Zašto žene varaju

• Začetnik teme Začetnik teme Hero
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Hero

Buduća legenda
Poruka
35.051
Malo pa čujem ispalila ga sa onim, Ovu nahvatao muz da se dopisuje i ugovara dejt sa nekim..
Da li to rade kada su zbog nečeg povredjene i kada se žele osvetiti...da li traže savršenog muškaraca..da li im dosade iste poze, isti kuracc ?????

Ako joj dosadno zena ode kod komsije
To je neki prirodan sled dogadjaja a ostalo su detalji.

Nesklad u vezi, ceste svadje, mladji i lepsi muskarac, bolji frajer, ljutnja, finansijska sigurnost, traganje za necim novim boljim uzbudljivim ili mozda jednostavno hoce dva tri muskarca da ih menja i zaebava.
kakav komsija..postar i pica dostavljac :D

ti bi verovatno neku mlekarku da raznose mleko kao nekad :D

potpuni blud i razvrat
sodoma i gomora
krsti se.gif

tako je,, bravo

dobro je da si se nasla, zamalo da promenim misljenje o tebi
Pa pazi, to sto sam napisala razloge, u njima nisam ni direkrno ni indirekrno okrivila ikog. Ti si sam protumacio kako ti odgovara. Ako sam recimo rekla da zenska vara zbog nedostatka ljubavi nisam rekla da li je ona prestala da voli lika ili lik prestao da voli nju kapiras mozda je ona vestica koja je prestala da voli al ga drzi tu dok sa strane trazi drugo

u 90% posto ta zavrsi u nekoj iznajmljenoj garsonjeri il se vrati mami i tati.. otkaci je kad je se zasiti il krene da razmislja da nije za zdravu vezu jer ako se vodi zdravom logikom kako je njega prevarila s, mnom tako ce i mene pre ili kasnije..

Dalje spomenula sam keizu u vezi koja nastipa zbog oba partnera... Znaci ne krivim muskarca
Nedostatak sexa... Pa sto je ona pristala na nedostatak sexa a onda varala znaci opet problem stoji da je ili samp u njoj ili i u njoj

Back