno..sto je teško znam,to kod slatkisa ne postoji
![]()
I škode,...nema se šta tu mnogo ubeđivati.To je facat!umesto dva kolaca ili parceta torte uzmes jedno..sto je teško znam,
ali ubediš sebe da ne voliš slatkiše, da ti škode i slicno i onda je dalje sve moguce
Једи три месеца само воће. Ништа вештачки шећер и организам ће се навићи.Kako riješiti?![]()
Presao na zavisnost od seksa,sad zavisan i od slatkisa i od seksa,srecom uspio sam da iskombinujem obje zavisnostiNe jedem slatkiše..Ali verujem da je rešenje-
Preći da drugu zavisnost...![]()
Nista mi ne moze zamijeniti slatkise.Zameniš slatkiše voćem i zdravim grickalicama( bademi, urme,pistaći i sl.)
Kolač ponekad napraviš doma.
Meni voce nije nikakav desert.Kad god jedem voce,ja sam posle mrtva gladna.?Desert neka voćka i ćao!
Kakve čokolade,...koliko imate godina?Lol
Deca ih vole i jedu, to još i da razumem.Matori bi svakako trebalo imati meru!Dva puta nedeljno je ok.Bolje je kod kuće nešto napraviti, nego kupovati.