Зашто жене чешће од мушкараца верују у хороскоп

I meni se cini...ne znam zasto :think:svi neki poznati astrolozi su bili uglavnom muskarci...mozda sam lupila...ne razumem se u meteriju...
Ако је познат астролог веома могуће не верује у хороскоп већ само пере паре преко руље која верује у то баш као поп преко верника.

Ако је познат астролог веома могуће не верује у хороскоп већ само пере паре преко руље која верује у то баш као поп преко верника.
Mislila sam u proslosti...Ne ove nove...Beros, Hipokrat, Kepler, Njuton....

Oni se nisu zalagali za horoskop. Već su proučavali nebo.
Rekoh da se i ne razumem u materiju :mrgreen: Neko strucniji od mene ce vec znati...davno sam citala o njima....:rumenko:
Uglavnom da se vratimo na temu...licno poznajem par zenskih osoba koje prate to, izradjuju natalnu, uporedni, citaju...a ni jedno musko...

Зашто се жене чешће залажу за хороскоп ?
Какво је вама мишљење о људима који верују у хороскоп ?
Искрено ја не верујем у хороскоп и сматрам да је то глупост и да ко год заистински верује у њега вероватно има по мало испран мозак.
Хороскоп је слично као религија. Опијум који изазива лажне наде.
Zato sto ljudi vole da misle lepo o sebi i prebace odgovornost na zvezdu, boga zasto im je tako kako je. Mislim da su zene vise sklone tome zbog razlicitog vaspitanja muskaraca i zena i ucenja uloga, devojcice od malena se uce da veruju u bajke, da gledaju svet kroz ruzicaste naocare, sedeci u kucama jer je van 'opasnost', dok se decaci od malena guraju u spoljni svet i samim tim vise veruju u konkretno, opipljivo prakticniji su.
Ne mislim da su zene prirodno gluplje vec da im (nam) se ispire mozak drugacije nego vama i da veruju vise jer se uce naivnosti ako tako mogu da nazovem to jos od malih nogu

ženski mozak funkcioniše drugačije od muškog, irealno i nelogično i u običnom životu.
svoju senzibilnost žena bi trebala da ostavi za kuću i porodicu jer utiče na odluke u praktičnom životu
a vidimo da se žene veštački guraju tamo gde im nije mesto u vlast, vojsku, policiju, politiku ...

to bi bio odgovor zašto 90% žena veruje da Merkur ima uticaja na nečiji život

Poslednja izmena od moderatora:
Znam sve znakove, znam o svakom znaku osnovne karakteristike, šta je to podznak, jednom mi je drugarica radila "natalnu" jer je bila dosadna ja reko ajde kad već oćeš i objasnila mi šta i kako. Ja pošto sam mlad i znatiželjan hteo sam znati o tome, ali nisam nikad verovao jer logički gledano nema smisla. Zamisli veruješ da tvoje karakteristike zavise od rođenja u nekom mesecu i položaja Zvezda 🤣🤣

Ja se razumem. To što ne verujem u njega je drugo. Ja ne verujem niušta što nema argument.
ne zapravo se ne razumes, ako ti je natalnu "radila drugarica" jer ne znas sam- znaci nemas blage veze sa astrologijom......

svako ima pravo na svoje misljenje ali nekad je bolje cutati i ne pisati gluposti ako vec o tome nista ne znas

ne zapravo se ne razumes, ako ti je natalnu "radila drugarica" jer ne znas sam- znaci nemas blage veze sa astrologijom......

svako ima pravo na svoje misljenje ali nekad je bolje cutati i ne pisati gluposti ako vec o tome nista ne znas
Rekao sam ti da mi je objasnila kako se radi. Apsolutno nema nikakve logike. Nego ti nemaš argumente sada 🤣

kakav argument si ti dao?

tema ti je besmislena jer si je otvorio bez ikakvog predznanja

sto se mene tice- ja ni koga ni u sta ne ubedjujem mozes da verujes u jednoroge sto se mene tice......
Rekao sam već. Horoskop nema argumenta da je tačan prvo. Drugo da se razumem i više nego dovoljno jer mi je drugarica koja se bakće time sve objašnjavala, a čitao sam i po netu. Tema se naziva zašto žene češće od muškaraca veruju.

Poslednja izmena od moderatora:

Back