Zatekao majku s ljubavnikom, pa ga ubio

Ovde je agresivno ponasanje prirodna reakcija,prirodna znaci nema sta neko tu da dopusta,covek koji ne reaguje agresivno u avekvim situacijama sasvim sigurno ima neki vid degeneracije.

Gluposti, i to zesce.

Kada bi svu tu strast iz ljubomore i agresije koju ovi moroni imaju, usmerili na strast u sexu sa zenom, ne bi ih ta zena ni varala.

A oni potpuno nestrastveni sa njom u krevetu, ali strastveni u ljubomori i agresivnosti. To su oni najveci muski tupsoni.

- - - - - - - - - -

Da li si u to uracunao cinjenicu da svi na forumu znamo da nisi normalan?

Pa dobro, ja bih se zabrinuo kada bi svi na forumu mislili da sam normalan.

Gluposti, i to zesce.

Kada bi svu tu strast iz ljubomore i agresije koju ovi moroni imaju, usmerili na strast u sexu sa zenom, ne bi ih ta zena ni varala.

A oni potpuno nestrastveni sa njom u krevetu, ali strastveni u ljubomori i agresivnosti. To su oni najveci muski tupsoni.

- - - - - - - - - -

Pa dobro, ja bih se zabrinuo kada bi svi na forumu mislili da sam normalan.

Kad bi svi bankari podelili svoje pare ljudima koji su zeljni istih ne bi ih malo malo pa pljackali ali zena bi ih opet varala jer to radi losa osoba iz nekih drugih razloga a danasnje zene imaju 1000x vise seksa nego sto im je to stvarna prirodna potreba,dakle taj razlog ti i ne stoji.

Muskarac je svoje obaveze prema zeni odradio kada joj napravi dete jer zene samo taj nagon seksualne vrste imaju,sve preko je narkomanisanje,uzivanje i manipulisanje muskarcima ili jednostavno cinjenje usluga istim.

Kad bi svi bankari podelili svoje pare ljudima koji su zeljni istih ne bi ih malo malo pa pljackali ali zena bi ih opet varala jer to radi losa osoba iz nekih drugih razloga a danasnje zene imaju 1000x vise seksa nego sto im je to stvarna prirodna potreba,dakle taj razlog ti i ne stoji.

Muskarac je svoje obaveze prema zeni odradio kada joj napravi dete jer zene samo taj nagon seksualne vrste imaju,sve preko je narkomanisanje,uzivanje i manipulisanje muskarcima ili jednostavno cinjenje usluga istim.

Bold- Mozda, ali nemaju sex sa svojim muzevima.:lol:

Ali to uopste nije bitno jer bi najpravedniji zakon bio da svakom ko izda druga a ne bracnog partnera bude osudjen na smrt ili 40 ovde ali to nije bitno,pricamo o prirodnoj reakciji i impulsu ovog coveka.

I bez zezanja mislim da je veoooooma pohvalno da medju nama ima onih koji drze do reda i ne prelaze kranje granice morala po pitanju zivota.

Ali to uopste nije bitno jer bi najpravedniji zakon bio da svakom ko izda druga a ne bracnog partnera bude osudjen na smrt ili 40 ovde ali to nije bitno,pricamo o prirodnoj reakciji i impulsu ovog coveka.

I bez zezanja mislim da je veoooooma pohvalno da medju nama ima onih koji drze do reda i ne prelaze kranje granice morala po pitanju zivota.

Ti Olimpe treba da se zamonasis, i to odmah.

Policija je uhapsila Dejana Đ. (28) iz Kule zbog sumnje da je u svojoj kući izbo ljubavnika svoje majke Milovana Z. (44), prenosi "Alo!".

Uhapšeni je svoju majku zatekao kako, navodno, vodi ljubav sa nepoznatim čovekom. U afektu je uzeo kuhinjski nož i izbo ga po celom telu, piše "Alo!".

Milovan Z. umro je u kući u ulici Arsenija Čarnojevića 31. u Kuli, a ekipa Hitne pomoći mogla je samo da konstatuje smrt.

Dejan Đ. je sačekao policiju i ispričao kako se dogodila tragedija.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/396042/Zatekao-majku-s-ljubavnikom-pa-ga-ubio

Ајде сад, ако кажем "ебо му је кеву", на кога мислим?

Koji retardirani moron...

Sta bre on ima da se mesa u majcin ljubavni i seksualni zivot?

Ovakva gvna treba streljati.

Ма прича је тотално наивна. Вероватно је тај "непознати човек" у ствари прво био његов љубавник па је зато тако љубоморно одреаговао.

Back