ZASTO zapoceti sopstveni biznis?

Od po soma evra 15 ti ode na leba ako uzimas samo jedan,a ako dva onda 30,ostaje ti 470,ako mislis da moras dobro da zagrejes mozak za po soma a da pri tom uzimas samo leba,onda svako treba da otvori firmu,pitanje je zasto su zaposleni u privatnim firmama prijavljeni na minimalac u vecini slucajeva,da li se tu na onih pocetnih po soma evra mozak zagrejao pa pao bericet od jos po soma evra i tako redom,to su uglavnom razlozi za otvaranje firme,i naravno,proglasenje stecaja,tako se ratosiljas duga pa onda ponovo otvoris firmu na necije ime ko ti je vec u rodbinskim odnosima,ja kad sam hteo da otvorim firmu za proizvodnju i izvoz namenske opreme-garderobe,a pri tom sam naravno ko i svaki Srbin pokupovao sve masine,materijale sa atestima itd,i planirao za pocetak da to bude zanatska proizvodnja,oma su me u agenciji za privatizacione registre kuku isetali te ovo te ono te jos nije usaglaseno sa zakonom, aprijatelj Rus u Moskvi regularno otvorio preduzece koje je trebalo da uvozi moje proizvode i da radi plasman,i sad eto tako cekamo,oce li se usaglasiti itd,bolje je svasta mutiti nego ovde legalno pokusati otvoriti nesto ozbiljnije.

Back