Zavesti udatu zenu..

• Začetnik teme Začetnik teme Hero
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vec dvadeset godina je mnogo lakse sa udatim zenama nego sa "devojkama", a da ne govorimo o slobodnim zenama.
Zasto udate? Pa sa udatima je sve lakse, one sve podesavaju, a tvoje je samo da odradjujes.Daleko su pristojnije, ne razmisljaju o glupostima koje muce slobodne zene ( osim ako ne preteras i ne navedes je da se nada.), veci su dzekovi i nemaju problem, ako se ne javis.
Dakle, udata je najbolja varijanta za galebove, narocito jer vec 50% siguran prolaz, 30% ne ide na prvu loptu, pa nije bas sigurno, 10% se plasi, a 10% nema sanse da se prodje. Kod slobodnih je skoro sve obrnuto. %0% ceka nekog svog zamisljenog, 30% razmislja predugo, 10% su davezi, a 10% je na izvolte...sta vise moras da se branis ( a najcesce i treba da se branis :) )

Vec dvadeset godina je mnogo lakse sa udatim zenama nego sa "devojkama", a da ne govorimo o slobodnim zenama.
Zasto udate? Pa sa udatima je sve lakse, one sve podesavaju, a tvoje je samo da odradjujes.Daleko su pristojnije, ne razmisljaju o glupostima koje muce slobodne zene ( osim ako ne preteras i ne navedes je da se nada.), veci su dzekovi i nemaju problem, ako se ne javis.
Dakle, udata je najbolja varijanta za galebove, narocito jer vec 50% siguran prolaz, 30% ne ide na prvu loptu, pa nije bas sigurno, 10% se plasi, a 10% nema sanse da se prodje. Kod slobodnih je skoro sve obrnuto. %0% ceka nekog svog zamisljenog, 30% razmislja predugo, 10% su davezi, a 10% je na izvolte...sta vise moras da se branis ( a najcesce i treba da se branis :) )
Daaa..

Na koji nacin ...?
Kako aktivirati senzor koji pali zelenu sijalicu..?
Vecina uvek iz prve kaze ne..?koji strah vlada medju forumasicama..zele ..zelele bi..ali....??:andjeo:
Koliki je njihov strah da se opuste u sekundarnu vezu,,?
Kroz koje provere moramo proci da bi nasa tajna veza imala pozitivan start..?

Prvenstvo imaju lepse polovine,,

ajde,,,,,,da cujem :ceka:
Preduhitris je pre nego kaze ne, da ti kazes ne i da nisi zainteresovan, ona se tu oladi a onda lepo, na tenane, kroz razgovor joj pokazes koliko propusta i koliko joj fali toliko toga sto sa svojim muzem nema.
Po meni su ljudi u vezi/braku labilniji nego ovi koji nisu. Jer se suocavaju sa manama druge strane. Jos ako je hrounichno...

Generalno, najbolje s ekapiraju ljudi u sličnim situacijama:
oženjen sa udatom
razveden sa razvedenom
slobodan sa slobodnom...
ima i mešanih kombinacija koje super idu

Konkretno, svakoj ženi je potrebna pažnja.. tako da pravilno usmerena pažnja, posebno kada joj loše ide, i to je to

nije mesto, ali sam se setila crno-bele ekranizacije Čehova "Dama sa psetancetom"

Udati / oženjeni imaju smisla samo ako je sex kombinacija, i to ona kratko se vidimo do narednog puta
Ko god želi emotivan odnos, nije za to.
Čak i za sex komb, problem je ako ne može da ide na vikend putovanja... to je bzvz. Praktično šta možeš osim da se povremeno dohvatite? Sve drugo je otrov na duže staze

Citam ovde raznorazna iskustva, price.. ima tu zanimljivih likova. Bilo bi dobro da ima malo vise realnih prica.

Sto se mene tice, do zenske snoskice (kako rece uvazeni kolega) prodje par minuta, uvek. Ostavimo velicinu, tehniku itd. svako za sebe (ovde i u RL) misli da je najzajebaniji moguci mudonja na svetu.

Elem, dok sam bio u braku, islo je uobicajeno.. posao, kuca, sa klincima.. islo se dan za danom. Seks je bio odlican i posle vise godina.
Od onih sam sto retko dele komplimente, ne lajkuju slike, ne šlihtaju se ženi za picku ( ni svojoj a ni tudjoj).

Kao frilenser bilo je hoces-hoces, neces-ima koja hoce. Bilo je slucajeva gde se necu menjalo u hocu al dzaba. Seljanke na off.
Probao dosta zena, iskreno neka radi bolje neka losije.. u principu manje vise isto.
Ne lozim se na tudje, ne volim da se pipa moje.

Pre par meseci primetio sam bivsu zenu (zavisnik od drustvenih mreza, zivim za lajk) kako se smeska, bila je raspolozena vise nego obicno, smisljala glupe izgovore za to. Kad bi je pitao sta je smesno pocinjala bi svadju nicim izazvana i vidno nervozna.

Odmah sam znao o cemu se radi, bacim pogled jednog dana u njen telefon, imao sam sta da vidim. Brdo sexy poruka sa nekim starijim likom. Poruke tipa saveta cenjenih forumasa (smirujes me od kakvih samo demona pitam se🤣 oplakao sam).
Pitao sam je jel ima nesto da mi kaze, kaze nista. Pocnem pricu, pocne napad standardno.. lud si, izmisljas, ne mogu da verujem da mi ne verujes.
Ej gleda u oci i laze! Nakon mog navaljivanja poce tuc muc, pa lazne suze, pa priznanje..polovicno, nije bilo niceg osim par poruka. Nije znala da sve znam.
Pustio sam je da se koprca, da vidim dokle seze ta ljudska pokvarenost. Patetika. Do tog trenutka nisam mogao ocima da je svarim al u tom trenutku mi bilo zao stvora jadnog.

U porukama onaj njen kazanova jednom rukom širi veš, drugom piše porukice. Sadrzaj za povracku. Fazoni u stilu Selo gori a baba se ceslja.🙂
Pitao sam da mi kaze zasto.. kao nisam joj posvecivao dovoljno paznje.. koju paznju bre? Bio sa decom dosta, povremene setnje, zajednicki izlasci.. u braku tesko moze vise.

Razvod zavrsen, deca pripala bivsoj.. tuga. A gegulu boli kita za tudju decu, zivi covek dalje sa svojom porodicom i drlja narcisoidnu zenskadiju.
Ne mrzi ga da sipa price, pohvale, lajkove.. da slusa zalopojke na racun svih u njenom zivotu😁.
Jbg stvarno treba odati priznanje takvima.. toliko dugo da kenjas i gutas sve te splačine.. treba imati zeludac za to stvarno.
Zbog parčeta pice i snoškice?

Neka hvala.😉

Back