zadovoljni kupac
Iskusan
- Poruka
- 5.643
Govori srpski da te ceo svet bombarduje.
ako si ovo ti smislio, onda

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Govori srpski da te ceo svet bombarduje.
Штета, драга жабарко, што уопште ниси схватила да је на овом пдф ОВО ЈЕДНА ЈЕДИНА СТВАРНО ОЗБИЉНА И ЗАИСТА ПОЛИТИЧКА ТЕМА - све остало је бећар-паприкаш или бућкуриш.
Тема је саздана у 10 тачака, зрела, паметна, оштроумна и провокативна.
Али ти, као површна особа која се пали на спољне ефекте као хепо-коцкица то никада, али никада разумети нећеш.
Ко има стрпљења да прочита свих 10 тачака схватиће да је ова тема суштинска и свеобухватна када су у питању проблеми Србије.
ako si ovo ti smislio, onda![]()
Šteta je dragi Vračar-u :shock: da ja moram da podižem tu temu, jer si ti zauzet gej paradama.
A da se palim kao hepo-kocikica na efekte to je tačno, a na koje tačno to je već druga tema...
Pa? Gde je baba Marlon da objasni očigledno nama što nas pamet nikada nije ni posetila ?
Pa zar nisu ovi iz EU citali sta Cavicu pise na majici.:shock:
Naucili Srpski !:razz:
Zao mi je ali nisam!
Bitno je da to praksa dokazuje!
Zao mi je ali nisam!
Zao mi je ali nisam!
Брате, да ти не дотури слику, шта бих ја за аватар?
Безобразна си у неколико наврата. Прво Марлон, тј. Шон НИЈЕ било каква "баба" него је веома образован и паметан човек, интелектуалац коме ти ниси ни до колена - иначе, у међувремену је (можда захваљујући и твом цинкарењу које сам видео на једној теми) ПОНОВО БАНОВАН ! И зато, шат ап!
Sve za Srbiju![]()
Ja sam 2 puta poslala trouglom žalbu na korisnika Tamna Noć zbog uvede Borisa Tadića i to je sve. Prelistaj malo moje postove pa pročitaj šta ja zaista mislim, da ga nazovemo Šonom. I opustise.
A za ovo drugo, to tzv. banovanje pitaj moderatore, ili, još bolje administratora.
Ако треба, крв ће причати...ХРИСТОС ВАСКРСЕ брате Србине...
Ако треба, крв ће причати...ХРИСТОС ВАСКРСЕ брате Србине...
Опет си се прејела жабљих батака па крекећеш - или си још горе тамо са твојим маторим Италијаном ухватила неку мачку и испекла је у рерни...- сад ћу да ти нађем пост цинкарења.......
Још није....... сачекај, данас је Велики Петак........... ни звона црквена данас не звоне - најтужнији наш хришћански дан............... има времена, у Суботу увече ..........
da da,sta god....evo pustih suzu nad nepravdom koju trpe svi zlostavljani forumasi ovog sveta itd...komentarisem iz cudjenja...mislim, vec smo se toliko navikli da sve sto zamirise na anti-EU a pro-bilostadrugo dobije od tebe katanac...cak se ni ovi radikali jadni vise ne bune!
то им је вероватно још једина фора за изборе поред 90их
Sa DSS ako se vrate na evropski put
Demokratska stranka neće pristati na uslovljavanja DSS i NS, uključujući i to da u budućoj vladi ne bude mesta za lidere stranaka „Za evropsku Srbiju“ Mlađana Dinkića i Nenada Čanka - tvrdi u razgovoru za „Blic“ Boris Tadić, predsednik Srbije i lider demokrata.