petar_z
Iskusan
- Poruka
- 5.282
udata zena koja zavodi sa strane ? to se zove qrva kolko sam ja upucen. a vrlo sam dobro upucen.
Koja je razlika izmedju zene koja dozvoli da je zavedu i one koja zavodi? Krajnji ishod je isti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
udata zena koja zavodi sa strane ? to se zove qrva kolko sam ja upucen. a vrlo sam dobro upucen.

nemogu to
onda ispada da zelim iskoristiti necije srce..
Ja ne zelim iskoristiti njeno srce..jer je povredjeno i radi iz osvete..
Trebalo bi da oseti zelju da se sehamo..jer zeli samo da se seksamo...i svako srecan svojoj kucici![]()

Na koji nacin ...?
Kako aktivirati senzor koji pali zelenu sijalicu..?
Vecina uvek iz prve kaze ne..?koji strah vlada medju forumasicama..zele ..zelele bi..ali....??
Koliki je njihov strah da se opuste u sekundarnu vezu,,?
Kroz koje provere moramo proci da bi nasa tajna veza imala pozitivan start..?
Prvenstvo imaju lepse polovine,,
ajde,,,,,,da cujem![]()
obecas joj neko putovanje a prvo vece je kresnes i onda cao
Da li ti znas da postoje i slobodne devojke od 18 -30 ? 
opet se moram sluziti forama i lazima..Perverzije![]()
Udate padaju na Avantureobecas joj neko putovanje a prvo vece je kresnes i onda cao
![]()
Aman dosta vie udate ozenjeni, dokle bre ?Da li ti znas da postoje i slobodne devojke od 18 -30 ?
![]()

opet se moram sluziti forama i lazima..
necu to![]()
ili nastavi da drkk 
ne radim to jbt...Tako se postaje Kazanovaili nastavi da drkk
![]()

Na koji nacin ...?
Vecina uvek iz prve kaze ne..?koji strah vlada medju forumasicama..zele ..zelele bi..ali....??
ajde,,,,,,da cujem![]()
ne radim to jbt...![]()
One ne vole istinu nego lazi - to im i pruzi
Lazi me Lazi me 

Dali zena koja je u drustvu muza uvek tiha i odmerena..
vec kad je on odsutan..totalno drugcija..
nikako to da shvatim..
zeza se..posmatra te..odmerava..
sve sto ne radi u njegovom prisustvu..
znaci li to da ?![]()
njena potajna zelja da se spojimo...?
....sem ako nije nadrndana 
Na koji nacin ...?
ajde,,,,,,da cujem![]()
Sticem utisak da se ti dragi hero sexu, osecas pozeljnim pri svakom susretu sa nekom zenom....sem ako nije nadrndana
![]()

oko toga nemam problem..umem da cutim,,Čak i lakše nego slobodnu nekad... Slobodna se femka, ova je sve odradila, samo još da nađe dojebnika.
Poenta je samo da ona skapira da ti nećeš pričati okolo šta ste radili ili radite, samo budi tip koji ćuti, uveri ih u to, videćeš mase i mase žena koje varaju, zaprepastio bi se na brojku.
I niko se tu ne zavodi ni navodi, svi to rade vrlo svesno, nemoj da se lažemo.![]()
ne osecam se pozeljnim pri svakom susretuNe?.....zasto te onda interesuje ponasanje doticne osobe?

i padne sudar prvo vecePo meni, jedini način da zavedeš udatu ženu je da ti se ona lažno predstavi tj slažete da nije udata![]()
Moj drug je tako u vezi sa udatom ženom. Kad joj je prilazio u klubu da je muva, nije ni znao da je udata
![]()

oko toga nemam problem..umem da cutim,,![]()