Zasto zene cesto zele da su obucene kao mnogo drugih, umjesto po svom ukusu ili to da

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa i muskadija se cesto oblaci po sistemu i trenutnoj modi, sta je tu cudno, to postoji od pecinskih ljudi kad su jurili mamute i medjede i ogrtaili se krznom praveci dredove, buseci noseve koskama, noseci amajlije protiv duhova i tome slicno.

Ja imam zute farmerke od kepra, ili se kaze kepara. cudno je. Ja se oblacim kao niko drugi (skoro niko drugi) u mom gradu, cak sam i u gradu gdje niko ne nosi zute farmerke jer svi mrze i oce da napadnu korisnike "zutog" i isti ti svi misle da bi samo korisnik zutog (heroina) obukao takve farmerke, nosio takve farmerke. Da ne pricam da izbacujem lance i brojanice preko/iznad maice u po bijela dana

Ja imam zute farmerke od kepra, ili se kaze kepara. cudno je. Ja se oblacim kao niko drugi (skoro niko drugi) u mom gradu, cak sam i u gradu gdje niko ne nosi zute farmerke jer svi mrze i oce da napadnu korisnike "zutog" i isti ti svi misle da bi samo korisnik zutog (heroina) obukao takve farmerke, nosio takve farmerke. Da ne pricam da izbacujem lance i brojanice preko/iznad maice u po bijela dana

Super, svi smo došli na forum da pročitamo kako se niko ne oblači kao ti i da čitamo o tebi.

Super, svi smo došli na forum da pročitamo kako se niko ne oblači kao ti i da čitamo o tebi.
Jeste, zato da bi porpicali o tome da li ja i drugi koji se slobono-voljno, licno i ponosito a samovoljno oblace pravimo gresku, ili to radite vi koji se oblacite kao svako drugi... a zute farmerke sam pomenuo da bi isprovocirao one koji misle da je tolika razlicitost (devijantnost) od drugih losa, da bi ih naljutio... jer ih mrzim iako ih mogu ako mi se u nekoj mjeri svidjaju kao osobe voljeti vise nego sto ih mrzim, ili manje

Evo jedna za one koji su devijantni (razliciti), da uzivaju u vrh pjesmi
"oduvek sam hteo bas tebi u inat da postanem lopov nitkov i devijant"

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back