Zavisnost od Koka Kole!?

Tačno.
Znam par likova koji su zavisnici od Coca Cole
Ta zavisnost je, po meni, slabija od zavisnosti od droge,
ali jača od zavisnosti od alkohola.

PS: Stavite parče pileće džigerice u Coca Colu.
Ujutro je neće biti ni u tragovima.

A ona, kada je pijemo, prolazi kroz želudac i bubrege.

PS: Korisni saveti.
Ako vam je pod auta počeo da rdja, samo sipajte Coca Colu
Vodećete, zapeni, a rdje više nema ni u tragovima.
Antirost je mnogo slabiji.
Ako šraf zapeće. mnogo je bolja od Expres odvijača.

Poslednja izmena:
najgore vrste
ko pajdo bukvalno
postoje tri bele smrti
secer brasno i alkohol
te tri stvari te kidaju iznutra...
pogledaj na flasi koka kole koliko ima secera na 100 ml napitka,
izmeri kuci secer i iznenadices se koja je to kolicina...
cokolada ista prica
a o tome da su milka i nestle gmo sranja da ne pricam...
navlaka najgore vrste!

Tačno.

Loša je i za srce, koliko to šećera ima i kofeina.

- - - - - - - - - -

10 minuta nakon što ste popili Koka-kolu: 10 kafenih kašičica šećera dospeva u vaš organizam.
Vi ipak zbog tolike količine šećera nećete povraćati jer fosforna kiselina ublažava sladak ukus.
20 minuta nakon što ste popili Koka-kolu: Količina šećera u krvi naglo skače, uzrokujući insulinsku eksploziju.
Vaša jetra tada šećere koje nađe u krvi pretvara u masnoće.
40 minuta nakon što ste popili Koka-kolu: Kofein iz poznatog napitka je u potpunosti apsorbovan. Šire vam se zenice...
...raste vam krvni pritisak, a kao reakcija na sve to - vaša jetra pumpa još više šećera u vaš krvotok.
Receptori adenozina u mozgu su trenutno skroz blokirani - što sprečava osećaj vrtoglavice.
45 minuta nakon što ste popili Koka-kolu: Vaše telo povećava proizvodnju dopamina, stimulišući centre za osećaj prijatnosti u mozgu.
To je isti način na koji na vas deluje i heroin.
1 sat nakon što ste popili Koka-kolu: Fosforna kiselina reaguje sa kalcijumom, magnezijumom i cinkom u debelom crevu...
...osiguravajući dodatnu eksploziju u vašem metabolizmu. Ovo se dodatno komplikuje velikim dozama šećera i veštačkih zaslađivača...
...koji dodatno povećavaju izlučivanje kalcijuma putem mokraće.
Više od 1 sat nakon što ste popili Koka-kolu: Diuretička svojstva kofeina počinju da utiču na vaše telo - imate potrebu da mokrite.
Tada sav kalcijum, magnezijum i cink koji su bili namenjeni vašim kostima i telu, kao i elektroliti natrijuma i voda izlaze iz tela.
Blizu 2 sata nakon što ste popili Koka-kolu: Kako se haos u vašem telu stišava - počinjete da osećate nedostatak šećera.
Možete da postanete lako razdražljivi i usporeni. Do sada ste već izmokrili svu vodu iz Koka-kole, ali ta voda se prethodno sjedinila...
...sa hranjivim materijama iz vašeg tela koje imaju glavnu ulogu u izgradnji vaših kostiju, zuba, mišića i nerava.
Na taj način ste izbacili najvažnije materije iz organizma.
Nekoliko sati nakon što ste popili Koka-kolu: Zbog stvorene navike, vaš organizam oseća nedostatak kofeina...
...i javlja se želja za još jednom dozom Koka-kole.

Izvor: Dnevna doza lepog

Isto kao da si reko nemoj da unosiš ugljene hidrate, svaka hrana ima šećer.

nema.
postoje razne vrste i razni nacini na koje se secer unosi u organizam
veruj mi znam jer sam od opred novu godinu na posebnom rezimu ishrane
jer ne smem da jedem secer, ni u kom obliku sem fruktoze,
pa na taj nacin znam i gledam sta jedem...
zato sam dotero liniju i detoksikovo organizam kolko tolko...:cool:

Test na prisustvo droge u urinu liči na malu pločicu sa ispisanim raznim drogama na bazi morfina,kanabisa,kokaina itd. ako se na svim testovima pojave 2 linije onda je testirani čist,ako se pojavi samo jedna onda je pozitivan na drogu na kojoj je pokazana samo jedna linija,a ne znam nikog kome je pokazalo da je pozitivan na kokain zato što je pio koka kolu to je nemoguće

Dok sam je pio,probao sam to,ništa se nije desilo.

To su urbani mitovi.

- - - - - - - - - -

Tačno.

PS: Korisni saveti.
Ako vam je pod auta počeo da rdja, samo sipajte Coca Colu
Vodećete, zapeni, a rdje više nema ni u tragovima.
Antirost je mnogo slabiji.
Ako šraf zapeće. mnogo je bolja od Expres odvijača.

Amerikanci piju na tone koka jkolu i prosecna duzina zivota im je 74 godine...

Rusi je piju mnooooogo manje i prosecna duz\ina zivota im je 58 godina....

Prosvetli nas profe....

kao prvo medicinska upotreba kokaina je ranije bila kao lokalni anestetik, sa vrlo velikom efikasnosccu na sluzokozu oka i zdrela. koriscen je za povrsinsku anesteziju okau obliku masti da bi se izvrsila neka laksa intervencija kao na primer vadjnje stranog tela iz oka. Dalje, koriscen je i kao lek-sirup protiv kaslja jer anesteziranjem zdrela umiruje refleks na kasalj. da koka kola sadrzi kokain, anesteziranje sluzokoze usta u kolicinama oko 1 litar bi debelo anesteziralo zdrelo.uostalom tako dileru provere da li je kokain ili fals roba. liznu prah i ako osete utrnutost-to je to. takodje se koristiu kapima protv zubobolje jer paralizuje nervne zavrstke zubne pulpe i ublazuje bol.

sto se tice rastvaranja rdje sa zapeklih ventila ili srafova a koji su oksidi gvozdja, nisam sigura da bi ortofosforna kiselina bila u stanju da rastvori oksid gvozdja bar tom efikasnoscu kao jake kiseline. otrofosforna kiselina je slaba kiselina..

Sto se tice rastvaranja dzigerice, dzigerica ima proteine koji se razaraju posebnim reagensima

Back