Зашто Вучић не уме да стави Ковид маску?

Nije da on ne ume da stavi masku, nego kad se razvuce, starno malo podseca na "brnjicu" kako je zovu, pa ga je verovatno bilo sramota da je razvuce.

I mene je jedno vreme bilo sramota i tako sam nosila masku isto, ali sam uvidela da je pogresno i da ne stiti. Ustvari, ta hirurska ionako ne stiti tako da sve je jedno kako se nosi, dok nisam presla na drugu.

Toliko da ste u svemu zlobni a da ne umete prethodno da razmislite, to je cudo jedno.

Ботуша на видику!!!

Botusa sam, tim se dicim.:njam::lol

P.S. Ne ali stvarno je ovo glupo pitanje za masku, kao da nikad niste osetili bar malu sramotu kad je stavite, makar u pocetku. A drugo stvarno, vi ste poceli s tim recima "brnjica, brnjica" da je coveka tj. i zenu cak, bilo sramota malo da je stavi ili razvuce, jos gore. Mene je i sad sramota da je razvucem, nego sam presla na drugu.
Znaci, to je zbog toga i 'ajde dosta.

Botusa sam, tim se dicim.:njam::lol

P.S. Ne ali stvarno je ovo glupo pitanje za masku, kao da nikad niste osetili bar malu sramotu kad je stavite, makar u pocetku. A drugo stvarno, vi ste poceli s tim recima "brnjica, brnjica" da je coveka tj. i zenu cak, bilo sramota malo da je stavi ili razvuce, jos gore. Mene je i sad sramota da je razvucem, nego sam presla na drugu.
Znaci, to je zbog toga i 'ajde dosta.

Maska je ovde samo metafora (kamo srece da je samo maska), koja sluzi da ilustruje osobu koja je svoje ludilo i prostakluk proglasila za "originalnost".

Maska je ovde samo metafora (kamo srece da je samo maska), koja sluzi da ilustruje osobu koja je svoje ludilo i prostakluk proglasila za "originalnost".
Nije prostakluk, cujes li? Vec sramezljivost.

Jer glupo je i poverovati da predsednik nema savetnike za javnost i kako da stavi masku, nego se verovatno stidi(o) u pocetku, ali sad su ga savladali.

Na kraju nacin nosenja maske moze da odrazava i staF!

Nije prostakluk, cujes li? Vec sramezljivost.

Jer glupo je i poverovati da predsednik nema savetnike za javnost i kako da stavi masku, nego se verovatno stidi(o) u pocetku, ali sad su ga savladali.

Na kraju nacin nosenja maske moze da odrazava i staF!
Не е вулгарно, дали слушаш? Повеќе срамежливост.

Затоа што е глупаво и верувањето дека претседателот нема јавни советници и како да се стави маска, но тој веројатно се срами на почетокот, но сега тие го надминаа.

На крајот, начинот на носење на маската исто така може да го одразува ставот!

Evo jedan od mojih poznatijih avatara s index foruma koji jasno dokazuje da postoje ljudi ciji je mozak prevelik za sljem.

cropped-1.jpg

kako se zvaše onaj Hrvoje iz Haag-a što je rekao Šešelju:
"ja ne znam kojom brzinom i šta vama prevode"

epski :rotf:

Back