Zasto zivotni vek nije do cetrdesete?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Zauz

Buduća legenda
VIP
Poruka
47.142
Spavanje / briga o sebi / izbacivanje alkohola /izlazaka do jutra / opet to samo odlaze neminovno / lagano se gasimo u dok ne odemo Gore...
Mnogo je tesko gledati bliske osobe kako se gase dok tu ne mozes nista / one nemoguce zelje njihove ne mozes da ispunis / vole Djokovica Jokica Jovanu Jeremic ti si razocarenje (sa kim god da se prica ili su razocarani sto nije zavrsen fakultet ili sto nema unucica ili sto deca nisu sama kupila svoj stan (bez kredita nesto kao Jokic / Djokovic / Milinkovic Savic tako ti) ) ....
Sta je svrha kad eto ima toliko usamljenih bolesnih tuznih osoba cije ostatke nadju komsije kada pocne iz stana da se oseca....
Dosta onih koji ostanu bez ikog brinu o kucnim ljubimcima da bi eto imali zbog koga da ustaju...
Zenidba udaja deca svi mogu da odu / ponovo su velike sanse za to da ne bude tu nikog / postoji bajka "bice neko" / nema garancije ne moze da se zna...

Poslednja izmena:
Spavanje / briga o sebi / izbacivanje alkohola /izlazaka do jutra / opet to samo odlaze neminovno / lagano se gasimo u dok ne odemo Gore...
Mnogo je tesko gledati bliske osobe kako se gase dok tu ne mozes nista / one nemoguce zelje njihove ne mozes da ispunis / vole Djokovica Jokica Jovanu Jeremic ti si razocarenje (sa kim god da se prica ili su razocarani sto nije zavrsen fakultet ili sto nema unucica ili sto deca nisu sama kupila svoj stan (bez kredita nesto kao Jokic / Djokovic / Milinkovic Savic tako ti) ) ....
Sta je svrha kad eto ima toliko usamljenih bolesnih tuznih osoba cije ostatke nadju komsije kada pocne iz stana da se oseca....
Dosta onih koji ostanu bez ikog brinu o kucnim ljubimcima da bi eto imali zbog koga da ustaju...
Zenidba udaja deca svi mogu da odu / ponovo su velike sanse za to da ne bude tu nikog / postoji bajka "bice neko" / nema garancije ne moze da se zna...
seks svaki dan,planiraj trudnocu,pa droga,pa izvuci se iz kolotecine.strašno.zivot je tezak :kafaz:

Jel uvodni post treba da bude neko duboko razmišljanje? (jer nije)
Ko razmišlja tako, ja bi ga samo presekao pitanjem "a zašto mora da bude do četrdesete, zašto se ne bi život završio onda kad na smrt pomisliš?"
Drznuo si se da postaviš glupo pitanje poput "zašto pijem alkohol ili izlazim ako ću jednog dana da umrem" i očekuješ da te razumem ili imam visoko mišljenje o tebi?
Šta kažeš za početak da počneš da povezuješ stvari za promenu i zapitaš se "zašto pijem alkohol, zašto izlazim" i " zašto te stvari povezujem sa završetkom rodjenog tela, ako je to nepovezivo". Ako već postavljaš glupa pitanja zašto ignorišeš druga glupa pitanja poput "zašto ptica leti kad je Dzo Bajden predsednik Amerike?"

Daleko bilo da je 40.

Kad tako pesimistički gledaš život
Zapravo gledam osobe koje su pravi heroji samim tim sto su zive / da spomenem njih ponovo bi mi nakacio neko kako sam mracni oblak.🤷‍♀️
pitanje je zašto se uopšte radjamo kad ima ratova, siromaštva, bolesti i slično.
Na kraju nas nece biti / sve ovo je bez smisla / jedan Tesla je zavrsio odbacen sam bez para / pokrali mu izume / zasto se mucio ceo zivot radeci kad je tako prosao.

Teške droge to sve rešavaju.

To nije nužno značilo da sam taj neko baš ja :D . Ali zapravo jesam smirenija,opuštenija i mnogo više uživam u sitnicama,to me raduje i zapravo ne očekujem ništa spektakularno od života.
sam zivot je super-spektakl pa ga i treba super-spektakularno proziveti i to tokom celog zivota..........od "izlaska na pozornicu" pa dok se "zavese ne spuste".

Razvedri se mračni oblačiću :)
Nadji zadovoljstvo u svemu što radiš, bez obzira šta je, dal je izlazak ili nešto drugo, jer nema smisla raditi nešto ako nema zadovoljstva.
Zamisli da neko seda na neki brod da bi plovio malo, ali u startu puni sebi glavu, kako će se to putovanje završiti i uništi iskustvo tim mislima, pa celo iskustvo ispadne loše zbog razmišljanja o tom silaženju sa broda.

Back