Zašto žene varaju

• Začetnik teme Začetnik teme Hero
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zene varaju iz vise razloga:

1.Najvise varaju iz osvete kada otkriju da i njih njihov muz vara.
2.Kada se osete zapostavljene od strane muza onda varaju.
3.Postoje "Ocajnice" kojima je zivot sav bezveze pa to rade iz ocaja.
4.Neke padaju na lepe reci i udvaranja nekih muskaraca pa padnu u iskusenje.
5.Postoje zene koje pod dejstvom alkohola naprave prevaru pa se posle kaju.

1.Najvise varaju iz osvete kada otkriju da i njih njihov muz vara.
2.Kada se osete zapostavljene od strane muza onda varaju.
3.Postoje "Ocajnice" kojima je zivot sav bezveze pa to rade iz ocaja.
4.Neke padaju na lepe reci i udvaranja nekih muskaraca pa padnu u iskusenje.
5.Postoje zene koje pod dejstvom alkohola naprave prevaru pa se posle kaju.

6. Zato što su takve osobe po prirodi.

Ne znam zašto je žensko na ovim prostorima još uvek sveti gral i sve, pa čak i loše stvari uvek rade sa razlogom, dok smo mi muške svinje i šta god uradimo to je samo zato što smo takvi?

Svi ovi razlozi preslikano vaze za muskarce, svih 6, treba uzeti u obzir da je kolega u pravu, ima i ljudi koji jednostavnovaraju zato sto im je to uobicajena praksa.
Ne znam zašto je žensko na ovim prostorima još uvek sveti gral i sve, pa čak i loše stvari uvek rade sa razlogom, dok smo mi muške svinje i šta god uradimo to je samo zato što smo takvi?
Pa nije, potpuno je isto. Ako nemas u frizideru nista odes u restoran ili pekaru? Tako i mi, ako nema seksa kuci,ima u komsiluku... I svi nabrojani razlozi, ponavljam, mogu da se primene na oba pola. Ne bih ja u ovoj prici razdvajao muskarce i zene.....
Najredji su oni koji to rade zato sto su promiskuitetni po prirodi. Vecina ima neki razlog, ili skup razloga.

Svi ovi razlozi preslikano vaze za muskarce, svih 6, treba uzeti u obzir da je kolega u pravu, ima i ljudi koji jednostavnovaraju zato sto im je to uobicajena praksa.

Pa nije, potpuno je isto. Ako nemas u frizideru nista odes u restoran ili pekaru? Tako i mi, ako nema seksa kuci,ima u komsiluku... I svi nabrojani razlozi, ponavljam, mogu da se primene na oba pola. Ne bih ja u ovoj prici razdvajao muskarce i zene.....
Najredji su oni koji to rade zato sto su promiskuitetni po prirodi. Vecina ima neki razlog, ili skup razloga.

Ne samo promiskuitetni, imaš i sociopate, psihopate, imaš i ljude koji to rade iz kompleksa niže vrednosti, pa se dokazuju sebi i drugima, imaš i one koji su jednostavno navučeni na to. Hoću reći samo to da se uvek potura neki, kao, razlog, ali je isto tako istina da će se vrlo lako uvek naći razlog za nešto, ako nešto hoće da se uradi.

Ako je samo do nedostatka seksa, onda veza na daljinu ne postoji ni u teoriji? Znači tu se klepeće ko sa kim stigne? Da ponovim opet, ko hoće da vara - varaće i u sopstvenom krevetu, ko neće to da radi - neće ni na drugom kraju sveta. Sve se svede na ličnost. Pri čemu ja ne držim pridike i moralne časove, varao sam i to dosta, ali nisam tražio izgovore i razloge, inače opravdam sebe lagano kad hoćeš, ako hoću da zadržim moralnu gromadu u sebi. :)

Back