Zasto zene dozivljavaju sebe i svet oko sebe toliko ozbiljno?

Tragicno je da mozes da lupetas potpune gluposti koje veze sa zivotom nemaju, i da dobijes vise pare od Marica, koji makar vidi otprilike sta je i kako je.

To je isto kao da kazes da je lose sto coveku koji lopatom zahvata vazduh i puni kamion, i misli da time nesto radi, onako sav se zajapurio; e da je lose da takvom kazes da nije on bas sasvim pod libelu.

Znači kami, ti si milijarder!
Ili Soroš piše pod nikom Kami83

Zato sto su nesigurnije, i treba im nesto cvrsto da se uhvate za to, da bi bile stabilne.

I onda naravno da je njima sve mnogo ozbiljno, i veruju uciteljici sve sto im ova kaze.

Njima da objasnis da sve ovo blage veze sa vezom nema, posebno u Srbiji, pa to je SF.

TIpa, rad u Tuzilastvu...To funkcionise na taj nacin da dodje pandur kod Zamenika Tuzioca, i kaze mu/joj- 'E, mora ovako da odradimo, rekao sef, i to je to'

Tuzilac- 'Ali to nema veze sa vezom, nema nikakvih elemenata za optuznicu, sta je bre vama?'

Pandur- 'Mora tako'.

Tuzilac- 'Ok'.

E sad, zene misle da je u tom Tuzilastvu sve nesto strucno, i organizovano, formalno, i da Tuzioci vode istragu kako pise u zakonu, i kako one gledaju po Americkim filmovima (Tuzilac u Srbiji vodi istragu, buhahahahaha:rotf:). Mislim objasni njima da sve u Srbiji zavisi od toga kako i sta ti kazu pandur ili Udbas, posebno u pravosudju. Nema sanse.

To isto vazi i za pare.

Zene su uglavnom levicari, one misle da se pare stvore kada odradis neki posao, i da vrednost zavisi od rada koji ulozis.

Nema veze sa vezom.

Pare im dolaze na racun, tako sto srpska Sluzba i lokalni SNS parazit odredjuju gde i koliko para moze da ima i koliko. Tako da, svaki dinar koji im legne na racun, to je negde u nekoj instanci odobrio i omogucio SNS parazit. To vazi i za vise od polovinu privatnog sektora, koji mora da se sagne i blajvi ga SNS-ovcima, da ne bi propali skorz, i da bi imali 'leba da jedu', sto bi rekao Andjus.

Ali zene uglavnom misle da je to sve mnogo strucno, profesionalno, ozbiljno, a u stvari je potpuna smejurija.

Sta misliste zasto se Maric stalno zeza i alkoholicarski podjebava u svojim emisijama?

Pa on razume svet, i kako funkcionise zivot, i Srbija. To je ultra smesno. I on kada zahebava svaciji posao i rad, to je tako jer mu je jasno sve, a zenama ugalvnom nije jasno nista, vec ce i dalje da veruju uciteljici iz prvog osnovne.
Zene ovakve zene onakve zene glupe a radjaju pametne muskarce.Ma dal je moguce :lol:

Zene ovakve zene onakve zene glupe a radjaju pametne muskarce.Ma dal je moguce :lol:

Ma i muskarci su potpuni retardi.

Ja i ne mogu da pricam sa muskarcima, toliki su smaraci.

Nekad retko kada pricam u vecem muskom drustvu, krenem da drzim banku i namecem svoje teme, i to mi je deo taktike da smorim sve, odredim granicu, da me ne smaraju vise u zivotu.

Poslednja izmena:

Back