turcin
Ističe se
- Poruka
- 2.287
Od po soma evra 15 ti ode na leba ako uzimas samo jedan,a ako dva onda 30,ostaje ti 470,ako mislis da moras dobro da zagrejes mozak za po soma a da pri tom uzimas samo leba,onda svako treba da otvori firmu,pitanje je zasto su zaposleni u privatnim firmama prijavljeni na minimalac u vecini slucajeva,da li se tu na onih pocetnih po soma evra mozak zagrejao pa pao bericet od jos po soma evra i tako redom,to su uglavnom razlozi za otvaranje firme,i naravno,proglasenje stecaja,tako se ratosiljas duga pa onda ponovo otvoris firmu na necije ime ko ti je vec u rodbinskim odnosima,ja kad sam hteo da otvorim firmu za proizvodnju i izvoz namenske opreme-garderobe,a pri tom sam naravno ko i svaki Srbin pokupovao sve masine,materijale sa atestima itd,i planirao za pocetak da to bude zanatska proizvodnja,oma su me u agenciji za privatizacione registre kuku isetali te ovo te ono te jos nije usaglaseno sa zakonom, aprijatelj Rus u Moskvi regularno otvorio preduzece koje je trebalo da uvozi moje proizvode i da radi plasman,i sad eto tako cekamo,oce li se usaglasiti itd,bolje je svasta mutiti nego ovde legalno pokusati otvoriti nesto ozbiljnije.