Karpoš11
Buduća legenda
- Poruka
- 25.268
Zašto se otvaraju nove teme gde se postavljaju samo muzički spotovi sa youtube,kad vec teme postoje.samo sto su premestene da bi mogli da pričate 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Reformisanje komplet muzičkog dela, bez prava na sugestiju ili, ne daj Bože primedbu.Zašto se otvaraju nove teme gde se postavljaju samo muzički spotovi sa youtube,kad vec teme postoje.samo sto su premestene da bi mogli da pričate![]()
Mislim da je to problem sa svim pripojenim a ugašenim forumima.Moderno?!
Ne razumem, mislim da nije to suština teme.
S vremena na vreme i postavim spotić, svakako ne ' moderan' već muziku koju volim i slušam.
I, najvažnije - sve što postavim to slušam u tom trenutku.
Poli, ovde je malo drugačije.Mislim da je to problem sa svim pripojenim a ugašenim forumima.
Ne možeš da nađeš razasute teme po celoj Krstarici su.
Slažem se sa postavljačem teme. Ima mnogo tema koje ne moraju
da budu propraćene video prilozima.
Nisam na Muzici ali problematika je svugde ista.
To je pitanje za moderatore koji su promenili izgled ovog pod foruma muzika.
Zasto su dozvolili da se otvaraju teme koje vec postoje!
Ko je hteo da diskutuje mogao je i pre.
Drugo pitanje zasto se zakljucavaju teme koje nisu aktivne?
Upravo sam danas hteo nesto da postavim kad ono op trt givezen zajn
Samo su postigli da se sto manje dolazi i da se sto vise tema otvori![]()
Znaci da krivim tehniku i it sektorOni su prvi počeli da otvaraju duple teme, tako da je dalja diskusija nepotrebna
Ovaj novi softver zaključava sam teme koje nisu aktivne godinu dana.
To im je i cilj, oni sami se šire po muzici![]()
Forumas treba biti zdrav10 tema o Konstrakti!![]()
Forumas treba biti zdrav
Forumasica mora biti zdrava![]()
Bolje od originalaNe znam kako ne uvidjaš razliku izmedju tema na spotovima gde se skoro isključivo kače jutub linkovi bez komentara i tema gde se komentariše, ili barem daje informacija o pesmi koja je postavljena?
Postoji samo jedna tema na Muzici gde se ne insistira na komentarima
https://forum.krstarica.com/threads/tema-sta-trenutno-slusate.927422/
koja je počela kao pitanje a onda ostavljena da ljudi postave klipove sa ili bez komentara.
Teme na Muzičkim spotovima su bez komentara, one koje su imale neke komentare su ostavljene ili prebačene nazad na Muziku
kriterijum za prebacivanje na spotove je bio da nije ništa pisano bar mesecima pre toga (mnogo stranica samo sa klipovima). One gde je povremeno pisano nisu premeštane.Bolje od originala
Ime je pesma
Muzicka svastara
Pesmu koju nisam dugo cula
Pesme iz naseg regiona
Muziku za moju dusu koja inspirise
Sta trenutno slusate
Ovo sve ima...koja je tu polemika napisem kako se zove pesma i ko peva i to je to
Onda muzicki spotovi
Kako se trenutno osecate
Kako se ovog momenta osecate
Predlog otvoriti jos koju kako sam se osecao pre 5 minuta
Ko je pisao pre pisace i dalje... Ko nije...
Opet ne razumes... Postoje teme koje su prebacene a otvaraju se nove gde ima .... samo uvodni post i onda samo spotovi... I niko nista ne pise i komentarise. ...mogao si da prebacis tj spojis teme....kriterijum za prebacivanje na spotove je bio da nije ništa pisano bar mesecima pre toga (mnogo stranica samo sa klipovima). One gde je povremeno pisano nisu premeštane.
razlika je da tema na muzičkim spotovima ima samo video klip. Ako on postane nedostupan onda ne znamo o čemu se radi i kao prazan post bi trebao da se briše. To je i osnovna motivacija da se uz video klip napiše izvodjač i pesma ili neki komentar, što postoji u sličnim temama koje su na Muzici.Opet ne razumes... Postoje teme koje su prebacene a otvaraju se nove gde ima .... samo uvodni post i onda samo spotovi... I niko nista ne pise i komentarise. ...mogao si da prebacis tj spojis teme....
Sta bi napisao.. Pisao na temi imena za sva vremena i ime je pesma?
Jedno te isto.
Meni odgovara, da nadjem nesto novo sto nisam slusao. Tematske teme su super, mogu da trazim po zanrovimaZašto se otvaraju nove teme gde se postavljaju samo muzički spotovi sa youtube,kad vec teme postoje.samo sto su premestene da bi mogli da pričate![]()
A gde je razrada i zakljucakrazlika je da tema na muzičkim spotovima ima samo video klip. Ako on postane nedostupan onda ne znamo o čemu se radi i kao prazan post bi trebao da se briše. To je i osnovna motivacija da se uz video klip napiše izvodjač i pesma ili neki komentar, što postoji u sličnim temama koje su na Muzici.
Evo ti vizualno.
Stara tema
Pogledajte prilog 1153895
Nova tema
Pogledajte prilog 1153896