- Poruka
- 18.387
Da li treba popustati i titrati deci, jer su to tako divna, medena i ljupka bica; ili treba biti malo stroziji?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Deci redovno treba menjati kurseve u glavi-u prevodu.Treba biti samo strog prema sranjima, a ako su poslusna onda nema sta da se popusta
Grubo receno doslovno dresuraDeci redovno treba menjati kurseve u glavi-u prevodu.
Nema niceg loseg u dresuri.Grubo receno doslovno dresura
Da li treba popustati i titrati deci, jer su to tako divna, medena i ljupka bica; ili treba biti malo stroziji?![]()
Samo ne sme niko da se mesa u vaspitanje sto nazalost krece iz porodilista,svako nek da najbolje od sebe pa kad odrastu skapirace sta zele od svega
Mene je moja majka smislila slobodoumnu, i tako me je vaspitavala. Pomagala mi je, ispunjavala želje, a strogosti za mene nije imala osim kad sam ispustila tanjir, i eventualno kad sam probala da sa 3-4 godine sednem na stoličicu na kojoj je rešo. Tad sam dobre batine dobila i hvala mojoj majci, Aristotelu ženskom, sve me je naoposleno učila, a ni na šta me nije primoravala.Nije zgodno nacelno davati savete jer su deca jako razlicita izmedju sebe.
Mene je moja majka smislila slobodoumnu, i tako me je vaspitavala. Pomagala mi je, ispunjavala želje, a strogosti za mene nije imala osim kad sam ispustila tanjir, i eventualno kad sam probala da sa 3-4 godine sednem na stoličicu na kojoj je rešo. Tad sam dobre batine dobila i hvala mojoj majci, Aristotelu ženskom, sve me je naoposleno učila, a ni na šta me nije primoravala.
Što me je majka do 6.godine naučila-to razvijam kod sebe i dan-danas. Otac je njen nevidljiivi princ. A, on nije nikakav princ već konj, otac mi je, ali u nekim stvarima je ispao konjina samo takva. I sam priznaje.Ko je vaspitan mirno, mahom i sam bude miran.
I ti meni tako delujes.
Samo miran covek moze tisinom da oprosti provokaciju. Meni je to vaznije od bilo cega, da zna da alali i da nadje lepotu.
Hijerarhija treba da postoji, koliko god da delimo sve i razgovaramo o svemu. Ja sam roditelj, oni su deca, i moja je zadnja, zasad.Nekad na o-ruk poslušaju, ali poslušaju. A titram im koliko god mogu.Da li treba popustati i titrati deci, jer su to tako divna, medena i ljupka bica; ili treba biti malo stroziji?![]()