User Friendly
Buduća legenda
- Poruka
- 25.007
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
izgledace ,ali samo ako nema elementarno znanje,ozbiljnost,sirovu inteligenciju i kulturu.
Sad ako ima sve to moze da deluje samo kao idealista,svaki profesor koji se ne slaze nek se ****
pa nece se valjda druziti sa profesorima?Braca je mislio da ce ostalima delovati kao kreten.
ni u srednjoj nisam bas najbolje prihvacen,ali opet moja generacije je najslabije receno felericna,posto se vrlo mali broj vrlo povrsnih i ne bas dobrih ljudi pronalazi, mi ostali stojimo izmedju okovani konfuzijom i uverenjima ili u velikom broju slucajeva gluposcu.Nije lako biti metalac u danasnje vreme
to sto ti slusas metal ne cini te pametnim,a ni ostale glupim!ni u srednjoj nisam bas najbolje prihvacen,ali opet moja generacije je najslabije receno felericna,posto se vrlo mali broj vrlo povrsnih i ne bas dobrih ljudi pronalazi, mi ostali stojimo izmedju okovani konfuzijom i uverenjima ili u velikom broju slucajeva gluposcu.Nije lako biti metalac u danasnje vreme
zaplakacu
to sto ti slusas metal ne cini te pametnim,a ni ostale glupim!Nemoj suditi po muzici o ljudima. Svi polaze od tacke da su oni pametni,da su sve skapirali i da su ostali ljudi degeni ako nisu kao oni,e sada ko je u pravu tesko je zakljuciti!
![]()
zaplakacu
ne cini te muzicko opredeljenje pametnim ili glupim,ali ne znam apsolutno ni jednog metalca za kog bi rekao da je glup,
jao,koliko ja metalaca kretena znam. Uzas. Svugde ima mentola pa tako i kod metalaca i velik ih je broj. Msm kretena. Ovde u maloj sredini je tako,u Bg su ljudi drugaciji predpostavljam,ali ne verujem da se nesto bitno statistika razlikuje. Danas je dobro drustvo jako tesko naci.ne cini te muzicko opredeljenje pametnim ili glupim,ali ne znam apsolutno ni jednog metalca za kog bi rekao da je glup,msm naravno da ih ima,da me sad ne bi drzao za rec,ali tih par ljudi je zanemarljivo u odnosu na procenat kretena u drugim delovima drustva
i ja![]()
ima ih pun k**** na kalishu..
da,i vecina pripada onoj maloumnoj losoj strani doticne socijalne grupe koju upravo pominju over i krepto
ne cini te muzicko opredeljenje pametnim ili glupim,ali ne znam apsolutno ni jednog metalca za kog bi rekao da je glup,msm naravno da ih ima,da me sad ne bi drzao za rec,ali tih par ljudi je zanemarljivo u odnosu na procenat kretena u drugim delovima drustva
ne cini te muzicko opredeljenje pametnim ili glupim,ali ne znam apsolutno ni jednog metalca za kog bi rekao da je glup,msm naravno da ih ima,da me sad ne bi drzao za rec,ali tih par ljudi je zanemarljivo u odnosu na procenat kretena u drugim delovima drustva
i ja![]()
Inace osim ako nsi na filozofskom fakultetu savetujem ti protiv metal stila oblacenja na faksu, izgledaces kao preveliki idiot![]()
Buraz, na pravima sam...
Inace hteo sam istoriju na filoz. ali sam se predomislio...
A uopste ne nosim majice sa imenima bendova i kilere, samo martinke...![]()
ta provalićeš sve gde je šta za dva meseca.....