Zasto Vucic nema bajkere 2.0?

Autorska.

Zasto Vucic nema bajkere 2.0?

U cemu je problem?

Do sad su mojom ulicom prošli samo pešaci i biciklisti. Izgleda da su bajkeri mnogo skupi ili, šta znam, nepodkupljivi!
Jao-napred i odnazada-odbrambena vozila po ugledu na onomad nacistička, sa oznakama i zvučnim signalima! Turobno sve to izgleda, ali- neka deca ohlade stolice koje treba da greju. Oni ničim podstaknuti zapravo odrađuju svoj vojni rok. Neka...
Dvoje su se tako sreli!

Pa zato što su bajkeri kul, jer bajkeri su uglavnom ljudi onako buntovničkog, avanturističkog i slobodarskog duha,ono vole Rock n Roll , furaju duge kose, tetovaže, ne vole da ih iko ograničava na bilo koji način, ne vole autoritet, pogotovo ne te neke parazite, birokrate i kojekakve amoralne mediokritete i gnjide koje misle da bi kao nekom trebali da budu autoritet jer su se nekako dočepali neke funkcije (a ljudi buntivnićkog duha i jakog karaktera uglavnom baš takve najviše reziru), znači bajkeri su ono "real" i uglavnom kul momci a Vučića i naorednjake uglavnom vole samo seljačine, koristoljubci, mediokriteti ljudi bez izrazitog karaktera i podaničkog mentaliteta.

Znači među nekakvom inteligencijom, mladošću i ljudima od karaktera, koji drže do sebe, koji su ono iole pismeni i imaju nekakvu kulturu podrška Vučiću je ravna nuli, jer neko ko drži do sebe, ima imalo nekog duha i šlifa i kulture pa sigurno da ne može sebi da dozvoli da se svrsta na istu stranu gde su naprednjaci i gde su ne znam Karleuša, BMK, Žex, DJV, Miljana Kulić, Miša Vacić, Pavle Bihali i sličan talog i polusvet.

NABAVIO IH!

IMG_20250421_184827.jpg.91b391dcfde4bf55ac9cb85da235aa03.jpg

Back