Zastupljenost metala u Beogradu

pa nece se valjda druziti sa profesorima?:dontunderstand: Braca je mislio da ce ostalima delovati kao kreten.

ni u srednjoj nisam bas najbolje prihvacen,ali opet moja generacije je najslabije receno felericna,posto se vrlo mali broj vrlo povrsnih i ne bas dobrih ljudi pronalazi, mi ostali stojimo izmedju okovani konfuzijom i uverenjima ili u velikom broju slucajeva gluposcu.Nije lako biti metalac u danasnje vreme

ni u srednjoj nisam bas najbolje prihvacen,ali opet moja generacije je najslabije receno felericna,posto se vrlo mali broj vrlo povrsnih i ne bas dobrih ljudi pronalazi, mi ostali stojimo izmedju okovani konfuzijom i uverenjima ili u velikom broju slucajeva gluposcu.Nije lako biti metalac u danasnje vreme
to sto ti slusas metal ne cini te pametnim,a ni ostale glupim!;):) Nemoj suditi po muzici o ljudima. Svi polaze od tacke da su oni pametni,da su sve skapirali i da su ostali ljudi degeni ako nisu kao oni,e sada ko je u pravu tesko je zakljuciti!:D

:lol:

to sto ti slusas metal ne cini te pametnim,a ni ostale glupim!;):) Nemoj suditi po muzici o ljudima. Svi polaze od tacke da su oni pametni,da su sve skapirali i da su ostali ljudi degeni ako nisu kao oni,e sada ko je u pravu tesko je zakljuciti!:D

ne cini te muzicko opredeljenje pametnim ili glupim,ali ne znam apsolutno ni jednog metalca za kog bi rekao da je glup,msm naravno da ih ima,da me sad ne bi drzao za rec,ali tih par ljudi je zanemarljivo u odnosu na procenat kretena u drugim delovima drustva

i ja :sad2::sad2::sad2::sad2:

ne cini te muzicko opredeljenje pametnim ili glupim,ali ne znam apsolutno ni jednog metalca za kog bi rekao da je glup,msm naravno da ih ima,da me sad ne bi drzao za rec,ali tih par ljudi je zanemarljivo u odnosu na procenat kretena u drugim delovima drustva

jao,koliko ja metalaca kretena znam. Uzas. Svugde ima mentola pa tako i kod metalaca i velik ih je broj. Msm kretena. Ovde u maloj sredini je tako,u Bg su ljudi drugaciji predpostavljam,ali ne verujem da se nesto bitno statistika razlikuje. Danas je dobro drustvo jako tesko naci.

ja ih znam brate koliko ti duša ište. a budem iskren, procentualno gledano znam mnogo više tupavih metalaca nego tupavih "fensera".

nekako imam utisak da su najpametniji ljudi sa kojima sam se sreto bili oni kojima po oblačenju ne možeš ama baš ništa da skontaš.

to je kao i u životu. najpametniji ljudi su oni koji nisu jednostrani, tj. sa mnogo interesovanja. Takvi su u stanju da sagledaju neku stvar iz više uglova, imaju više informacija u glavi...
nasuprot njima, jednostrani ljudi mahom odbacuju sve ostalo što im nije po meri. Sve sagledavaju iz samo jednog ugla, gotovo po pravilu iz pogrešnog.

isto se preslikava i u muzičkom izboru.

Back