Zasto zene glasno stenju tokom seksa?

Evo lepo vreme. Otvoreni prozori. Komsije izasle na terasu ne bi li videli to sto se cuje.
Isto tako dok sam bio u studentskom domu. Ovi sto su isli kuci preko leta nisu znali sta se sve cuje od juna do septembra.
Zasto se nikad ne cuju muskarci? Jel to samo Srbi ili je tako svuda u svetu?
Ti nisi dobio ban?
Ovakvom temom oces jos jedan? 😜😆

Evo lepo vreme. Otvoreni prozori. Komsije izasle na terasu ne bi li videli to sto se cuje.
Isto tako dok sam bio u studentskom domu. Ovi sto su isli kuci preko leta nisu znali sta se sve cuje od juna do septembra.
Zar misliš da je lepše kad ne pušta glasa, ćuti, ne znoji se i ukoči ko mumija?Ja sam imao takvu, to traje po 10 minuta, pomisliš da je strefio srčani udar, skočiš da zoveš hitnu kad ona promrda i kaže da ne budem kreten i da joj ne kvarim uživanje.:dash:
Pa bolje ga je redovno tresti u kanalizaciju.Ovako guraš do mile volje, istreseš ga koliko god možeš i ostaviš je da nastavi da stenje.

Da ti prebace temu na Ljis?
Tema: Glupo je da zvučimo k'o na sahrani...msm! 😁

Back