Belly Look
Aktivan član
- Poruka
- 1.479
a ja bi prije pitala zasto svi begaju od zene za koju saznaju da je udata![]()
Trebalo bi za guzicu da je uhvate?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a ja bi prije pitala zasto svi begaju od zene za koju saznaju da je udata![]()

pa sta ti imas da otvaras ovakve teme kad si ti prepun iskustva i nema sta da ti se pricaDogovor je bitan..
Ako osetis da pocinje da te dosaduje i prica ti kako joj lose sa muzem..Bezziiiiiiiiiiiiii!!!![]()
Uvek se trudim da dopunim i prosirim..pa sta ti imas da otvaras ovakve teme kad si ti prepun iskustva i nema sta da ti se prica![]()

Uvek se trudim da dopunim i prosirim..
znanje..![]()

Dogovor je bitan..
Ako osetis da pocinje da te dosaduje i prica ti kako joj lose sa muzem..Bezziiiiiiiiiiiiii!!!![]()
Od sebe? neces
Dogovor je bitan..

Emocije su lepe,ali i jako bolne.Dogovor, dogovor pa nije to kupoprodajni ugovor nikad ne znaš gde ćete to odvesti.

Problematicnije su ti one neudate ispod 25 god..
- - - - - - - - - -
Emocije su lepe,ali i jako bolne.
Hoce nekad bas jako da stegnu u grudima,a istovremeno leptirici leprsaju u stomaku golicajuci svaki milimetar u tebi..
Ta zelja da nikada ne prestane..![]()

Na koji nacin ...?
Kako aktivirati senzor koji pali zelenu sijalicu..?
Vecina uvek iz prve kaze ne..?koji strah vlada medju forumasicama..zele ..zelele bi..ali....??
Koliki je njihov strah da se opuste u sekundarnu vezu,,?
Kroz koje provere moramo proci da bi nasa tajna veza imala pozitivan start..?
Prvenstvo imaju lepse polovine,,
ajde,,,,,,da cujem![]()
dok se vi smuvate ode jetra...zena o kojoj sam pricao na predjasnjim stranama a sa kojom sam se muvao na poslu je takodje u depri. Poveravala mi se kako nema sa kim da se druzi, kako se boji za posao i sl. ali nista negativno nije rekla o muzu. Pitao sam je da izadjemo na pice posle posla, ali je odbila. Iako pijemo svaki dan na poslu zajedno u kancelariji, cesto budemo sami, nije htela da izadjemo posle posla. Deluje mi skroz osetljivo, i bojim se da je uhvatim za dupe i sl, jer ce da me otkaci. Stekao sam utisak da nije spremna da prevari muza, iako sam joj verovatno simpatican itd, ili hrani ego muvajuci se sa mnom...
dok se vi smuvate ode jetra...

Na koji nacin ...?
Kako aktivirati senzor koji pali zelenu sijalicu..?
Vecina uvek iz prve kaze ne..?koji strah vlada medju forumasicama..zele ..zelele bi..ali....??
Koliki je njihov strah da se opuste u sekundarnu vezu,,?
Kroz koje provere moramo proci da bi nasa tajna veza imala pozitivan start..?
Prvenstvo imaju lepse polovine,,
ajde,,,,,,da cujem![]()
znak...
najvise znakova od forumasica sam dobio u obliku bana
cudnog li nacina![]()

Koliko se ja secam ni snosaj efendija nije znao kad je dosao na forum, ali ga brzo naucile tetke.
a nero ne moze da se resetuje, suvise je zaglavio.![]()
u sustini , svi su znali da se zezam. zato je i bilo susreta sa forumasicama, ovako ili onako. bila dobra vremena... sad me malo vreme ugazilo, al nema veze 
Previše je to maltretiranja za malo uzbudjenja kada se sve odmeri.