Zatvara se Prajd info centar u Beogradu

kad sam prolazio video sam da prodaju solje na kojima pise pe.der.

kad bih ja rekao da je pe.der bio bih najgori na svetu, napali bi me kako ne postujem i vredjam drugacije opredeljenje
ali kad oni za sebe to kazu to je fora i duhovito.

wtf :aaa:
Шта се чудиш, па Шиптари сами себе зову Шиптарима, али кад их ти тако назовеш, ето белаја! Увреда, нацизам, геноцид, блаблабла...
Отприлике као кад би се неки Зоран смртно увриједио ако га назовеш Зораном. Ниђе везе, ал то ти је врли нови свијет...

kad sam prolazio video sam da prodaju solje na kojima pise pe.der.

kad bih ja rekao da je pe.der bio bih najgori na svetu, napali bi me kako ne postujem i vredjam drugacije opredeljenje
ali kad oni za sebe to kazu to je fora i duhovito.

wtf :aaa:
Pa jednostavno je. Ti za sebe mozes da kazes da si debil jer nisi znao da da kad saberes godinu rodjenja i godine zivota, dobijas tekucu godinu, dok ako bih ti ja rekla da si debil, dobila bih C.

Шта се чудиш, па Шиптари сами себе зову Шиптарима, али кад их ти тако назовеш, ето белаја! Увреда, нацизам, геноцид, блаблабла...
Отприлике као кад би се неки Зоран смртно увриједио ако га назовеш Зораном. Ниђе везе, ал то ти је врли нови свијет...
A sto se ti ljutis onda kad ti se kaze da si Vla(h)

A sto se ti ljutis onda kad ti se kaze da si Vla(h)
Право у – ништа.
Кад сам ја то себе назвао Вла(х)ом?

Одговарајући примјер са мном би био да сам себе назвао Пилипендом и да немам никакав проблем ако ме тако ословљајају неки (многи) форумаши, али кад ме ТИ назовеш Пилипендом, онда се смртно увриједим због твог нацистичког вријеђања, па те још и пријавим за трајни бан. Капиши?

Право у – ништа.
Кад сам ја то себе назвао Вла(х)ом?

Одговарајући примјер са мном би био да сам себе назвао Пилипендом и да немам никакав проблем ако ме тако ословљајају неки (многи) форумаши, али кад ме ТИ назовеш Пилипендом, онда се смртно увриједим због твог нацистичког вријеђања, па те још и пријавим за трајни бан. Капиши?
Ali gej covek ne trazi da ga ti zoves ped.erom, a to je mnogo manje bitna cinjenica od cinjenice da si ti Vlah u svojoj matici, Hrvatskoj.

Ali gej covek ne trazi da ga ti zoves ped.erom, a to je mnogo manje bitna cinjenica od cinjenice da si ti Vlah u svojoj matici, Hrvatskoj.
Прво, ја сам говорио о примјеру Шиптара код којих је то доведено до перверзије. Ствар са педерима је нешто другачија, мада је суштина иста, а твоје „утврђивање чињеница” о мом „влахизму” и мојој „матици” упућује на, ево да будем политички коректан кад је то већ модерно, когнитивну дисонанцију.

Прво, ја сам говорио о примјеру Шиптара код којих је то доведено до перверзије. Ствар са педерима је нешто другачија, мада је суштина иста, а твоје „утврђивање чињеница” о мом „влахизму” и мојој „матици” упућује на, ево да будем политички коректан кад је то већ модерно, когнитивну дисонанцију.
Svi imamo razne identitete. Tvoj je takav kakav si. Ti nekoga zoves Siptar, neko tebe Vlah. To ti je tako, dinarska lobanjo

Šiptar ne postoji kao transkripcija u standardnom srpskom jeziku. Kad učiš druge reči koje nisu nazivi gradova, npr, moraš da naučiš da ih pravilno izgovaraš, inače si seljo.
Из Рјечника Матице српске, само за грађанке:
sh.jpg

Prajd info centar, prostor posvećen LGBTI+ zajednici u Beogradu, zatvara se „usled nedostatka finansijske podrške,
ali i one institucionalne“, objavili su iz Beograd Prajda na Instagramu.
Kako je za Radio Slobodna Evropa (RSE) objasnio Goran Miletić iz Beograd Prajda, prostor Prajd info centra su kroz godine,
u različitim periodima, finansirale ambasade Švedske, Norveške, Nemačke, Holandije, Kanade i Sjedinjenih Američkih Država.

Međutim, u Instagram objavi Beograd Prajda navodi se da održivost Prajd info centra nije više bila moguća.
Navodi se da je Centar nastojao i da podigne svest o potrebama LGBTI+ osoba, te da je kroz besplatne programe podrške pružao i usluge psihološkog,
pravnog i trans-specifičnog savetovanja, uz mogućnost anonimnog testiranja na HIV i sifilis.(danas)
Pogledajte prilog 1615852
****** i lezbejke zatvorili ekipi centralu. 😂

Back