Zašto žene vole Cecu???

melita-m

Ističe se
Poruka
2.733
Kad ne mogu da spavam sve mi je bitno, i svašta - nešto me nervira.
Kuckam na forumu, malko igram neke igrice i slušam TV. Čujem kako pričaju o Ceci i njenoj nanogici, te koliko je para zaradila na novom CD-u otkako je "zatvoriše", te neka pametnica prodala preko pola miliona kopija njene nanogice. I ko to kupuje da mi je znati, kažu, kupuju mlade devojke i neke mame za svoje male kćerke:worth::worth::worth:
Pa bih da vas pitam drage žene, pošto kažu da su njeni najveći fanovi upravo žene, mislim, čime ona to osvaja simpatije? Ne interesuje me preterano mišljenje muškaraca, njima se garant sviđaju njene "prirodne" grudi, kosa, usne posebno, baš me zanima šta vi cure mislite o fenomenu CECAAAAAAAAAAAAA
Udala se za krimosa i ratnog zločinca koji je već imao decu stariju od nje, a baš i nije izgledao kao Džordž Kluni ili Brus Vilis ili Bred PIt, o Šonu Koneriju da ni ne divanimo. Mislim, to su neki tipovi koje vole žene svih doba i nacija, a i bio niži od nje, mislim, sve ono što bi neku mladu devojku odbilo, nju eto privuklo, pa posle "srpske svadbe veka" hiljade devojaka počeše da vole mafioze i njima slične. Kad ucmekaše Arkana, Ceci porasla popularnost iz jednog jedinog razloga - postala je udovica za primer:worth: šta god da pišu o njoj i dalje provejava priča da je večno verna uspomeni na njega, a devojke je vole više no ikad. Kada je strpaše u bajbokanu - porasla joj popularnost do neviđenih razmera, sad kad je konačno priznala da je "krala - krala je" tek sad je obožavaju:dash::dash::dash:

Melita, ti si neki opasan provokator: kao ne podnosiš Zdravka Čolića (ako se dobro sećam, to je bila tvoja tema), pa ispade cela tema o njemu, puna njegovih pesama, a sada će se to desiti i sa Cecom - razmišljam da tražim da te banuju : )

Ma možda i jesam provokator, nesvesno majke mi:rumenko: Videh malopre kako pišu na temu o Čoliću, a kanda će i ova o Ceci doživet bar toliko koliko i ona druga. Ja samo imam problem sa spavanjem, a kad mi se ne spava, uhhhh, tada me sve zajebancije ovog sveta dovode do ludila, pa kad mi se usput nakači reklama o Čoliću ili neka nebuloza o Ceci, jednostavno odlepim.
Molim te samo da ne pomisliš da to radim da bih "dobila" neke njihove pesme na izvolte, da mi je do toga otišla bih na you-tube i šlus, ne bih umarala prste na tastaturi;)

Ceca je fuksa,
ljudski talog.
Obožavaju je klinke bez mozga.
Uglavnom.
Poistovećuju se.Svesno ili ne.
Ona je primer kako se može prostituisanjem,
kriminalom,pod okriljem sivila i iz polusveta, uspeti.
I maksimalno iskoristiti slepilo i glupost mase.
Popeti se na vrh.
Materijalne i afirmativne piramide.
Ceca je loš primer,ali je fenomen.
Na žalost.......!

Poslednja izmena:
Niti sam ravnodušna na njene pesme, niti me iritira, jednostavno ne slušam tu vrstu muzike. Ali mene interesuje nešto sasvim drugo što napisah u naslovu. Sigurna sam da znaš bar dve-tri devojke, ako ne lično, ono bar iz komšiluka koje je naprosto obožavaju.

Ne slusam ni ja, ali ne mogu u taksiju da je ne cujem, na nekim "skupovima" primecujem da cim krene njena pesma - svi u trans!!! :eek: ne mora da pitam - ko peva, zna se po reakciji! :lol:
Ne poznajem bas neku devojku koja je obozava, ali komentiraju da im se svidja, a da covek malo dublje zatrazi zasto, ne verujem ni same da bi znale odgovor. Ona je samo jedna u nizu "fenomenalnih fenomena" koji se desavaju vec godinama unazad.
Neko je danas na nekoj temi imao dobar komentar i u vezi ovoga, potrazicu...

Back