- Poruka
- 95.440
Cesto nismo svesni..a ako jesmo trazimo svoju losu sliku.i sve ono sto mi nismo a zeleli bismo.
Zasto kopamo po ranama?
Zasto kopamo po ranama?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da bi uživali u bolu a možda tako mislimo da ćemo ih iscelitiCesto nismo svesni..a ako jesmo trazimo svoju losu sliku.i sve ono sto mi nismo a zeleli bismo.
Zasto kopamo po ranama?
da bi se uklopili - konkavno i konveksnoZato sto su nesvesna bica,kojima vlada kolektivna svest stada,pa crna ovca,nema tretman kao druge ovce.One zaziru od nje,jer se plase razlicitosti.
Zasto smo toliko razliciti... muskarac i zena?

Zato što je midra i iskusna. Ne može, izgleda, i jare i pare
Zašto ma, se javljaju bore na čelu?
To je neki duboki intuitivni strah..neobjasniv ali istinit
Zasto mislimo da smo neunistivi?
dobro pitanjezato sto su duze ostali u plemenskoj zajednici od nas koji smo emancipacijom pobegli od sebe samih...
zasto se smatra da je biti civilizovan neko dostignuce, kad upravo imamo primer kako je ta civilizovanost unistila tacnije istrebila mnoge narode, biljke i zivotinje?

Obmotam rep oko struka - ko što ga moja mačka fino savije i sedi bez problemaZato što ne bi mogla da sediš i bilo bi ti neudobno. A i pitanje je koliko bi dobro koristili rep - mislim da bi redovno prosipali kafu...
Zašto ljudi imaju samo po dve ruke/noge/oka/uha, itd..? Što nemaju po tri-četiri?
Zato što je srce ludozato sto nam je i to mnogo...zamisli koliko bi te oci lagale da ih imas 2 para...pa poludeo bi!
zasto ljudi vise veruju svojim ocima nego svom srcu?
zato što su nama više razvijeniji centri za govor dok su vama za tehnikuzato sto to i nisu njihovi pravi potomci, jer nas je istorija opasno slagala, narocito od Berlinskog kongresa na ovamo, kada je napravljena nova istorija, nacionalno zasnovana sto nema mnogo veze sa onim sto se zaista dogadjalo...
zasto zene vise pricaju od muskaraca?
(ovaj moj diže al je nikad ne spušta)
valjda imaju višak muških hormona...i ja sam se uvek tome čudila....Zato što ne idu u vojsku
Zašto neke žene žele u vojsku?