ZAVERA ILI LUDILO

Штета, драга жабарко, што уопште ниси схватила да је на овом пдф ОВО ЈЕДНА ЈЕДИНА СТВАРНО ОЗБИЉНА И ЗАИСТА ПОЛИТИЧКА ТЕМА - све остало је бећар-паприкаш или бућкуриш.

Тема је саздана у 10 тачака, зрела, паметна, оштроумна и провокативна.

Али ти, као површна особа која се пали на спољне ефекте као хепо-коцкица то никада, али никада разумети нећеш.

Ко има стрпљења да прочита свих 10 тачака схватиће да је ова тема суштинска и свеобухватна када су у питању проблеми Србије.

Šteta je dragi Vračar-u :shock: da ja moram da podižem tu temu, jer si ti zauzet gej paradama.
A da se palim kao hepo-kocikica na efekte to je tačno, a na koje tačno to je već druga tema...

Pa? Gde je baba Marlon da objasni očigledno nama što nas pamet nikada nije ni posetila ?

Šteta je dragi Vračar-u :shock: da ja moram da podižem tu temu, jer si ti zauzet gej paradama.
A da se palim kao hepo-kocikica na efekte to je tačno, a na koje tačno to je već druga tema...

Pa? Gde je baba Marlon da objasni očigledno nama što nas pamet nikada nije ni posetila ?

Безобразна си у неколико наврата. Прво Марлон, тј. Шон НИЈЕ било каква "баба" него је веома образован и паметан човек, интелектуалац коме ти ниси ни до колена - иначе, у међувремену је (можда захваљујући и твом цинкарењу које сам видео на једној теми) ПОНОВО БАНОВАН ! И зато, шат ап!

Безобразна си у неколико наврата. Прво Марлон, тј. Шон НИЈЕ било каква "баба" него је веома образован и паметан човек, интелектуалац коме ти ниси ни до колена - иначе, у међувремену је (можда захваљујући и твом цинкарењу које сам видео на једној теми) ПОНОВО БАНОВАН ! И зато, шат ап!

Ja sam 2 puta poslala trouglom žalbu na korisnika Tamna Noć zbog uvede Borisa Tadića i to je sve. Prelistaj malo moje postove pa pročitaj šta ja zaista mislim, da ga nazovemo Šonom. I opustise.
A za ovo drugo, to tzv. banovanje pitaj moderatore, ili, još bolje administratora.

Ja sam 2 puta poslala trouglom žalbu na korisnika Tamna Noć zbog uvede Borisa Tadića i to je sve. Prelistaj malo moje postove pa pročitaj šta ja zaista mislim, da ga nazovemo Šonom. I opustise.
A za ovo drugo, to tzv. banovanje pitaj moderatore, ili, još bolje administratora.

Опет си се прејела жабљих батака па крекећеш - или си још горе тамо са твојим маторим Италијаном ухватила неку мачку и испекла је у рерни...:lol::lol::lol: - сад ћу да ти нађем пост цинкарења.......

Ако треба, крв ће причати...ХРИСТОС ВАСКРСЕ брате Србине...

Још није....... сачекај, данас је Велики Петак........... ни звона црквена данас не звоне - најтужнији наш хришћански дан............... има времена, у Суботу увече ..........

Опет си се прејела жабљих батака па крекећеш - или си још горе тамо са твојим маторим Италијаном ухватила неку мачку и испекла је у рерни...:lol::lol::lol: - сад ћу да ти нађем пост цинкарења.......

U Italiji je danas dan žalosti, ili nacionalne radosti Festa della Liberazione ne jedu se žabe... nema posta cinkarenja... i ne vređaj mog supruga, on možda jeste mator ali je sve što imam i volim...

Sa navedenom temom bih se slozio da su obuhvaceni svi politicari u Srbiji. Ali posto vidim da je autor teme politicki obojen onda samo mogu dodati tj pitati a koji je to politicar dobar u Srbiji? Koji nije lagao narod? Ma mi ne zasluzujemo demokratiju jer ne znamo da je koristimo!
SPS+ SRS = koalicija tokom devedesetih koja nam je mnogo dobra donela
DSS+DS = koalicija koja nam je malo manje bede donele ali skoro isto

A vojsku nemojte da pominjete, pa Slobo se setio vojske tek 1999. godine!

Sa DSS ako se vrate na evropski put

Demokratska stranka neće pristati na uslovljavanja DSS i NS, uključujući i to da u budućoj vladi ne bude mesta za lidere stranaka „Za evropsku Srbiju“ Mlađana Dinkića i Nenada Čanka - tvrdi u razgovoru za „Blic“ Boris Tadić, predsednik Srbije i lider demokrata.

Sa DSS ako se vrate na evropski put

Demokratska stranka neće pristati na uslovljavanja DSS i NS, uključujući i to da u budućoj vladi ne bude mesta za lidere stranaka „Za evropsku Srbiju“ Mlađana Dinkića i Nenada Čanka - tvrdi u razgovoru za „Blic“ Boris Tadić, predsednik Srbije i lider demokrata.

onda nek se druzi i dalje s tim lobistima, da vidimo dokle ce da dogura.

Back