Zasto??

Nije sve tako crno-belo,medalja ima dve strane,svaka prica takodje..ljudi ima raznih,ne treba generalizovati.Zena i muskaraca=losih ljudi ima i to nema veze sa polom.Ono sto tebi smeta je pitanje necijeg karaktera i/ili vaspitanja a ne pola..

generalno gledajuci to zaista jeste karakterna crta velikog broja zena, svestan sam toga pa sam naucio i da se postavim u takvim situacijama. jedino mi nije jasno zasto je to tako? :)

generalno gledajuci to zaista jeste karakterna crta velikog broja zena, svestan sam toga pa sam naucio i da se postavim u takvim situacijama. jedino mi nije jasno zasto je to tako? :)

zato sto je to ko kruzenje vode u prirodi. tako je i kraj, sto lomis mozak? ja bre prva ne mogu da izadjem na kraj sa zenama, a ti, musko, kao mislis da mozes? ne zezaj

Zasto je zenama teze da priznaju da su pogresile?
Zasto stalno zemenjujete teze i terate na svoju vodenicu?
Zasto vam je toliko stalo da uvek i po svaku cenu budete upravu?

Zenama je teze priznati jer poslije tog priznanja treba ostati i nositi se sa tim...Muskarci kad priznaju, obicno je to-poslije boja kopljem u trnje...tj. vec su izasli iz te veze.
Generalno, kome je manje stalo, taj se manje "bakce" analizom...prosto ode. Ili kaze nesto "reda radi".
A -tjeranje vode na svoj mlin je po sistemu zakona jaceg...a to su obicno zene. (Um caruje, snaga klade valja...kompenzacija za misice) :mrgreeen:
A biti stalno u pravu...dosadi, ko god da je. :lol:

Zasto je zenama teze da priznaju da su pogresile?
Zasto stalno zemenjujete teze i terate na svoju vodenicu?
Zasto vam je toliko stalo da uvek i po svaku cenu budete upravu?

a sto mora da se priznaje greska? sudjenje?
a sto vi to ne iskulirate? kao sto mi kuliramo kad vi zamenjujete teze i terate na svoju vodenicu?
a sto je vam,a stalo da zena nikad nije u pravu i uvek trazite kontra argumente za zenin stav....a to bude teranje na svoju vodenicu?

yuopste mi nisu jasne te rasprave musko zenskih odnosa....meni to izgleda potpuno isto kao i sto kuliras kad prijatelj lupa gluposti, ili kad majka zvoca za nesto...ili sef drnda u vezi sa nekim poslom koji mu se nije dopao....a ti si ga uradio kako si najbolje umeo...
osim sto spavate zajedno i imate zajednicka interesovanja neke druge prirode.

Iskustvo mi kaze da ni muskarci se bas ne ubijaju od priznanja kada pogrese.Bar moj ne.On na neke okolo naokolo nacine,precutno se umiljavajuci priznaje gresku ali jasno i glasno Boga mi nikada.Tako da ja to ne bih vezivala za zene kao nasu osobinu.
Zamena teza ili ti teranje vode na svoju vodenicu je kod oba pola po meni prisutno kada je nesto delikatno i kompromitujuce u pitanju.Klasicna manipulacija.Ali to ne ume svako.
Sta zanci biti u pravu? mene konkretno zabole da budem u pravu i nikada ne lomim koplja oko toga..

Iskustvo mi kaze da ni muskarci se bas ne ubijaju od priznanja kada pogrese.Bar moj ne.On na neke okolo naokolo nacine,precutno se umiljavajuci priznaje gresku ali jasno i glasno Boga mi nikada.Tako da ja to ne bih vezivala za zene kao nasu osobinu.
Zamena teza ili ti teranje vode na svoju vodenicu je kod oba pola po meni prisutno kada je nesto delikatno i kompromitujuce u pitanju.Klasicna manipulacija.Ali to ne ume svako.
Sta zanci biti u pravu? mene konkretno zabole da budem u pravu i nikada ne lomim koplja oko toga..

Ne znam, opet generalizacija od teme?
Da li opet mogu da izjavim (n na n-ti put) da sve zavisi od osobe do osobe i od situacije do situacije

Ne mislim da zene teze priznaju greske, vec mislim da je to podjednako, a da priznanje greske pre svega zavisi od licnosti, te je individualna stvar

odakle ti to,imam druga i drugaricu koji su preslikani u pogledu toga,nikad nece sami priznati da su pogresili,ljute se sto godina i kad nisu u pravu,treba tri dana da im pricas kao nesto nije bilo u redu pa da popuste,jako osetljive osobe i teskog karaktera,a s druge strane pravi dugari,emotivci i uvek spremni da pomognu.Mislim da to nema veze sa polom vec sa karakterom,mozda su muskarci zaigraniji,kao deca pa su im takve stvari manje bitne,mada opet mislim da to nema veze sa polom.

Back