Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Misliš na stari film ili ovaj sad što je izašao?Negativac iz filma Supermen koji je predsednik neke nepostojece zemlje govori nekom mesavinom srpsog i hrvatskog jezika?
Za njih se zna - oni su iz Karkozije !Negativac iz filma Supermen koji je predsednik neke nepostojece zemlje govori nekom mesavinom srpsog i hrvatskog jezika?
ovaj sto je sad izasao.Misliš na stari film ili ovaj sad što je izašao?
film je sniman ove godine.Cenis da je ovo detinjasto pitanje za "politiku"?
P.S. Mozda zato sto je u to vreme postojao srpskohrvatski jezik, pa je pitanje prevoda.
Milo iz PusheraZlatko Burić iz Osijeka
Znam, videla sam i izguglala tek malopre da je snimljen novi, nisam znala..film je sniman ove godine.
da i onaj rus milijarder Yurij iz 2012-teMilo iz Pushera![]()
a pas mu je takodje u sadasnjem vremenu i modi...film je sniman ove godine.
Pa dobro, zbog čega smo mi sinonim za komuniste?Znam, videla sam i izguglala tek malopre da je snimljen novi, nisam znala..
Ipak, treba odgledati film da bi se odgovorilo, mozda su mislili na komuniste, mozda na...ko zna sta?
bućkuriš od filma katastrofaa pas mu je takodje u sadasnjem vremenu i modi...
uzas...
tvoji titoisti su zlo par ekselansPa dobro, zbog čega smo mi sinonim za komuniste?
Pa dok smo bili SFRJ, bili smo jedan od sinonima za komuniste (s obzirom na taj "mesani", nepostojeci jezik).Pa dobro, zbog čega smo mi sinonim za komuniste?
Negativac iz filma Supermen koji je predsednik neke nepostojece zemlje govori nekom mesavinom srpsog i hrvatskog jezika?
какваје то мешавина српског и кроацког и тунгуског предпостављам језка?Negativac iz filma Supermen koji je predsednik neke nepostojece zemlje govori nekom mesavinom srpsog i hrvatskog jezika?
бре турскоКак си кај бре ?
Da, ali to je bilo pre više od 30 godina, a film je sadašnji.Pa dok smo bili SFRJ, bili smo jedan od sinonima za komuniste (s obzirom na taj "mesani", nepostojeci jezik).
Da, pre će biti Putin. Ameri slabo stoje sa stranim državama i jezicima, počevši od njihovog predsednika.Po svoj prilici, aludiraju na Putina, jer je Burić u filmu predsednik države koja vrši agresiju na susednu, manju...
E, sad, ako je to i Netanjahu, a u filmu priča srpski ko ova naša nesreća, izgleda da je blendovan karakter tipičnih, ali savremenih diktatora i autokrata...
Nema kose oči, inače bi bio i Kim Džong.Tako da nisam baš uveren da su Cia koja se čepi po scenarijima blokbastera baš i ne zna sve prilike u svetu.
![]()
mogu 20 filmova da ti navedem gde su srbi najgori zlikovciNegativac iz filma Supermen koji je predsednik neke nepostojece zemlje govori nekom mesavinom srpsog i hrvatskog jezika?