Zatvaranje nemorlani butika i zabrana nosenja stranih brendiranih stvari.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro onda ce oni takodje prisvajati tvoga clana porodice.

Šta pričaš bre? Bog je transcedentno biće izvan vremena i prostora, drugo ime za sam život, koji pripada svemu i svakome, kako ga neko može prisvojiti, a onda se još i ljutiti što neko bira da tu silu iskusi kroz eroticizam.

A da, znam, mogu religijski fanatici. Izvor sveg zla na planeti.

Kao sto mozemo da primetimo sve je vise butika nemorlane odece po gradovima,to je veoma strasno.Zakonom koji ja vec par dana pokusavam uspostaviti u drzavi Srbiji je taj zakon o zabrani otvaranja butika koji imaju u svom skladistu nemorlanu obecu kao sto su: tange,minici,majice sa dekolteom...Nece biti samo zakon o zenskoj odeci bice zakona koji se takodje ticu muskarca kao sto je zabrana skidanje majice na javnim mestima,pa cak i na plazi.Naravno zakon koji se tice oba pola je taj da ce biti zabranjeno prodavanje i nosenje strane brendirane odece i obuce kao sto su nike,adidas,kappa,fila...U narednih 6 meseci pokusavamo otvoriti fabrike koje ce da proizvode domacu odecu i obucu pod nazivom 'Mladi Krompir' neka od pocetnih proizvoda bice opanci,gumene cizme do kolena,majice i pantalone od merino vune...Naravno nisam zaboravio zensku sminku koja ce se proizvoditi u selu Paca pod nazivom 'Majska Ruza'.
Svako ko se ne bude drzao zakona koji je gore naveden bice kaznjen sa zatvorom od 30-90 dana i novcanom kaznom od 250.000 dinara.
Kada budes zakonodavac i doneses ovakav zakon onda otvori besmislenu temu .
Srecom to se nece desiti ali se desilo zakljucavanje teme

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back