zatvor

a kada sm,o već kod kafana sećaš se potkovice u sinđelićevoj?
e što j etamo bila klopaaa
a sećam se kada su se gadarica Vesna tada devojka našeg košarkaša Grbovića
i Vilimonka poklale koja ima veće sise:p
a da nisu operisane:lol: tada silikoni nisu bili ni u petogodišnjem planu:lol:

eto trač iz predratnog beograda:p
tad je bio onaj pravi:p
e,a juče sam bila u merkatoru sa klincima:p
i stojimo u redu za hleb kada jedan obrijani do vangle šezdeseto godišnjak sa lepom pratnjom,moje godište...tap preko reda ( a riba mu kaže,red je sa druge strane,a on njoj,kao ma ko ih...)..kaže onoj prodavačici daj mi, dviJe kifle...ja reko gospodine red je iza mene,a poduži je:lol:
on kaže,neka bolan pus't'ću ja vas prije mene....ja reko pa ne tamo odakle vi dolazite možda jeste običaj da se ide preko reda,ali kod nas ovde mi čekamo u redu!uzimam hleb i kažem..a i vaša ćerka vam je rekla odakle je red,verovatno je niste čuli:mrgreen:
po piz deo je,i kaže..e teška li si ti žena:lol:
eto.trač iz posleratnog bgd-a
samo 'nako u prolazu...
nazdravlje:lol:

ne bi ja da se snima čitulja again.jedna je bila i previše!!!
ma dušo,ja sam bila samo babe.koje su svi voleli,i poštovali!
daleko sam ja od te ekipe:p

388.png

Dakle zatvori:
Kao klinka imala sam tu cast da jednom mesecno posecujem Bacvansku i Zabelu, ali ne mogu da se pohvalim nekim posebnim zapazanjima, sem okrugle sale za posete u Zabeli i uzasnog smrada duvana.

Cela tri meseca u skeli.Jeste lepo iskustvo ali nije bas tamo tako lepo.To dvoriste sa uredjenim stazicama,travica,cvece,to je samo sminka,unutra je mnogo drugacije.

zoccko:
Cela tri meseca u skeli.Jeste lepo iskustvo ali nije bas tamo tako lepo.To dvoriste sa uredjenim stazicama,travica,cvece,to je samo sminka,unutra je mnogo drugacije.

Мораш признати да је рибњак права ствар.........

Back