Milojko Vasic
Ističe se
- Poruka
- 2.527
Pitam se, pitam vas.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sanja:wow!
znas sta se kaze za muskarce sa velikim stopalima?![]()
Milojko Vasic:Pitam se, pitam vas.
Nego !kojote:Bravo Milojko, ovo je za podforum FILOSOFIJA!
8)
chokolada:sanja:wow!
znas sta se kaze za muskarce sa velikim stopalima?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kad bi bilo istina, gde bi im kraj bio.![]()
sanja:istina je.![]()
za muskarce sa velikim stopalima kaze se da nose velike cipele.
Kao mrave!miss:pa zamisli cipele na spic br.45...pa,ugazile bi vas! 8)
miss:pa zamisli cipele na spic br.45...pa,ugazile bi vas! 8)
Catgirl:Mislim da zene imaju manja stopala od muskaraca da bi oni mogli da se hvale da imaju bar veca stopala posto nemaju veci IQ![]()
...Shotka krace lezi na jajima od patke. Shocici su i manji od pachica. Zato su patke duze. I sladje. To shotkice znaju, zato im se rado...i takoMilojko Vasic:Ja sam čuo da žene imaju manja stopala da bi mogle da priđu bliže sudoperi.
Catgirl:Mislim da zene imaju manja stopala od muskaraca da bi oni mogli da se hvale da imaju bar veca stopala posto nemaju veci IQ![]()
Ma nemojte kasti a koliko je 12345679*99999999=?? ako ste pametne toliko :wink:miss:Catgirl:Mislim da zene imaju manja stopala od muskaraca da bi oni mogli da se hvale da imaju bar veca stopala posto nemaju veci IQ![]()
e,to je praaaavi odgovor!!!:wink:
Kad_LupimLupim:Evo ja cu da ti kazem, posto sam isto pametan ko 'celica 12345678776543211, neka me neko ispravi ako gresim![]()
![]()
![]()
Btw. mislim da zene imaju manja stopla od muskaraca iz prostog razloga sto su i prosecno manje od muskaraca.
Nije tacno gluperdo jedna :wink: I nemoj da brukas muski rod sta se javljas...Kad_LupimLupim:Evo ja cu da ti kazem, posto sam isto pametan ko 'celica 12345678776543211, neka me neko ispravi ako gresim![]()
![]()
![]()
Btw. mislim da zene imaju manja stopla od muskaraca iz prostog razloga sto su i prosecno manje od muskaraca.
vila_raviojla:To je zato sto je u praistoriji jel muskarac morao da obezbedi lovinu a morao je dobro da pretabana okolinu ne bi li nesto ulovio a bila su veeelika prostranstva, a zena je tapkala samo dok je brala bobice i po pecini ko po komandnom centru a jos kad dragi donese ne odgovarajuce krzno ili mesce , al su se natabanali....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()