- Poruka
- 69.239
Bitno da ste nestali sad možeš da se uhvatiš za uši i igraš.Sada ćemo na forumu da vas savetujemo.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bitno da ste nestali sad možeš da se uhvatiš za uši i igraš.Sada ćemo na forumu da vas savetujemo.
Sad ćemo savetovalište prebaciti online.Bitno da ste nestali sad možeš da se uhvatiš za uši i igraš.
maria obevestava njegov neobuzdan i raskalasan umTi si očigledno prilično obavešten.
Odaj nam tajne izvore svojih fascinantnih informacija.
Шта се чудиш, па Шиптари сами себе зову Шиптарима, али кад их ти тако назовеш, ето белаја! Увреда, нацизам, геноцид, блаблабла...kad sam prolazio video sam da prodaju solje na kojima pise pe.der.
kad bih ja rekao da je pe.der bio bih najgori na svetu, napali bi me kako ne postujem i vredjam drugacije opredeljenje
ali kad oni za sebe to kazu to je fora i duhovito.
wtf
Kao što sam napisao a neki moderator obrisao. Krajnje je vreme da se takva podrška pruža online anonimno ili javno zavisno od potrebe pojedinca umesto da svi budu na nišanu u centru grada. To je osmislio neko vrlo slabouman.Sad ćemo savetovalište prebaciti online.
Pa jednostavno je. Ti za sebe mozes da kazes da si debil jer nisi znao da da kad saberes godinu rodjenja i godine zivota, dobijas tekucu godinu, dok ako bih ti ja rekla da si debil, dobila bih C.kad sam prolazio video sam da prodaju solje na kojima pise pe.der.
kad bih ja rekao da je pe.der bio bih najgori na svetu, napali bi me kako ne postujem i vredjam drugacije opredeljenje
wtf
A sto se ti ljutis onda kad ti se kaze da si Vla(h)Шта се чудиш, па Шиптари сами себе зову Шиптарима, али кад их ти тако назовеш, ето белаја! Увреда, нацизам, геноцид, блаблабла...
Отприлике као кад би се неки Зоран смртно увриједио ако га назовеш Зораном. Ниђе везе, ал то ти је врли нови свијет...
Право у – ништа.A sto se ti ljutis onda kad ti se kaze da si Vla(h)
Ali gej covek ne trazi da ga ti zoves ped.erom, a to je mnogo manje bitna cinjenica od cinjenice da si ti Vlah u svojoj matici, Hrvatskoj.Право у – ништа.
Кад сам ја то себе назвао Вла(х)ом?
Одговарајући примјер са мном би био да сам себе назвао Пилипендом и да немам никакав проблем ако ме тако ословљајају неки (многи) форумаши, али кад ме ТИ назовеш Пилипендом, онда се смртно увриједим због твог нацистичког вријеђања, па те још и пријавим за трајни бан. Капиши?
Прво, ја сам говорио о примјеру Шиптара код којих је то доведено до перверзије. Ствар са педерима је нешто другачија, мада је суштина иста, а твоје „утврђивање чињеница” о мом „влахизму” и мојој „матици” упућује на, ево да будем политички коректан кад је то већ модерно, когнитивну дисонанцију.Ali gej covek ne trazi da ga ti zoves ped.erom, a to je mnogo manje bitna cinjenica od cinjenice da si ti Vlah u svojoj matici, Hrvatskoj.
Svi imamo razne identitete. Tvoj je takav kakav si. Ti nekoga zoves Siptar, neko tebe Vlah. To ti je tako, dinarska lobanjoПрво, ја сам говорио о примјеру Шиптара код којих је то доведено до перверзије. Ствар са педерима је нешто другачија, мада је суштина иста, а твоје „утврђивање чињеница” о мом „влахизму” и мојој „матици” упућује на, ево да будем политички коректан кад је то већ модерно, когнитивну дисонанцију.
Да, сви ви когнитивно дисонантни имате разне идентитете. То ти је тако, девизна лобањо.Svi imamo razne identitete. Tvoj je takav kakav si. Ti nekoga zoves Siptar, neko tebe Vlah. To ti je tako, dinarska lobanjo
Иди па их питај, ја јесам.I malo obrazovanja nije na odmet jer Albanci sebe ne zovu Šiptarima.
Obrazuj se, nije tesko. Ucenje stranih jezika cuva mozak od demencije.Иди па их питај, ја јесам.
Ево па читуцкај, да сачуваш то мало ганглија што још претекоше.Obrazuj se, nije tesko. Ucenje stranih jezika cuva mozak od demencije.
I kako se to izgovara? Šiptar sigurno neЕво па читуцкај, да сачуваш то мало ганглија што још претекоше.
https://sq.wikipedia.org/wiki/Shqipëria
Из Рјечника Матице српске, само за грађанке:Šiptar ne postoji kao transkripcija u standardnom srpskom jeziku. Kad učiš druge reči koje nisu nazivi gradova, npr, moraš da naučiš da ih pravilno izgovaraš, inače si seljo.
Не одустај, лупетај још мало, ионако је досадно на форуму...Ali šta zna hrvatski Vla šta je standardni srpski jezik, i ja pišem svašta
ne biPa jednostavno je. Ti za sebe mozes da kazes da si debil jer nisi znao da da kad saberes godinu rodjenja i godine zivota, dobijas tekucu godinu, dok ako bih ti ja rekla da si debil, dobila bih C.
****** i lezbejke zatvorili ekipi centralu.Prajd info centar, prostor posvećen LGBTI+ zajednici u Beogradu, zatvara se „usled nedostatka finansijske podrške,
ali i one institucionalne“, objavili su iz Beograd Prajda na Instagramu.
Kako je za Radio Slobodna Evropa (RSE) objasnio Goran Miletić iz Beograd Prajda, prostor Prajd info centra su kroz godine,
u različitim periodima, finansirale ambasade Švedske, Norveške, Nemačke, Holandije, Kanade i Sjedinjenih Američkih Država.
Međutim, u Instagram objavi Beograd Prajda navodi se da održivost Prajd info centra nije više bila moguća.
Navodi se da je Centar nastojao i da podigne svest o potrebama LGBTI+ osoba, te da je kroz besplatne programe podrške pružao i usluge psihološkog,
pravnog i trans-specifičnog savetovanja, uz mogućnost anonimnog testiranja na HIV i sifilis.(danas)
Pogledajte prilog 1615852
Kao što je ganci ganci sam za sebe, za druge cd rom.kad sam prolazio video sam da prodaju solje na kojima pise pe.der.
wtf