Sally_Solomon
Poznat
- Poruka
- 9.492
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nekako ne priznajemo da je vecina strari u zivotu shablon sve je odavno receno
Mislim receno od mudrih ljudi..mi smo smesni bas time dokazujuci sto nebuloze prolazeMa jok, da je sve vec davno receno, svet bi stao..
Pa pazi na ljis-u i zenama neke glupave teme pa imaju po 60 strana..a ovde mrka kapa..ne razumem![]()
Ma jok, da je sve vec davno receno, svet bi stao..
Pa pazi na ljis-u i zenama neke glupave teme pa imaju po 60 strana..a ovde mrka kapa..ne razumem![]()
Psihologija dođe kao suočavanje sa realnošću, a to niko ne voli...![]()
....skoro pa svaka tema na ovom pdf-u zamre posle 2 stranice?
Da li su to teme glupe ili nemamo sta reci na njih? Ili je uopste malo ljudi koji navracaju na psihologiju?
Jednostavno nije ovo LjiS ili politika, istorija, religija. Ti podforumi cvetaju od mudrosti, mozda bi trebali da neku temu otvorimo tamo.![]()
Jednostavno nije ovo LjiS ili politika, istorija, religija. Ti podforumi cvetaju od mudrosti, mozda bi trebali da neku temu otvorimo tamo.![]()
Ne znam koliko to druge odbija od diskusija, ali kod mene figuriše još jedna stvar- ne bih da lupam. Pogotovo kada je reč o ozbiljnijim temama. Ipak nemam dovoljno znanja iz psihologije, iako su daleko veća od onih koja ima prosečan čovek. Ipak ne može nečiji hobi nadmašiti tuđu struku.
pa ti bolje i da ne svraćašmalo ljudi svraća ovde...
.
ok, stoji to. ali zar nije smisao foruma u iskazivanju svog mišljenja?
nekad praksa zaseni teoriju, neki ljudi kojima je to struka ne znači da se snalaze dobro u tome.
mogu da recituju oni stručne izraze i sl.do mile volje, to ne znači da su bolji od nekoga ko posmatra ponašanje ljudi i zaključke sam izvodi.
naravno, potrebna su znanja iz psihologije, ali nije to ništa vanzemaljsko što čovek koji izučava iz hobija ne može da shvati i nauči vremenom.
to što neko nema diplomu da može da radi kao psiholog sa tim znanjem je drugo, a s druge strane i to što nema diplomu nikoga ne ograničava da upotrebi svoje znanje (ako sam posao to dozvoljava tipa ako si trgovac naravno da će psihologija dobro da ti dodje) i da uspe u onome čime se zapravo bavi.