Zašto.....Zato.??

Zašto se otvaraju nove teme gde se postavljaju samo muzički spotovi sa youtube,kad vec teme postoje.samo sto su premestene da bi mogli da pričate :mrgreen:
Reformisanje komplet muzičkog dela, bez prava na sugestiju ili, ne daj Bože primedbu.
Tekstovi pesama sklonjenji, muzičke teme proterane u budžak, otvorene teme za 'diskusiju', tačnije c/p sa Wikija ili nekog časopisa.
Muizika je bila mesto br 1 gde sam pisala, sada je poslednje mesto gde pišem.

I svako 'zato' ima svoje 'zašto' ;)

Moderno?!
Ne razumem, mislim da nije to suština teme.
S vremena na vreme i postavim spotić, svakako ne ' moderan' već muziku koju volim i slušam.
I, najvažnije - sve što postavim to slušam u tom trenutku.
Mislim da je to problem sa svim pripojenim a ugašenim forumima.
Ne možeš da nađeš razasute teme po celoj Krstarici su.
Slažem se sa postavljačem teme. Ima mnogo tema koje ne moraju
da budu propraćene video prilozima.
Nisam na Muzici ali problematika je svugde ista.

Mislim da je to problem sa svim pripojenim a ugašenim forumima.
Ne možeš da nađeš razasute teme po celoj Krstarici su.
Slažem se sa postavljačem teme. Ima mnogo tema koje ne moraju
da budu propraćene video prilozima.
Nisam na Muzici ali problematika je svugde ista.
Poli, ovde je malo drugačije.
Kompletan bivši izgled je bačen u zapećak uz obrazloženje da se samo kače spotovi.
Na prvim stranicama foruma, kao predviđenim za diskusiju, otvaraju se teme koje se posle dva tri uvodna copy/ paste posta pretvaraju u teme muzičkih spotova.
Ranije sam se javno bunila, odustala sam.
Nadam se da će se pistavljač teme uključiti u našu priču i usmeriti je u pravom smeru, ako je otišla suprotno.

I ja sam se bunila i otvarala teme na Pitanjima o forumu, ali ovde ima zaštićenih belih medveda...onda sam prestala
da dolazim, muka mi je kad vidim šta je na glavnoj strani.
"Diskusija" koja je navodno bitna, se svodi na : Ovo je moj omiljeni video!!! Koji je vaš?
I onda se ređaju videi kao i na originalnoj temi.

Ceo forum se zahvaljujući par modova pretvorio u c/p nekih nebuloznih tema...
Ali izgleda da je ovde samo bitno što više novih tema, nema veze što na njima piše samo postavljač...

To je pitanje za moderatore koji su promenili izgled ovog pod foruma muzika.
Zasto su dozvolili da se otvaraju teme koje vec postoje!
Ko je hteo da diskutuje mogao je i pre.
Drugo pitanje zasto se zakljucavaju teme koje nisu aktivne?
Upravo sam danas hteo nesto da postavim kad ono op trt givezen zajn :mrgreen:
Samo su postigli da se sto manje dolazi i da se sto vise tema otvori :ljutko::lol:

To je pitanje za moderatore koji su promenili izgled ovog pod foruma muzika.
Zasto su dozvolili da se otvaraju teme koje vec postoje!
Ko je hteo da diskutuje mogao je i pre.
Drugo pitanje zasto se zakljucavaju teme koje nisu aktivne?
Upravo sam danas hteo nesto da postavim kad ono op trt givezen zajn :mrgreen:
Samo su postigli da se sto manje dolazi i da se sto vise tema otvori :ljutko::lol:

Oni su prvi počeli da otvaraju duple teme, tako da je dalja diskusija nepotrebna :malav:
Ovaj novi softver zaključava sam teme koje nisu aktivne godinu dana.

To im je i cilj, oni sami se šire po muzici :rotf:

Muzika je jako širok pojam da bi se forum sa tim imenom ograničio isključivo na postavljanje video klipova bez ikakvog komentara ili dodatne informacije.
Ovo je forum, mesto gde se raspravlja. Rečima. Alternativni način komunikacije, putem video klipova i slika ne može da bude dominantan na ovom forumu, što se desilo pre reorganizacije.

Šta je problem što su Muzički spotovi odvojeni u pdf? Teme nisu izbrisane, a one koje su neaktivne duže od godinu dana se softverski zaključavaju. Čak i te teme mogu da se otključaju na zahtev. Ne učestvovanjem u starim temama pokazujete vaše (ne)interesovanje za teme već želju da isterate svoje po svaku cenu.

Na ovom forumu je ostavljeno (dozvoljeno) nekoliko tema gde uglavnom dominiraju spotovi jer toga ima i na drugim forumima na krstarici i trebalo bi da bude neka vrsta kompromisa.

Ne znam kako ne uvidjaš razliku izmedju tema na spotovima gde se skoro isključivo kače jutub linkovi bez komentara i tema gde se komentariše, ili barem daje informacija o pesmi koja je postavljena?

Postoji samo jedna tema na Muzici gde se ne insistira na komentarima
https://forum.krstarica.com/threads/tema-sta-trenutno-slusate.927422/
koja je počela kao pitanje a onda ostavljena da ljudi postave klipove sa ili bez komentara.

Teme na Muzičkim spotovima su bez komentara, one koje su imale neke komentare su ostavljene ili prebačene nazad na Muziku

Ne znam kako ne uvidjaš razliku izmedju tema na spotovima gde se skoro isključivo kače jutub linkovi bez komentara i tema gde se komentariše, ili barem daje informacija o pesmi koja je postavljena?

Postoji samo jedna tema na Muzici gde se ne insistira na komentarima
https://forum.krstarica.com/threads/tema-sta-trenutno-slusate.927422/
koja je počela kao pitanje a onda ostavljena da ljudi postave klipove sa ili bez komentara.

Teme na Muzičkim spotovima su bez komentara, one koje su imale neke komentare su ostavljene ili prebačene nazad na Muziku
Bolje od originala
Ime je pesma
Muzicka svastara
Pesmu koju nisam dugo cula
Pesme iz naseg regiona
Muziku za moju dusu koja inspirise
Sta trenutno slusate
Ovo sve ima...koja je tu polemika napisem kako se zove pesma i ko peva i to je to

Onda muzicki spotovi

Kako se trenutno osecate
Kako se ovog momenta osecate
Predlog otvoriti jos koju kako sam se osecao pre 5 minuta :lol:

Ko je pisao pre pisace i dalje... Ko nije...

Bolje od originala
Ime je pesma
Muzicka svastara
Pesmu koju nisam dugo cula
Pesme iz naseg regiona
Muziku za moju dusu koja inspirise
Sta trenutno slusate
Ovo sve ima...koja je tu polemika napisem kako se zove pesma i ko peva i to je to

Onda muzicki spotovi

Kako se trenutno osecate
Kako se ovog momenta osecate
Predlog otvoriti jos koju kako sam se osecao pre 5 minuta :lol:

Ko je pisao pre pisace i dalje... Ko nije...
kriterijum za prebacivanje na spotove je bio da nije ništa pisano bar mesecima pre toga (mnogo stranica samo sa klipovima). One gde je povremeno pisano nisu premeštane.

kriterijum za prebacivanje na spotove je bio da nije ništa pisano bar mesecima pre toga (mnogo stranica samo sa klipovima). One gde je povremeno pisano nisu premeštane.
Opet ne razumes... Postoje teme koje su prebacene a otvaraju se nove gde ima .... samo uvodni post i onda samo spotovi... I niko nista ne pise i komentarise. ...mogao si da prebacis tj spojis teme....
Sta bi napisao.. Pisao na temi imena za sva vremena i ime je pesma?
Jedno te isto.

Opet ne razumes... Postoje teme koje su prebacene a otvaraju se nove gde ima .... samo uvodni post i onda samo spotovi... I niko nista ne pise i komentarise. ...mogao si da prebacis tj spojis teme....
Sta bi napisao.. Pisao na temi imena za sva vremena i ime je pesma?
Jedno te isto.
razlika je da tema na muzičkim spotovima ima samo video klip. Ako on postane nedostupan onda ne znamo o čemu se radi i kao prazan post bi trebao da se briše. To je i osnovna motivacija da se uz video klip napiše izvodjač i pesma ili neki komentar, što postoji u sličnim temama koje su na Muzici.

Evo ti vizualno.
Stara tema
Image4.jpg

Nova tema

Image3.jpg

razlika je da tema na muzičkim spotovima ima samo video klip. Ako on postane nedostupan onda ne znamo o čemu se radi i kao prazan post bi trebao da se briše. To je i osnovna motivacija da se uz video klip napiše izvodjač i pesma ili neki komentar, što postoji u sličnim temama koje su na Muzici.

Evo ti vizualno.
Stara tema
Pogledajte prilog 1153895

Nova tema

Pogledajte prilog 1153896
A gde je razrada i zakljucak;)

Back