dragon x
Legenda
- Poruka
- 54.630
Ja bih bila sretnija kada bi taj zid bio duzinom cele granice Srbije i RS sa hrvatskom.
Ako je Tadic mislio na takav kineski zid..onda je dobio moje simpatije..![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bih bila sretnija kada bi taj zid bio duzinom cele granice Srbije i RS sa hrvatskom.
Ako je Tadic mislio na takav kineski zid..onda je dobio moje simpatije..![]()

Слава Богу...у Градини (део логора Јасеновац који је припао РС) би ускоро требало почети да се гради меморијални центар...уз учешће међународних стручњака...

Izvini šta ja sad da radim što je neko nekog ubio pre sto godina ...to moja žrtva nije, ako je tvoja ko.
Ali meni i mojoj porodici niko kije naneo nikakve žrtve .
Izvini šta ja sad da radim što je neko nekog ubio pre sto godina ...to moja žrtva nije, ako je tvoja ko.
Ali meni i mojoj porodici niko kije naneo nikakve žrtve .
Па ако учини ово што му предложих, његова породица ће се уклопити у просечну српску породицу.![]()
MA SVE ĆU PRIZNAT ... Samo " Eva Kant " ja ništo nisan ni krio ...
MA SVE ĆU PRIZNAT ... Samo " Eva Kant " ja ništo nisan ni krio ...

Al da ne ispadne... svestan san ja što je zločin ....

Ja ti se još jednom ispričavam sto san ti povredija osjećanja. A da je Jasenovac zločin to i sam znam samo mislim da živimo u 21. stolječu i da ipak nije sve kak je tad bilo ...![]()
Ево дође ,измигољио се појавио се и прича данас је 27.09.2009
Па шта ? Ратни злочини не застаревају ,геноцид не застарева

Ево дође ,измигољио се појавио се и прича данас је 27.09.2009
Па шта ? Ратни злочини не застаревају ,геноцид не застарева
Ok buraz onda se i tebi isprićavam . A ti pamti kaj su Turci radili srbima pije 500 godina pa vrati sad ... to nije europa 21. stoljeća .
"Prijatelji moji i sapatnici, zalite onu naciju koja je puna verovanja i bez religije.
Zalite naciju koja nosi odelo koje sama ne kroji,jede hleb koji ne zanje i pije vino koje ne toci.
Zalite naciju koja slavi nasilnika kao heroja i darezljivim smatra bljestavog osvajaca.
Zalite naciju koja ne dize glas kada ide u pogrebnu povorku,koja se ne hvali osim u sopstvenim ruinama i ne buntuje se kada kada joj je vrat stavljen izmedju maca i klade.
Zalite naciju ciji je drzavnik lisica,filozof je zongler, cija umetnost je umetnost zakrpa i majmunstina.
Zalite naciju koja trubama docekuje novog lidera,a ispraca ga zvizducima,da bi opet trubila sledecem u nizu.
Zalite naciju podeljenu na delove i gde se svaki deo smatra posebnom nacijom " - K.B. , pesnik i filozof ,apsolutni genij vremena svog.
I ja bih vas zamolija da ak pišete pište latinicom barem kad se nešto odnosi na mene ... slabo razumem ćirilicu ...

I ja bih vas zamolija da ak pišete pište latinicom barem kad se nešto odnosi na mene ... slabo razumem ćirilicu ...