Zavisnost od foruma

Ima puno tema koje su interesantne za siru javnost. Svaki covek ima potrebu (ili bi bar trebao,da ima) da iskaze svoje misljenje u vezi nekog problema,koji je od
opsteg interesovanja. Forum je idealno mesto,da svako ko je bar malo pismen,pomogne,da se neki problem,neka nepravda resi.Mislim da ne moze da se govori o
nekoj zavisnosti,nego eto,da coveku bude lakse,kada iznese svoje misljenje,koje nikoga ne obavezuje niti vredja.

Da li ste zavisni ili....
Sta mislite o tome ,pisete sta god vam padne na pamet vezano za temu.

Koliko mozete da izdrzite ?
Ja sam uspeo pola godine .

bio do skoro...grdne godine sam izdangubio ovde, dani i dani pisanja i mrsomuđenja...misim jes da sam prilično dokon, ali nije trebalo baš toliko godina potrošiti na forum ...al sad gotovo...a sad sam se kao valjda skinuo...misim ne skinuo da nikad više ne dođem...to malo teže :lol: nego nemam problem kao ranije da izdržim po više dana da ne dođem...
evo upravo jutros mi se forum ponovo smučio nakon cela dva dana pisanja posle dva meseca pauze

Poslednja izmena:
...zavisnost od foruma je uslovna
kad mi se 'ide' idem...cesto uzmem 'opravdano' odsustvo
i onda dodjem...niko ne galami
nikome ne nedostajem...
...meni kad 'krenem' na forum
nedostaje sve
zato i 'krenem'
ako je to zavisnost
onda sam zavistan...tj. Forum_djankozist...

bio do skoro...grdne godine sam izdangubio ovde, dani i dani pisanja i mrsomuđenja...misim jes da sam prilično dokon, ali nije trebalo baš toliko godina potrošiti na forum ...al sad gotovo...a sad sam se kao valjda skinuo...misim ne skinuo da nikad više ne dođem...to malo teže :lol: nego nemam problem kao ranije da izdržim po više dana da ne dođem...
evo upravo jutros mi se forum ponovo smučio nakon cela dva dana pisanja posle dva meseca pauze

Možemo da pevamo "prođe leto trideseto, godina mi žao nije..."... :))))

:zcepanje:
E HEBI GA

Upravo sam skontala - nedavno sam postala elita (tad mi je trebalo 15.000 poruka, tako znam)
znači da sam za kratko vreme natukla preko 500 postova
znači da sam preterala
nikako mi se to ne sviđa
Zavisnost koje nisam svesna?
e, neće da može:cool:

Back